Sjöjungfruarnas väsen via Beatrice Madsen, April 4th, 2019

Sjöjungfruarnas väsen     via   Beatrice Madsen  190404

Vi sjunger vår sång i de djupa havsdjupen. I era öron låter den inte så vacker, mest lik valsången kanske. Vi kan äntligen ge oss en smula till känna.

Det som finns i era sagor vaknar så stilla i era medvetanden och vi är på riktigt ett levande fysiskt väsen. Då vi befinner på en högre energi-oktav än er har bara somliga av er haft förmågan att kunna se oss. Vi har fastnat i fiskenät vid tillfällen och någon har offrat sig för att visa sig för mänskligheten.

Alcyone är vår hemplanet, vilket vår kanal har svårt att tro men jag säger det igen. Vi är mera grupporientrade varelser än ni och har ett kollektivt medvetande, alltså en själ är en grupp sjöjungfrur.

Vi finns i de stora, djupa haven och vi har direktkontakt med Agharta. Då vi som kollektiv har såpass hög frekvens så kan vi simma mellan världarna utan problem. Hemliga vattendjup tar oss mellan världarna och dessa har tack och lov inte varit möjliga att exploatera.

Vi är mycket, mycket skygga och vi är frekvenshållare av de stora mörka vattnen. Det finns riktiga kärlekshistorier mellan människor och våra väsen men kanske inte så konkreta som ni kan  föreställa er. Även om vi är skygga så är vi också nyfikna väsen och det kan ibland ha lett till vårt fördärv.

Tiden är mogen för att vi kan visa oss en smula,  och vi är en slags förbindelselänk mellan er värld och Agharta om än, än så länge mest i ert omedvetna.

Allt från NU från sjöjungfruväsendena.

Du gillar kanske också...