Skaparna via Daniel Scranton, 17 juni, 2024

 

 

Dina gillar och ogillar ∞

The Creators, kanaliserad av Daniel Scranton

“Vi finns här för dig. Vi är Skaparna. Vi är ett tolftedimensionellt kollektiv av icke-fysiska varelser, och vi är här för att hjälpa.

Vi vet att ni alla gillar det ni gillar där på jorden, och vi uppmuntrar er att gilla det ni gillar. Vi uppmuntrar dig att gå mot det som är likvärdigt för dig. Vi inbjuder dig också att se annorlunda på vad du ogillar. Det du ogillar behöver med andra ord inte få tummen ner. Du behöver inte ogilla något, utan snarare kan du erkänna att det inte resonerar med dig, och du kan också se hur det hjälper dig att definiera det du gillar.

Därför hjälper det du ogillar dig faktiskt att bli mer kräsna. Det hjälper dig att lägga din uppmärksamhet på det som resonerar med dig. Och i vissa fall hjälper det dig att skapa mer av det du gillar. Nu beror allt på om du är i motstånd mot det du inte gillar. För om ni är i motstånd mot det, så känner många av er redan till uttrycket, “Det ni motsätter sig kvarstår.”

När du välsignar det du inte gillar, när du skickar kärlek till det du inte gillar, när du förlåter det du inte gillar, kan du verkligen dra nytta av dess existens, och du kan få mer av det du gillar. Nu har du förstås andra ord för “gilla” på ditt språk. Du uppskattar något. Du tackar, eller är tacksam, för något. Du älskar något. Du avgudar något eller någon, och i ditt språkbruk kan du harmonisera mer fullständigt med det du har bestämt dig för.

Ju mer du fokuserar på det på ett positivt sätt, desto bättre. Nu, om du gillar något men du inte har det, och du vill ha det, vill du också ändra ditt förhållande till det. Du vill vara glad att det finns i första hand för att få dig att känna den önskan och för att få dig att flytta på något som du vill. Därför, när du gillar något som du ännu inte har, fira att du får vara med på den resan mot att ha det, för det kan vara en underbar resa fylld med många historier som du kommer att berätta i decennier efteråt.

Du behöver ha det som du går mot och expanderar in i för att fortsätta gå framåt i din tillväxt och i din utveckling. Och ibland är det man vill helt enkelt inre frid. Du säger till dig själv: ‘Jag gillar inre frid. Jag har känt inre frid tidigare, och jag skulle vilja ha inre frid igen.’ Och då går du mot inre frid. Du går på en upptäcktsresa om inre frid och var den bor inom dig och vad som ibland hindrar dig från att erkänna att den finns där.

Allt du vill och gillar är redan, och det finns ingen verklig separation mellan dig och det, och när du kommer till den insikten kommer du att veta att du väljer mer av det du gillar genom att fokusera på det och att det är med den typen av lätthet att det är meningen att du ska skapa din verklighet och skapa en värld som du gillar att leva i. Och vi pratar om din personliga värld, som individ, och den värld du lever i som inkluderar alla andra. Det är verkligen så enkelt, och du gillar verkligen det du gillar av dina egna skäl, skäl som är i linje med ditt syfte med att vara på jorden vid denna tid. Mycket bra.

Vi är Skaparna, och vi älskar er väldigt mycket.”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *