Moder och Fader Gud via Galaxygirl, 20 februari 2019

Moder och Fader Gud via Galaxygirl, 20 februari 2019

Meddelande från Moder och Fader Gud (19/02/20) | Galaxygirl

Moder & Fader Gud 2019/02/20

Kära barn, det är Jag, er Moder Gud. Jag omfamnar er varmt och håller er stadigt i detta heligaste Nu, där vi bildar ännu en bro av anslutning, genom den pågående upplösningen av slöjans dimma. Ni har hört att detta är de största av tider men också de värsta. Det är sant på många sätt. Föreställer er hur nytt vatten hälls i en stillastående damm. Det väller in snabbt och vilt, för att dammen ska tillåta det nya vattnet att komma dit, och vad händer? Gyttjan kommer upp, och man bevittnar otrevliga saker från djupet som kommer upp till ytan. Det finns ingen stagnation i ert rike. Jorden översvämmas med den Kristna flammans strålande ljus från alla sidor, alla vinklar, och rör upp saker för att rensas. Ni vet det här, mina berömda omvandlare. För ingenting har stoppat er i er strävan att hjälpa på detta sätt, och ni har hjälpt – hjälper – mycket tappert, och vi, Himlens Kompani, håller er i högsta aktning och tacksamhet. Det har varit en skrämmande och ansträngande uppgift, åktur, resa, vad ni än vill kalla det, och ändå har ni alldeles enastående fortsatt på ert äventyr (ler).

Jag ser på er med ögon av perfektion, för det är vad jag ser när jag blickar ut över era trötta, fina ansikten. Jag ser mig. Jag ser er upptäcka den inre gudomligheten med er djupa syn av ert inre vetande, och det gläder mig. För meningen är att ni ska upptäcka gudomligheten i allt. De som varit på denna resa, och gått vilse längs vägen, har ytterligare barriärer att bryta igenom, men under det finns en gnista från det gudomliga, för att få erfarenhet. Det här är svåra lärdomar som många kämpar med. Det är dags att upplösa slöjan, smärtan. Det är dags att ta in mer ljus, mer enighet för syftet, mer kärlek till söta Gaia. Så Ljusarbetare, ska vi ena oss för att pusha på den slutliga omkalibreringen av enighet och glädje, som kommer att tippa vågen vidare mot det renaste av ljus? Låt min glädje strömma in i er och bli fridfulla. Var i enighet, i enighet med solidariteten för syftet. Jag är er Moder Gud. Jag älskar er barn med en oändlig kärlek. Allt är mycket bra. Var i frid.

Hej, barn! Detta är er Fader Gud. Ja, Modern har gjort det igen. Det är svårt att mäta sig med. Jag vill att ni ska veta att jag har starka axlar att gråta mot, att luta sig mot, jag välkomnar er hjärtinnerligen till min famn och jag är också en bra lyssnare. De mörka blir upptäckta. Sänd ljus till dem, det hjälper. Detta är en stor framgång. Människan har sovit, varit sårade, under eoner verkar det som, och detta måste få ett slut, här och nu. För in mer kärlek och ljus till människans kollektiva medvetande, tillsammans med mig. Så, låt oss gå hand i hand och skina vårt ljus. Sitt i stillhet med mig/oss en stund, och låt oss tillsammans känna dessa högre energier med Kristusljus, som nu översvämmar denna tid med ännu mer glädje, som Modern säger. Sådana handlingar av kärlek tar bort slöjan ännu mer. Många fler hemska nyheter måste omvandlas av ljuset, med ren förståelse och förlåtelse. Ni har hållit ljuset så länge. Barn, vi vill att ni också ska kunna förlåta. För det är – kommer att bli – mycket att förlåta de närmaste dagarna, när mer och mer uppdagas.

Ska vi bilda ett ljusnät av förlåtelse runt kära Gaia? Ni och jag, alla ljusarbetare som läser detta, nu eller senare, låt oss fatta händerna och bilda ett ljusnät av ren förlåtelse, neutralitet, ickedömande. För kom ihåg barn, ni har alla spelat många roller, och det är dags att förinta dessa mindre behagliga roller, till något som är av mitt ljus, Kristusljuset med den eviga lågan som brinner MYCKET starkt i mörkret. Sträck ut era händer och hjärtan, förenade, starka. När nyheten bryter ut, när ilskan stiger, låt oss kasta ut detta nät av kärlek, förlåtelse och stilla förståelse, som kommer från en mogen förståelse och en anda av objektivitet och enighet. Dras inte in i virveln som andra, i sin rädsla, kommer att försöka skapa. Nu är det dags att förinta all rädsla och hat, i mitt ljus av kärlek, enighet, förnyelse. I samarbete med den Stora Centrala Solen. Öppna virvlar med avsikt att tillåta ännu mer ljus att komma in. Skjutsa iväg de mörka tankarna och känslorna till den stora centrala solen. Bered en gudomlig aveny av kärlek och ljus, skjutsa bort dem till det nya, och upplev fördelarna av återvinning!

Stor förändring finns i horisonten barn, och Jag – vi, er Moder och Jag – ser den här stora förändringen som åstadkommits av er! Vi är så oerhört stolta över vårt ljusarbetarteam, för ni har utfört oerhört tunga lyft dag efter dag, ögonblick efter ögonblick, under så lång tid, och vi har uppmärksammat detta och tackar för er tjänst i kärlek till det mänskliga kollektivet, och viktigast av allt till kära Gaia, som håller er tätt intill sig med stor ovillkorlig kärlek. När ni känner er obalanserade, vet då också att ni kan använda Gaias kraftfält av obegränsat kärlek. Jorda och lås in era fötter i Hennes hjärtas rum, känn stödet och sträck era händer mot himlen. Och vi ska fatta era händer, för på så sätt blir ni bron till världens rike, som ni finns i varje dag. På det här sättet kommer ni i fullständig gemenskap med henne, och förstår på djupet den anslutning som finns tillgänglig i utrymmet av Jordens skola, och ni tar då in ännu mer ljus, vilket naturligtvis är ert åtagande. Ljus och kärleksbärare, Jag hedrar er. Jag är er Fader Gud och ni är alla mina favoritljusarbetare. Ni är alla en sådan oändligt värdefull skattkista, och mitt hjärta fylls till bredden då jag tänker på er. Och jag försäkrar er att jag ofta tänker på er – sa jag att ni alla är mina favoriter?

Jag är er Fader Gud. Var i frid och låt oss bygga vidare på detta nät av förlåtelse, så det blir starkare, och fatta varandras händer genom era dagar, era nätter då ni bygger ljusets broar, genomtränger mörkret och smälter bort det med kärlek, vår kärlek och vår förenade styrka av kärlek. Vila i mig, i vår förbindelse och var i frid.

 

~ galaxygirl

 

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...