Simon Petrus via Ann Dahlberg, 16 mars, 2018

 

Simon Petrus

Fredag 16 mars 2018

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Simon Petrus som har kommit för att tala med Er idag. Solen lyser starkt över er Jord och många adamantinpartiklar faller nu över Jorden. Det påverkar allt levande på er Jord idag. På den tiden för 2000 år sedan så hade inte Jorden stigit så mycket i sitt ljus som hon har gjort idag. Javisst, naturligtvis fanns det ljus, Moder Jord har alltid haft ett stort ljus inom sig. Det har nu expanderat ut till ytterområdena på Jorden och det är där ni nu befinner er kära barn. Det är därför det är ett så stort tumult i er värld idag. Ljuset tränger bort mörkret och mörkret vet inte riktigt var det ska ta vägen, det förstår inte riktigt vad som händer och i en del fall omvandlas mörkret till ljus. Många av er människor som finns på Jorden idag omvandlar ert eget mörker till ljus och det påverkar så att det blir allt ljusare på Jorden. Det mörker som ni omvandlar kan lättare omvandlas av andra eftersom det redan har skett och finns i det kollektiva medvetandet.

Det är därför vi är så tacksamma för alla som vågar se sitt eget mörker för ni blir de ljus som lyser i mörkret och visar vägen för dem som just har börjat att gå. De som precis har vaknat och försöker finna sin väg genom slöjan som fortfarande håller dem i ett visst dunkel. Det behövs många ljus för att få en hel mänsklighet att gå mot ljuset. Men det finns också många modiga bröder och systrar som har tänt sina ljus och låter sina gnistor falla på sina nyvaknade syskon.

Vi är alla ett och vi hjälper varandra på vår färd mot ljuset. Den ljusa dimension som så nyss har anlänt till Jorden. Ja, kära bröder och systrar, den har redan anlänt och den har kommit för att stanna. Mörkret flyr nu till sina hålor men de lyses hela tiden upp så det finns snart ingen plats för mörkret att gömma sig på. Det kan ge lite panik så här i slutklämmen men ljuset rädes inte mörkret, det fortsätter bara att lysa för det vet sitt mål. Målet är för Gaia att stiga upp i de högre ljusregionerna och det finns nu stora krafter som hjälper henne med det. Gaias fria val och ert fria val är som ni redan vet heligt. Det är ert fria val kära mänsklighet om ni vill följa med eller inte. Det valet är också heligt. Alla ni som vill följa med Gaia kommer att göra det och ni får den hjälp ni behöver. Hjälpen finns runt omkring er, i ert hjärta och i allt ni möter. Var lyhörda kära barn på Jorden och fösök se och följ tecknen som gives till er. De talar om för er vilken väg det är som ni ska följa. Följ dem och ni vandrar lättare in i det ljus som just nu lyser på era fötter. Rensar allt som varit och försök leva i ert nu. Det är nuet som gäller och har störst betydelse i ert liv. Det är vad ni gör och tänker nu som är det viktigaste för era framsteg. Gårdagen är förlåten och glömd, det är ditt nu som formar din framtid. Det är dina tankar och handlingar nu som ger din morgondag. Så var visa kära systrar och bröder, var noga med era tankar och handlingar idag, låt de vara sanna och kärleksfulla. Försök att ha en ödmjuk inställning till ert liv och era medskapare.

Vi finns med Er och hjälper er, så kalla på oss, era guider och skyddsänglar och vi kommer att med stor glädje hörsamma er kallelse. Det finns många som med stor iver vill hjälpa er nu.

Jag tackar för att jag fick komma fram och lämna detta meddelande.

Stor kärlek

Simon Petrus

Du gillar kanske också...