Skaparna via Daniel Scranton, 18 mars 2019

Skaparna via Daniel Scranton, 18 mars 2019

DU FÖRTJÄNAR ATT VARA LYCKLIG ∞ SKAPARNA

”En dag kommer du att upptäcka den sanna innebörden av ordet lycka. Du kommer att veta hur det är att existera i det tillståndet oavsett vad som händer omkring dig. Din lycka är inte längre villkorlig. Vad betyder det? Varför ger du inte en smyg förhandsgranskning av hur det skulle vara att vara lycklig, oavsett vad?

Du förstår att dessa tillstånd av varelser finns runt dig, existerande som vibrationsfrekvenser. Och för att få tillgång till det måste du helt enkelt göra en intension att gå till den platsen, till den frekvensen, och låta er ledas till det. Det är inte något du kan uppnå med dina sinnen och dina tankeprocesser. Det är något du måste tillåta dig att driva in i.

Så, alla vet hur det är att vara glad, ja? Att vara i ett tillstånd av glädje, att bli lyckosam. Din kropp kommer ihåg varför det är så bra. Så du behöver inte en karta för att komma dit. Du behöver bara sluta tänka på vad du än tänker på och ta ett ögonblick för att höja dig till den frekvensen och flyta runt där inne ett tag. Var glad eftersom det är vad du önskar och du är förtjänt av det.”

 

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

Listen to the Audio Here

 

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...