Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 3 april 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 3 april 2019

PORTALEN INOM DIG ∞ 9D ARKTURISKA RÅDET

“Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi har öppnat många portaler för att hjälpa er alla få de energier ni har bett om och vi fortsätter att erbjuda vårt kraftfulla stöd, utöver vår kärlek och medkänsla, hela tiden. Men vi vill presentera er för den viktigaste portalen som ni har tillgång till. Vi pratar om portalen som finns i centrum av ert hjärta. Den här portalen ansluter er till alla andra dimensioner, inklusive Källans Energi dimension, vilket innebär att det är er inkörsport till mer av vem ni egentligen är.

Ni vill vara centrerad i era hjärtan för kärleken, för vägledning och att vara i nuet så ofta som möjligt, men ni vill också få tillgång till mer av sanningen om vem ni är som Källans energi varelser. Allt som krävs av er för att komma åt denna portal är att ni uppmärksammar vad som finns i ert hjärta. Ni måste vara villig att känna allt som kommer upp emotionellt för att komma till det mycket kärleksfulla centrum för vem ni verkligen är.

Allt som ni känner som är något annat än kärlekens vibrationer, blir att ni har full tillgång till era hjärtan och den ovillkorliga kärleken till Källan. Det är vad ni vill ska flöda genom er hela tiden. Källans energi är kreativ och fylld av mer än bara kärlek och medkänsla. Källans energi är fylld med idéer, inspiration och allt annat som ni någonsin skulle behöva för att leva de liv ni vill leva.

Så det är vår rekommendation att ni mediterar på era hjärtan. Lägg uppmärksamheten där det första ni gör när ni vaknar på morgonen och när ni somnar och vid varje annat tillfälle under dagen då ni kan tänka på och lägga er uppmärksamhet där. Ni kan använda era sinnen att fokusera er mer på era hjärtan och få tillgång till mer av vem ni är med det fokuset och det är vad vi rekommenderar här, i denna överföring.

Vi vill att ni ska känna hur kraftfulla ni är. Vi vill att ni ska lita mindre på oss och mer på er själva för allt som ni någonsin kan behöva eller vill ha. Och som vi sa tidigare kunde det inte vara lättare att komma åt denna vackra och underbara portal.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi glädjer oss åt föreningen mer er.”

 

 

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

Watch the Video Here – I’m in It!

 

 

 

Översättning: Bodil

 

 

 

 

 

 

You may also like...