Skaparna via Daniel Scranton, 5 november 2018

Skaparna via Daniel Scranton, 5 november 2018

Per Staffan 5 november 2018

Ni Är Välsignade Varelser ∞Skaparna

“Från vårt perspektiv har ni så mycket att uppskatta med era liv. Vi önskar att ni kunde se era liv ur vårt perspektiv. Ni skulle få ett ganska gott skratt åt många av de saker som ni tar allvarligt på. Ni skulle sakta ner, ni skulle njuta och må bra, och ni skulle leta efter saker runt omkring er som är vackra och glädjande för er eftersom ni skulle förstå hur lyckligt lottade ni är, hur välsignade ni är att kunna få de erfarenheter ni får.

Vi liknar det vid när du är en vuxen, en förälder, och du har ditt barn. Och du tittar på ditt barn och du tänker, “Åh, tänk att vara ung igen och ha all den aptiten på livet och den lekfulla naturen, och att inte ha något verkligt ansvar. Vad ett barns liv leder till. “Men ändå försökte många av er som barn helt enkelt växa upp och komma till den punkt där ni kunde köra bil och ni kunde ge er av själva, gå och leva för er själva och göra alla val själva. Och allt detta är underbara saker.

Men ni förstår, det är alltid perspektivet som betyder mest. Och ur vårt perspektiv har ni underbara liv; ni har så mycket förmåga, så mycket framför er som är värt att utforska och uppskatta, dyka in i. Vi vill att ni ska få händerna i jordens smuts och vi vill att ni ska känna hur underbart det känns – att vara ansluten till den här vackra planeten, att rida genom rymden på denna underbara varelse som kallas “Jorden”. Och att vara omgiven av andra människor som ni kan relatera till och som kan ha konversationer med er om vad som intresserar dem, vad som gör dem exalterade.

Ni är välsignade varelser, och du är inte mindre betydelsefull än någon annan varelse som existerar i ett högre frekvensläge, i en annan dimension. De har sitt perspektiv, du har ditt. Ditt är lika giltigt och unikt. Och även om lärare, som vi, berättar att ni bara uppfattar en viss procentandel av vad som verkligen finns där ute, så är det med avsikt.

Ni ville ha den erfarenheten, och det är viktigt för er att uppskatta den. Släpp din önskan om att du måste vara någon annanstans, att göra något annat, och se på vad som är rakt framför dig och gör allt i din makt för att älska och värna om de erfarenheter ni har, välsignade varelser som ni är .”

https://danielscranton.com

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...