SJÄLEN VET VAD SOM KOMMER, 27 september, 2023

SJÄLEN VET VAD SOM KOMMER.
2023-09-27
Älskade ni!
Även om vårt biografiska medvetande, det vill säga det själen kan nå av de högsta frekvenserna samtidigt som den är inkarnerad, så vet den allt som kommer snart. Kom ihåg att slöjorna ännu inte lyfts, men våra högre versioner informerar intuitivt vår fraktal, åtminstone på ett mer subtilt sätt.
Ju mer du tillåter dig själv att utöka ditt medvetande, desto mer information kommer. Och det är denna information i form av frekvens, som orsakar många symptom som aldrig tidigare upplevts.
Rapporter som kommer genom meddelanden, får mig att tro att just nu går de flesta ljusarbetare igenom en stor energiuppgradering. Och detta görs på ett så intensivt sätt att det kommer som en överraskning, eftersom de flesta Ljusarbetare trott att de redan passerat den tätare griden.
Jag har också blivit särskilt förvånad över de senaste veckornas symptom. Visst, det många rapporterar att de känner, har jag också varit med om. Kanske till och med för att kunna ge lite mer stöd, till alla som vandrar med mig på denna resa.
Energier som aldrig tidigare känts, går nu från den ena ytterligheten till den andra. Det liknar faktiskt en berg- och dalbana. Ångest, hjärtklappning, blodtrycksproblem, depression, brist på aptit eller motvilja till viss mat, muntorrhet, ont i kroppen, omotiverade rädslor, listan fortsätter.
Att hantera den höga frekvensen är inte lätt. Men man måste åtminstone förstå att de flesta är symtom på uppstigning. Självklart är det alltid bra att hålla ögonen öppna och kolla efter andra orsaker, eftersom vi fortfarande också har den Gamla Jordens vibrationer.
Vad själen kommer att uppleva härefter, visste den innan den accepterade denna Jordiska skola, dock har den aldrig haft en sådan erfarenhet tidigare. Och detta skapar så stora förväntningar, vilket reflekteras i den fysiska kroppen och även i den känslomässiga. Kom ihåg att kroppen uttrycker det själen vill förmedla.
Försök att slappna av mer och motarbeta inte förändringar så mycket. Allt som kommer, kommer att vara för vårt bästa. Detta är försäkringen vi har från ovan. Vi har också mycket mer beskydd än vi kan föreställa oss. Så det finns inget att frukta. Vi har väntat många millennier för detta ögonblick. Tiden är inne, vilket redan har meddelats.
Vissa metoder, som sagts tidigare, hjälper till att balansera sådana justeringar. Drick mycket vatten, ät bra mat, frukt, grönsaker, fysiska aktiviteter, kontakt med naturen, andningstekniker, meditation m.m. Men framför allt, gå inte in i rädsla och det som sägs i den gamla kontrollen som fortfarande finns. Själva tron behöver omvärderas eftersom allt vi lär oss inte är sant. Lita på planen och tro på att du är en själ som finns i en kropp för att uppleva livet på denna underbara planet.
Jag är Vital Frosi och mitt uppdrag är att upplysa!
Namasté!
May be an image of 1 person

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *