Änglarna via Ann Albers, 17 juni 2024 

 

 

Änglarna 

Via Ann Albers, 17 juni 2024 

 

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket. 

Det finns ingen kapplöpning mot målet, och det finns ingen mållinje för er själ. Det finns ingen punkt där ni någonsin slutar att vilja ha mer. Ni är skapade av Universums Skapande kraft, som lever inom er och flödar genom er. Skapandet sker genom er. Detkommer aldrig att upphöra. 

Titta på de små barnen. De vill så gärna ha en leksak att de inte tänker på något annat! De får den, leker med en tag och vill sedan ha nästa leksak. De är fulländade skapare.  

Titta på naturen. Ekollonet vill vara en ek, och sedan vill eken göra ekollon. Naturen slutar aldrig att skapa. 

Titta på er egen natur. Ni vill ha något i era liv. Ni får det, njuter av det och vill sedan ha mer. Ni har också alltid den kreativa livskraften som rör sig inom er och kräver mer. 

 Det inget fel med något av detta. Det är normalt, naturligt och en del av er essens att utveckla, skapa och expandera kärlek.  

 Ni kommer dock att njuta av en mycket högre livskvalitet om ni kan njuta av resan, fira destinationerna när ni anländer och tillåta er själva den mycket naturliga tendensen att se fram emot nästa “destination.” Ni är inte otacksamma för det ni har. Ni är skapare, och kreatörer vill skapa!  

 Vi vill att ni ska ha allt ni önskar i er 3D-värld. Ännu viktigare är att vi vill att ni ska njuta av ert liv i processen och tona in er på kärleken, och låta 3D-världen ta form runt omkring er. 

 De flesta av er har haft erfarenheten av att se fram emot en semester. Ni tänker på den, ser fram emot den och planerar för den. Det finns en glädje i resan när ni tänker på den framtida händelsen. Sedan åker ni på semester och har det bra. När ni kommer hem inser ni att ni behöver något nytt att se fram emot. Detta är evigt liv som flödar genom er! 

 De mest “levande” människorna på er jord tycker om processen att skapa, oavsett om degillar att laga mat, ha ett vackert hem, schemalägga luncher med vänner, bygga företag, skapa konst eller lösa ett tekniskt dilemma. De tycker om processen att bli friskare, gå ner i vikt, hitta ett sätt att tjäna mer pengar, få kontakt med andevärlden, odla en trädgård, lära sig att koppla av eller träffa nya människor. De förutser sina mål, ser fram emot dem, firar varje liten vinst på vägen och njuter av sina dagar. Naturligtvis upplever de en vibrationell intoning till sina drömmar, vilket säkerställer deras självuppfyllda profetia om framgång. 

 De mest otillfredsställda människorna på er jord vägrar att vara lyckliga förrän den yttre världen förändras runt omkring dem. De vägrar att må bra med sig själva, tills någon annan älskar dem och bevisar för dem att de är värda att älskas. De vägrar att slappna av förrän den sista räkningen är betald. De vägrar att njuta av vad livet har att erbjuda nu, eftersom deras stora önskningar ännu inte har uppfyllts. Sorgligt nog upplever de en vibrationell anpassning till sin brist, vilket också skapar en sorglig självuppfyllande profetia. 

 Er livskraft, hälsa, lycka, överflöd och ert allmänna välbefinnande kommer från att dra denna kreativa livskraft genom er. Ni gör det varje gång ni älskar något eller någon. Det gör ni varje gång ni uppskattar något eller någon. Ni gör det varje gång ni vågar drömma och förväntar er att er önskan ska gå i uppfyllelse, oavsett om det är något så enkelt som att komma till ett möte i tid, eller något så stort som att föreställa er ert barns lycka. Ni drar livskraft genom er när ni talar om något som ger er bra känslor. 

 Ni motstår den oändliga strömmen och flödet av livskraft när ni förblir fast i ilska, rädsla eller tvivel. Korta känsloutbrott som inte blir uppfyllda hindrar livskraften. Även att fokusera på eller prata om saker som känslomässigt tynger ner er skapar motstånd mot denna kärleksfulla ström.  

De flesta av er växlar mellan att tillåta och motstå kärlek otaliga gånger varje dag. Det är en del av det mänskliga tillståndet. Ni behöver inte vara öppna för flödet hela tiden för att era drömmar ska gå i uppfyllelse. Ni behöver bara vara där oftare än inte. 

 Tänk på den här liknelsen. Föreställ er att ni har en bil som r framåt med varjevälgörande tanke. Den går baklänges med varje dålig tanke. Om ni har några fler välgörande tankar kommer ni att går vidare. Om ni kan njuta av resan kommer den att gå snabbt framåt. Om ni har övervägande dåliga tankar kommer ni ingenstans. Om ni blir upprörda över att inte vara på destinationen, skickar ni er själva bakåt. 

 Minsta lilla val att njuta av ögonblicket får bilen att röra sig framåt, och så även ert liv. Minsta lilla val att njuta av ett ögonblick aktiverar vibrationen av kärlek inom er, och just här och nu kan ni uppleva den kärlek som ni alla längtar efter. 

 Ni är eviga själar. Ni hade för avsikt att tona in er på vibrationer av kärlek längs vägen – och på så sätt förutse, drömma, anpassa och ta emot. Till och med de av er som valde mycket utmanande liv för att främja er egen tillväxt för självkärlek eller medkänsla, visste att ni kunde tona in er på kärleksfulla vibrationer och ta er igenom de tuffa sakerna till ett kärleksfullt liv. 

 Det finns ingen kapplöpning mot målet och ingen mållinje för själen. Det finns tillfällen då ni befinner er i skapade situationer ni inte hade tänkt er, fast med människor ni inte är särskilt förtjusta i, i ett land ni oroar er för, i en kropp som inte är samarbetsvillig eller med ett bankkonto som ni inte riktigt kan förlika er med. Vi föreslår inte att ni ska försöka tycka om de obehagliga situationerna i ert liv, eller nöja er med att stanna kvar i dem. 

 Vi föreslår att ni letar efter sådant ni kan njuta av i ett givet ögonblick därför att, i det större diagrammet av evigheten, ju tidigare ni kan tona in er vibrationen och känslan av kärlek, desto fortare kommer er personliga 3D-värld att börja förändras 

 När ni ger er själva tillåtelse att må bra av vad som helst, kommer ni att börja slappna av på er eviga resa, och ju mer ni tillåter er själva att njuta av det ni kan, desto bättre kommer ni att må. 

 Ge er själva denna nåd, kära ni. Varje ögonblick på er eviga resa är rikt på möjligheteroch tillfällen till större kärlek. 

 Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket. 

Änglarna. 

 

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *