Ärkeängel Mikael via Ailia Mira, 2 augusti, 2017

Ärkeängel Mikael

via Ailia Mira

2 augusti, 2017

Käraste Du!

Vi älskar dig och vi gläder oss åt inbjudan att få förena oss med dig. Idag önskar vi tala om hur man alltmer kan underlätta sitt liv.

Om du gjorde allt som känns rätt för dig, utan att försöka göra saker som skenbart är överens med din egen energi, så skulle du helt enkelt vara sann mot dig själv, i harmoni och flödande i nuet och ditt liv skulle kännas underbart för dig.

När du blir upphetsad gällande något som du önskar dig och befinner dig i linje med, får du ofta ta mot idéer. Vi vill att du ska börja öva dig i att lägga märke till att idéer är manifestationer som du har låtit äga rum. En idé som tas emot ÄR en manifestering. Lägg märke till hur du flödar när du får underbara idéer, du tillåter dig själv att ta emot. Om du på ett naturligt sätt flödar till handling efter idéer som du tar emot, underbart! Om inte, om ett handlande känns överväldigande, eller svårt på något sätt, var då medveten om att tiden inte är inne för att handla. Njut av idén. Bevara idén. Förnim idéns löfte under så lång tid som det känns bra för dig.

Vi vill att du ska inse, att verkligen fatta detta på sätt som fastnar, att din gudomliga helhet KÄNNER TILL vägen till allt som du längtar efter. Och inte bara vilken väg som helst. Det lättaste sättet, handlingen, sättet att vara, rörelsen som fungerar för dig, pålitligt, just nu.

När du tillåter dig själv att vara i harmoni med den som du är i nuet, så bemäktigar du denna väg. När du får idéer och kan ta dig en titt på hur denna väg även skulle kunna förverkligas med ett handlande, så kan detta firas. Man kan njuta av klarhet i och för sig och det känns bra att få idéer och att vara klar över dem.

Att få upptäcka din väg, din roll i att saker kommer till stånd ÄR roligt. Om det kräver energi av dig att agera på dessa saker som du inte känner att är de rätta, när du får en idé, då är det inte dags att agera.

Din tajmning är perfekt när du vet att du ska agera. När du inte kan låta bli att göra annat än att agera! Om du inte känner ett entusiastiskt, ostoppbart driv för att agera, låt då bli. Istället och närhelst du tänker på det, närhelst du kan, gör det som otvetydigt känns som ett ’JA’ för dig.

Välj den enkla vägen och du bemäktigar livets enkla väg.

Tidvis kan du se hur du skulle kunna agera, du blir klar över ett möjligt handlande, ett sätt på vilket du skulle kunna spela en roll i att samverka, i att få det till stånd, men du känner dig inte inspirerad att agera just nu. Njut av det! Njut av klarheten och manifesterandet av idéerna, insikten. När det är dags för dig att agera, kommer du att vilja agera och det kan vara eller också så är det inte det handlande som du tidigare kunde se skymten av. Det kommer att vara den handling som får saker och ting att ske, vilka du är redo för och det kommer att komma till dig, att du ska agera, när vägen är öppen.

Förstår du? Vi vet att saker kan vara enkla för dig, och roliga. Vi vill att du ska lära dig hur du ska låta saker och ting vara enkla för dig.

Vi vill att du ska inse att du kan ha en enkel väg och ofta innebär det större fokus på harmonisering och hur du använder din uppmärksamhet och mindre handlande. Större vibrationsmässig fokus. Gör mindre, var uppmärksam på dig själv som en fokuserare av energi en större del av tiden. Lägg uppmärksamheten på hur du känner dig och vad du enkelt kan göra, vad känns naturligt och mödolöst och bra. Gör det som känns bra för dig! Tänk på sätt som känns bra för dig. Om detta är obekant för dig, lär dig hur. Hur? Öva och var uppmärksam. Lägg märke till hur du känner dig.

Du kan spendera mer tid med att fokusera, med en avsikt, och på att lära dig hur du ska tona in dig på vem du i sanning är och allt som du har blivit, samt mindre tid med att agera och uppnå mer. Om du tippar denna balans avsevärt kommer du att se att ditt liv rör sig åt det håll som du önskar, snabbare och med större lätthet.

Vad vi föreslår för dig är att bemäktiga den enkla vägen. Endast du kan göra det.

Den enkla vägen är enklare! Den handlar om att låta det bli enkelt och för många av er skulle det kunna vara att alltmer släppa taget. Att släppa taget om att försöka när du inte känner för att försöka. Släppa taget om att tänka att manifesteringar endast sker när du agerar. Lära dig att upptäcka manifesteringarna i känslor, i tankar och njut av det som känns bra för dig utan att behöva få det att bli mer, utan att pusha det bortom vad det är.

Njut av det som dyker upp inom ditt medvetande, om det så är idéer, om det så är att det skulle kännas bra att lägga dig, om det så var en plötslig impuls att dammsuga och möblera om. Låt det som faller dig in, och känns rätt, enkelt, naturligt, låt det vägleda dig.

Allt detta handlar om att du ska lära dig att lita på DIG. Att lära dig att leva på detta sätt är att lära dig att låta den eviga du och den fysiska du vara närvarande samtidigt, medvetet, med avsikt, i enhet och i harmoni. Vardera har perspektiv och roller och du kan bemäktiga denna enhet och detta flöde och det kommer att kännas så bra för dig! Att lära dig att tona in dig på allt som du är och att låta din upplevelse flöda fram med lätthet, är ett häftigt och fullkomligt realistiskt sätt att leva på.

Ingen behöver samtycka med dig för att detta ska vara sant. Vad du lägger uppmärksamhet vid och hur du uppmärksammar det, skapar ditt liv. Vårt förslag är helt enkelt att du ska lära dig att känna och lita på dig själv. Lär dig hur du allt oftare ska komma i linje med den du är och att uppleva vad som kommer från denna bemäktigade relation mellan dig och DIG. Lätta på dig!

Allt som känns enkelt och rätt för dig ÄR gynnsamt för dig och det visar dig, rör dig, hänvisar dig till ett mer mottagligt sätt gällande det som du vill.

Du vet när du är i synk, för när du är det mår du bra. Ju mer du är i synk, desto bättre känner du dig. Du vet när handlingen flödar, när det känns naturligt för dig, till och med mödolöst.

För att ge kraft till den enkla vägen, lägg större uppmärksamhet på hur du känner dig och prioritera det. Du kan leva på det sättet, snarare än på det vanligare sättet med att använda dig av en hel del ansträngning och agerande för att åstadkomma saker. Gör detta så kommer livet att bli enklare för dig. Låt dig själv få uppleva det enkla sättet; flödet som bemäktigar den som du här i sanning är.

Vi är klara.

JAG ÄR Ärkeängel Mikael med Rådet av Strålande Ljus.

 

Source – Channel: Ailia Mira

 

Översättning. Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...