Shanika via Galaxygirl, 28 januari 2023

 

Shanika via Galaxygirl

28 januari 2023

Hälsningar. Jag är Shanika. Jag är en sjövarelse med humanoida ansiktsdrag. Ni kan kalla oss havsfolk, men vi är mycket intelligentare än vi blivit porträtterade. Vi kikar ut ur våra interdimensionella virvlar för att se om det är säkert att komma upp till ytan. Många av oss har varit inom jorden. För vi har en trygg hamn där. Vattnen är rena och klara.

Jag kommer fram för att berätta för er att stora förändringar kommer i vattnen. Vattnen är mycket mer levande än ni förletts att tro. Faktiskt är inget ni fått veta sant, utom att Gud är kärlek. Den stora kärlek som omger och föder oss är kärlek. Korrosionen inträffade för länge, länge sedan, innan min sort kom från vår plats till denna plats. (Hon visar mig ett stort skepp fyllt med vatten, vilket är det sätt på vilket de kom från sin värld till vår). Vi söker hamn i de djupa haven i den inre jorden.

Jag, Shanika, talar. Vattnen är levande. Jag vill kommunicera detta faktum till er, för ni som läser är intelligenta och medvetna om energier. Era handflator är ledare av elektriska strömmar. Ni kan ladda ert vatten med ljus. Det hjälper till att öka er kristallina kraft, vilket lättar på uppstigningssymptomen. Att omge er själva med vatten under detta energetiska Aquariska anfall kommer att lugna er.

Se på vattnet. Många förändringar sker i vattnen. (Jag ser virvlar och bubbelpooler komma från djupen i vår inre jord till våra oceaner, och de slår broar mellan energier för att balansera flödet). De inre och yttre laddningarna har varit så ur linje under så lång tid. Jag hjälper till med detta. Många av er har aqua-aspekter som hjälper till med vattnets kommunikation. Det är dags att lyssna på ert vatten och lära er vad det har att säga er. Det är klokt, flytande plasma i form av vatten. Vatten leder energier, information. Vatten är information. Era vetenskapsmän har studerat vatten i hemlighet, för de vet detta. Det är dags för massorna att få veta det stora värdet av vatten och de insikter det medför. Vi havsvarelser kommunicerar med vattnet för vi är omgivna av dess famn. Vi flödar och flyger i det. Vi förstår att ni i de farkoster ni har ännu inte kan andas under vatten, men det kommer ni att kunna när tiden är rätt, och ni kommer att känna de massiva energier som stöttar och omger er. Vatten liknar moderlivet. Det finns vatten i moderlivet av många orsaker. För oss är oceanerna den stora Gaias moderliv, och vi hedrar henne med vårt ljus. Vi flödar i hennes omfamning och är i frid.

Jag, Shanika, talar. (Hon blåser nu bubblor och dyker djupt ur sikte. Hon simmar tillbaka, hållande någonting. Hon ler mot mig och visar jämna rader av ojämna vita tänder). Jag tar med mig till ytan denna blomma från den inre jordens oceaner där den växer fritt. (Det ser ut som sjögräs med rosa tusenstjärne-liknande blommor som gnistrar av ljus). Vi äter detta för vår näring. Många av er kommer att njuta av den näring och de nya former av uppehälle som era kroppar tycker om då ni fortsätter att omvandlas, det är därför relationen med det vatten ni konsumerar är så viktig. (Hon börjar mumsa på det flödande sjögräset och river energiskt av de rosa blommorna med tänderna. Hennes långa tentakelliknande ”hår” rör sig oberoende som fingrar och omger hennes ansikte. Hon ändrar färg som en bläckfisk för kamoflage och det är en variation av färger, men i huvudsak lerbrunt med blått på hennes fjäll, som förändras och glimrar i ljuset). Kom ihåg att allt är energi, allt är ljus i olika former. Kristallina kroppar kräver annan näring. Ni kan programmera ert vatten att ge er exakt vad som behövs i det ögonblick av uppstigning som ni befinner er i.

Detta är orsaken till att vatten blivit så ödelagt i er värld. De i skyarna arbetar med dem i vattnen för att eliminera hotet från föroreningar. De i skyarna är våra vänner. De arbetar med Gaia och hedrar hennes stora blå kropp.

Jag är Shanika. Prata med vattnet. Det lyssnar. (Jag hör sången från knölvalar, och känner närvaron av valarna, djupens vaktposter. Hon dyker ner djupt ur sikte).

-galaxygirl

Översättning: Markku

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *