Den Universella Modern via Galaxygirl, 26 september, 2018

Den Universella Modern

via Galaxygirl

26 september, 2018

Jag är Modern, Den Universella Modern för alla ting. Jag ser er barn. Jag känner er. Jag älskar er. Jag är det jag är, precis som ni är det ni är. Vi är ett. Jag ser er ikväll, klart lysande som stjärnor i Universum, för i sanning är ni små universa av vidsträckt potential av ljus, av eld, av passion, av smärta som har upplevts och helats och lärdomar som har kommits ihåg. Det stämmer att ni är mycket, mycket större än ni tror att ni är i den här lilla människokostymen, just nu i detta ögonblick som är nuet. Vila i möjligheten att fler av era högre aspekter finns tillgängliga för konsultation, för visdom, för insikt, för styrka.

Jag är Modern, den Universella Modern för alla ting. Känn mitt hjärta ta språng i takt med ert eget. Känn mitt andetag på huden, min varma omfamning. Var medvetna om att ni är älskade och tröstade, i frid om ni så skulle välja. Min famn är öppen, mina barn. Jag ser att ni expanderar för varje stund och omfamnar skönheten i utrymmet mittemellan där ni för tillfället vistas, när ni tar er genom dimensionerna likt sockerfluff. Dimensionerna kan dra och slita i er så att ni snurrar runt, beroende på er nuvarande vibrationsupplevelse. Det är förenligt med tidslinjerna. Bäst att vara aktsamma, var försiktiga – förståndiga, med era vibrationer, för det som ni ger ut, det drar ni till er.

Jag är Modern, den Universella Modern för alla ting. Jag ser vartenda träd, varje blomma. Jag vet att elementalerna tar hand om samtliga. Jag simmar i vattendragen, floderna. Jag finns inom andetaget hos alla ting. Min andedräkt är er andedräkt, mina barn. Vi skapar denna livsberättelse tillsammans, ni är våra fötter på marken som på nytt levererar budskapet om kärlek till Jorden. Gaia har varit så skadad och hennes behov av healing har hörts vida omkring tid och rum. Hennes healing når ut från oss genom era öppna händer. Djurriket är i stort behov av er healing, mina barn. Många av er sänder er healingförmåga till Gaia. Erbjud den även till hennes riken, så att energierna i hennes riken kan återställas och balanseras på nytt.

Jag är Modern, den Universella Modern av alla ting. Jag ser er, mina barn. Jag ser er smärta, jag ser era sår. Låt mig omfamna och trösta det som ni gör och allt som ni ännu inte ser att behöver healing och sanningen avslöjad. Jag är för evigt med er. Jag är er Moder. Vi är ett.

~ galaxygirl

 

 

Översättning: Aslög

Du gillar kanske också...