Meddelande från det Arkturiska Kollektivet via Galaxygirl, 1 april 2019

Meddelande från det Arkturiska Kollektivet via Galaxygirl, 1 april 2019

19/04/01 det Arkturiska Kollektivet

 

Hälsningar vänner, vi är det Arkturiska Kollektivet. Vi har märkt med vilken lätthet ni assimilerar våra energier, och det ger oss stor glädje. För vi är djupt bundna till er på flera sätt än ni för närvarande kan förstå, men ni kommer snart att förstå det. Många av er börjar se klart genom ert hjärtas utrymme, och mer mysterier kommer att klarna för er. Ni kommer att börja ”förstå”, och er medvetenhet öppnas upp även under tiden vi talar, eftersom ni assimilerar dessa kodningar och blöter ner er i vibrationerna från dessa ord. Det här är så otroligt spännande på många sätt, eftersom ni öppnar upp för de ni är, och alltid har varit.

Ni växer exponentiellt nu, assimilerar dessa energier med en mästares nåd och lätthet. Många fler förändringar kommer snabbt och rusar emot er. Möt dem med nåd och inre kunnande. Möt dem med frid, med ovillkorlig kärlek, med en förnyad glädje som hos någon som träffat på en eld, men gått igenom den helskinnad. Åh, ni kanske känner er lite vimsiga i det här Nuet (snällt skratt), men så kommer det inte alltid att vara. Ni växer så fort. Har ni inte märkt att tiden blir mer som ett gäckande begrepp för er? Den här kanalen, och många andra, kämpar för att minnas åren och ögonblicken inom dem. Allt verkar finnas nu. Detta är 5D-livet eller början av det. Att finnas i flödet, andas, leva, VARA. Vara du. Att vara den vackra multidimensionella du-aspekten av 5D, som spelar med och njuter av dessa nya högre energikodningar, och omedelbar manifestation. Det är så länge sedan ni hade tillgång till sådana energier i ert Jordliv (Lumeria). Sådana underverk och mysterier kommer att bli er andra natur nu, för ni kommer att förvänta er det, och så kommer det att bli.

Pengar är bara ett redskap, kära vänner. Ni har många andra redskap. Omvärderingen av valutor finns inom många människors hjärtan och sinnen, men vi skulle föredra mycket mer, om ni fanns i varandras hjärtan och sinnen med stor glädje, så som ni är, där ni är. Pengar kommer att frigöra mer av er tid så att ni kan utföra filantropiska handlingar, och tjäna glädjefullt. Men pengar kommer att försvinna då tiden försvinner in i nuet. Förstår ni detta flytande tillstånd? Men nu är pengar ett nödvändigt redskap för att ge er det ni behöver. Men vi ser ett samhälle där alla redan har allt de behöver, och delar helt fritt med sig av sitt överskott. Vi ser att det kommer att bli så, ni har redan skapat det, och då vi finns i Nuet sker allt samtidigt. Det är sant.

Ni kommer att förstå. Men nu, vila och vet att allt går bra, och ni blåser strumporna av oss med er övertygelse, styrka och kärlek till varandra. Vi älskar er, vänner och familj. Vi är det Arkturiska Kollektivet. Vi erbjuder er vila och frid mitt i den stora förändringen. Och den stora förändringen är ni.

~ galaxygirl

 

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...