Översjälskollektivet via Galaxygirl, 12 juni 2018

Översjälskollektivet via Galaxygirl, 12 juni 2018

Per Staffan June 14, 2018

Meddelande från Översjälskollektivet (12/6/2018) | Galaxygirl

Oversoul Collective 6/12/18

Vi är Översjälskollektivet. Ni, dyrbara människor, är vi som har en unik upplevelse, eftersom sådden av medvetna expanderar allt längre utåt och uppåt. Det är svårt för våra energier att innehållas i dessa ord. Men kanske andas in och luta er tillbaka och var bekväm och låt dem komma in i er.

Vi är från de högre dimensionerna ovanför era högre jag. Som våra arkturiska vänner har sagt, verkligen ja, vi är ni. Ni är en aspekt av oss. Allt är medvetande som alltid upplever den kosmiska dansen av enhet. Kan du komma ihåg när stjärnorna bildades? Vi kommer ihåg ditt första kosmiska andetag i födelsen från oss. För vi är en del av dig och du är våra ögon och öron på den Uppstigande Gaia.

Var och en av er har en översjäl. Vi är ett kollektiv av kollektiv, en kosmisk medvetenhet av de 10: e och 12: e dimensionerna, och vi hör och vi ser allt som sipprar ut i det här stora ögonblicket av ert nu, fyllt av förändring och oro med en underliggande rörelse av frid. För det är det mänskliga kollektivets öde att uppleva enighet fullt ut, eftersom det var den ursprungliga avsikten. Ni är mini-galaxer; trillioner celler som alla dansar i enhet. På ett visst sätt är du din egen översjäl, genom att du ser efter alla kroppens celler och kommunicerar med dem om du är medveten om det. De lyssnar på dig. Vad säger du? Andas du in i frid och kärlek och ljus av den Kristnade frekvensen?

Precis som din egen kropp består av trillioner av dina egna celler som tillhör dig, så är det på liknande sätt med oss. Vi är ett gruppmedvetande som rymmer många själar av rent ljus som vill uppleva mera förutom denna renhet i Källan, så att de kan få allt mer erfarenhet och förståelse för Översjälskollektivet. Och så reser du utåt, och försöker alltid komma ihåg och återansluta med din gudom. Det är sant. Vi är alla en förlängning av Skaparen. Vi är alla aspekter av Källan. Vad du gör med den här kunskapen är vår gåva till dig. Kommer du avsiktligt att återansluta och beså detta översjälsmedvetande inom det mänskliga kollektivet, vilket är vårt hopp och syfte med detta meddelande, eller kommer du att tro att du inte är värd det här meddelandet? Vi försäkrar dig att du är det.

Många förändringar kommer, och vi säger detta kärleksfullt med stor förväntan för våra förkroppsligade aspekter, för mycket glädje är väl på väg och mycket spänning i återföreningarna. Vi välkomnar dig att ansluta till din egen översjälsfamilj i dina djupa meditationer. Det är tid, mänsklighet, för denna återkoppling av enhet för din individuella själsgrupp och det mänskliga kollektivets översjäl. Allt är energi i olika former av skapande. Era forskare börjar bara förstå. Stora upptäckter väntar vid horisonten.

Vi skickar er vår kärlek och kodningar av det renaste kristnade ljuset nu, för vi älskar er, vänner och familj. Vi är Översjälskollektivet som tjänar er med glädje i denna återkoppling till slut. Regnbågsbron är fullt fungerande. Varje gång ni tar kontakter med era högre ljusformer går ni denna väg mot upplysning. Var i frid. Vi kommer snart igen. Sitt med våra energier ett tag och var i frid. Känn vår renhet av ljus och bli tröstade. Sådan koppling som detta kommer att bli vanligt. Det är ert öde.

~ Galaxygirl

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...