Simon Petrus via Ann Dahlberg, 9 juni, 2017

Simon Petrus

Fredag 9 juni 2017

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Simon Petrus och jag vandrar med Er på Jorden idag. Ja, vi är många som vandrar med er nu. Ljuset har tillåtet oss att stiga ner och vandra med er idag. Ni har många guider med er nu och alla vill hjälpa er så gott de kan. Det är ett myller av liv och rörelse på Jorden. Alla färger är fantastiska och jorden skiftar nu i allsköns färger. Moder Jord har ett stort leende på sina läppar, hon vet vart hon är på väg och hon har börjat skönja ljuset för alla hennes medvarelser på denna planet.

Det är en stor resa ni är på väg att göra, den viktigaste resan under alla era jordeliv. Den viktigaste resan i både det inre och det yttre i er värld. Den inre resan är förståss den viktigaste eftersom den påverkar er yttre verklighet. Så inom, så utom och det tror jag ni har hört många gånger men kanske inte alltid helt förstått. Det är ju så att för varje erfarenhet ni gör och får insikt i vad ni skulle lära er om er själva, så förändrar ni också er yttre verklighet. Er verklighet blir ljusare och vackrare efterhand som ni släpper era blockeringar och er känsla av att vara begränsade. I själva verket har ni en gränslös förmåga att förändra er själva och er värld. Det är bara er fantasi och kreativa förmåga som kan hindra er från att göra allt ni vill, samtidigt som det kan ge er allt ni vill om låter den få fria tyglar att visionera vadhelst ni önskar. Det är er egen självtillit och tillit till er förmåga som sätter gränserna för vad ni kan göra.

Den här nya världen står i sin gryning och ni kan utföra underverk med den och göra den till den vackraste värld som någonsin har funnits på den här jorden. Bara genom att låta er fantasi få fånga det vackraste som finns i er inre värld, så att den kan manifesteras i er yttre värld. Vad är det för vacker dröm som gömmer sig i ert inre? Ta fram den kära ni, för nu är det dags att våga se och visa den för andra. Ni bär alla något vackert inom er som ni kan bidra med till er nya Jord och Jordens skönhet växer i sin tur med varje människas inre dröm av skönhet och kärlek. Vi är alla ett och vi bär var sin bit av något vackert som vi kan delge vår Jord. Ni har alla en bit av pusslet och om det är du eller någon annan som lägger ner pusselbiten spelar ingen roll. Det var du som bar ner den för att låta den manifestera på Jorden. Ditt arbete var att se den och låta den skina i din inre värld, så att den kunde bli en del av den yttre värld som ni just nu håller på att bygga.

Det är mycket färggrant på er Jord. Många har släppt sina drömmar och de första stora drömmarna håller på att byggas. Det är en härlig entusiasm och en stor glädje i detta arbete och vi njuter och delar denna glädje och entusiasm med er. Det är en fröjd att se allt arbete som nu startar upp på Jorden. Alla dessa människor som vaknar och som med glädje och iver vill bli delaktiga i arbetet. Ni har fått en fantastisk möjlighet att växa, kära vänner på Jorden. Ni växer i andlighet och styrka på ett aldrig tidigare skådat vis.

 

Det är en ynnest att få gå med Er på Jorden idag och se allt hända som nu händer. Jag är tacksam för detta och jag är tacksam för ljuset som nu skiner på vår vackra Jord. Jag är också tacksam för ert stora mod och ständiga strävan i att vilja gå framåt.

 

Må kärlek och ljus lysa över Er för alltid!

 

I stor tacksamhet

 

Simon Petrus

Du gillar kanske också...