Simon Petrus via Ann Dahlberg, 26 oktober, 2017

Simon Petrus

 Torsdag 26 oktober 2017

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Simon Petrus och jag har nyckeln med mig idag. Nyckeln som går till ditt eget hjärtas port. Den har flera olika betydelser den här nyckeln men den viktigaste går till ditt eget hjärta. När du är i hjärtat och följer det så löser sig allt annat. Du har då börjat din magiska resa. En resa som får under att inträffa, en resa som gör dig lycklig och glad. Lösningar dyker upp som från ingenstans och du blir överväldigad över vilken tur du har. Det är dock ingen tur med i det här spelet. Det är ditt hjärta som formar din värld efter precis hur du vill ha det. Det är det som är magiken i det hela. Hjärtat vet vägen och hittar hela tiden lösningar på den väg som du vandrar så att det blir efter dina innersta önskningar. Dina innersta önskningar börjar nu komma upp på en mer medveten nivå så att du och hjärtat kan spela bättre ihop. Du behöver sinnet för att lösa det praktiska men hjärtat behöver vara ledande och ha den framtoning som du behöver för att gå vidare nu. Se det som en resa in i magins värld, det finns mycket som du kan möta som du inte förstår. Lyssna på hjärtat så vet du hur du ska förhålla dig till allt du möter.

Tänd ljuset i ditt hjärta och låt det brinna och lysa upp ditt liv och du går på en säker stig framåt i din egen utveckling av att bli mer medveten. Medveten om dig själv och medveten om andra. Medveten om den värld du lever i, medveten om din egen insats i den världen. Det är genom att vara i hjärtat som du blir medveten om livet och att du kan befinna dig på olika plan, var det gäller förståelse av dig själv, andra och det liv du lever. Det är en spännande resa med många upptäckter och olika upplevelser.

Den inre resan var den mest spännande resan som jag varit med om när jag vandrade på Jorden. Det kunde vara som en berg- och dalbana med många kittlande upplevelser. Ni har befunnit er på den resan ett tag nu och det vackraste och mest magiska befinner sig strax framför er. Fyll ert hjärta med ljus nu och ni kommer snart att se vart den här magiska resan bär er. Det är många underbara upplevelser som väntar er. Förvänta er ljusa och vackra upplevelser och det blir det som ert hjärta bjuder er på. Er starka förväntan av att något positivt sker kommer att ge det positiva resultatet. Ni är de stora kreativa skaparna av erat eget liv och den omvärld som finns runt er. Låt hjärtat vara ledande i ert arbete. Det vet, känner och förstår er resa. Sinnet får följa med på färden och hjälpa till där det förmår och det det är bäst på.

Jag ber Er nu att hålla ljuset högt och ha en stark tillit till ert hjärtas röst. Det är på det viset som ni lättare når det mål som ni så länge har väntat på. Släpp nu alla bekymmer och låt glädjen komma fram i stället. Försök att finna lite glädje i allt ni gör. Försök att se allt med en magikers ögon, ty då kan ni förvandla allt det gråa och låta det ljusa och vackra sippra in i era liv. Det finns alltid något att glädja sig åt, något som ni tycker särskilt mycket om i era liv. Förstärk den känslan och öka på det som ni njuter av och tycker är roligt. Fyll er själva med glädje och ljus.

Jag tror på Er ni är de stora magiker som vi sände till Jorden. Ni är just nu på väg att förvandla en hel värld till en vackrare och ljusare plats att leva och bo på. Jag ger er nyckeln till ert hjärtas port. Ta nu väl hand om era hjärtan och det ljus som lyser där.

Stor kärlek

Simon Petrus

Du gillar kanske också...