Fransiskus av Assisi via Beatrice Madsen, 17 juni, 2020

Fransiskus via Beatrice Madsen 200617

Högt älskade ni. Det är alldeles enastående vilka framsteg ni tar. Även om ni inte kan se det klart just nu så kommer det att bli lättare att se i backspegeln, när ni så att säga fått en smula distans till stormen och dess efterverkningar.

Det ni nu går igenom är som att skala en lök. Lager på lager skalas bort och för varje lager så gör det fysiskt ont och tårarna sprutar, meeeeen ni kommer närmare kärnan. Den kärnan ni når inom och utom er är Gudskärnan (stor djup, andäktig suck). Natutligtvis är detta inte gjort i hastverk och det är många lökar i alla storlekar, färger och former som skalas och betas av.

Ni måste ha tålamod, kära medmänniskor. Utveckla tålamod och ditt leverne blir en smula lättare. Energierna har höjts så pass att ni som är starseeds, ledare och föregångare har lättare luft att andas och nu ännu tydligare kan skilja agnarna från vetet. Detta är en slags belöning och som ni sliter för Gaias höljning.

Det behöver utvecklas högre etik på jordeplanet. Ibland är ni som små barn som får mycket socker, ni vill ha mer och mer och mer och det blir som ni brukar säga trendigt och då blir det ännu mer och alla vill ha samma. Låt oss ta edra små apparater som exempel. De är på plats sedan ett tag tillbaka för att hålla kvar eder i Mayan. Så att säga skapa en artificiell Mayan. Särskilt fokuserar man på de lättledda små barnen som faller för frestelsen och grupptrycket naturligtvis. Ni är lättledda. Ja, jag säger det igen för att det är sant, ni tror ibland att allt som glimmar är guld (skratt).

Ja, men jag är ändå inte orolig för er, ett dugg. Det kommer alltid en motkraft och när pendeln har slagit för långt åt ena hållet, så sår den faktiskt åt andra hållet. Det är inte längre otrendigt att inte använda apparaten i varje steg utan många kan tycka att det är klokt.

Jag säger eder intensivt att ni ska använda det som i början var avsedda att ha kontroll över eder och dra ner eder energi mer positivt. Ni ska göra på precis samma sätt som de mörkare krafterna försökte fånga eder med. De har använt så många symboler och ord och bilder som egentligen hade ett annat starkt energivärde. Genom att använda svart magi och framför allt list så vände de allt och alla till sin fördel. Intensivt förmedlar jag Fransiskus till eder att ni ska göra detsamma men åt andra hållet. Ni ska vända deras kontrollapparter till der fördel. Använd dem med vishet, balans och mod. De ska vara eder hjälp, inte stjälp kära ni. Var hjärtligt listiga och beslutsamma.

Se så mycket som sakteliga framträder och står framför dörren när ni väl börjar förstå eder kapacitet att vända och använda det negativa till att bli postitivt.

Eders Högtidilige Fransiskus av Assisi.

Du gillar kanske också...