Änglaguiderna genom Taryn Crimi, 30 oktober 2018

Änglaguiderna genom Taryn Crimi: Hur ni tonar in er på lösningen på era problem

30 oktober 2018

Idag skulle vi vilja fokusera på något som ofta anses vara en svår uppgift, men som är helt nödvändig om ni vill att era liv ska förändras till det bättre. Vi vill kortfattat diskutera ämnet hur ni lär er att ignorera eller bortse ifrån sakerna som ”går fel” i era liv, så att ni kan göra plats för de saker ni verkligen vill skapa.

Ni förstår, det vi pratar om är den stora uppmärksamhet som ofta ges till de problem som uppfattas som störst i era liv. Många har fått lära sig att om de helt enkelt väljer att ignorera problemet kommer det bara att växa sig större. När man tänker på det, så kommer väl ingen att lösa det om man inte gör det själv? Och därmed vill vi väldigt gärna ta oss an det här bekymret, eftersom det förpestar livet till och med för dem av er som är mest upplysta.

Händelserna och omständigheterna omkring er som ”slår tillbaka” eller verkar kollapsa inifrån och ut finns där för att hjälpa er, inte för att göra slut på er. Vi vet att detta är svårt när ni befinner er mitt i alltsammans och gör ert bästa för att hitta vägen ut ur den labyrint som fångat er. Men det är exakt vad varje problem verkligen är, en labyrint som bara kan fånga er om ni fortsätter spela med. Med detta menar vi om ni ger problemet er odelade uppmärksamhet.

Vi får ofta frågan hur problemet kan lösa sig av sig självt om jag inte har för avsikt att lösa det? På det svarar vi att det helt säkert inte löser sig genom att det ges full uppmärksamhet. Anledningen är väldigt enkel. Det ni fokuserar på växer alltid. Ni kan inte uppleva sådant ni inte befinner er i resonans med. Och vad vi menar med detta är att om ni blir uppslukade eller fixerade vid problemet så är ni bara i resonans med vibrationer som harmonierar med problemet.

Om ni däremot väljer att dirigera om era tankar och fokusera er uppmärksamhet på något som ger er mera glädje, något som känns mera rofyllt, då har ni rent bokstavligt bytt kanal: då kommer ni bara att vara i resonans med era nya harmoniska, glädjefulla eller lyckliga vibrationer.

Varför är det här viktigt och helt nödvändigt? För att när ni byter kanal blir det möjligt för er att tona in på lösningen på problemet ni upplever. Om ni har ett problem kan ni vara tryggt förvissade om att det har en lösning. Er uppgift är att hitta ett sätt att tona in er på lösningens resonans i ställer för problemets.

När ni går med på att det problem ni står inför faktiskt har en fullvärdig lösning börjar ni dra till er lösningen. Förvänta dig att den ska komma, men försök inte att lösa problemet logiskt med sinnet. Tillåt den helt enkelt att sväva fram till dig, så att du är mottaglig och medveten om dess närvaro när du plötsligt tar emot gnistan av klarhet.

Vi skulle vilja föreslå att ni hittar många olika sorters distraktioner, särskilt när det här förfarandet är nytt för er. Musik är en underbar distraktion som ofta tar er in i en helt annan sinnesstämning. För somliga lugnas själen av att träna eller promenera i naturen. Andra föredrar att meditera eller läsa en bra bok eller omge sig med roliga människor.

Det spelar ingen roll hur ni beter er för att framskapa en helt ny vibration. Ni förstår, ironiskt nog är enda sättet att få ”elden” släckt att svälta den. Att kväva den. På det viset är det med alla era problem, ni måste svälta dem genom att ge er uppmärksamhet så fullständigt åt helt motsatt håll att de inte längre kan överleva.

En av de vackraste sakerna i er värld är att ert fokus kan ge bränsle eller kväva vad ni än fokuserar på. Ju mer uppmärksamhet ni skänker vilken situation som helst, om ni uppfattar den som förfluten, nutid eller framtid spelar ingen roll. En sak är säker. Om ni fokuserar på den kommer den att komma till nuet mycket snart.

Ju starkare ert fokus är, desto snabbare sker manifestationen. Det är därför vi talar om att ni ska borsta av er problemen som verkar dyka upp omkring er; de kan inte överleva särskilt länge om ni inte ger dem er uppmärksamhet. Lyft era tankar, lyft ert fokus, lyft era liv en tanke i taget.

Vi hoppas att vi tjänat er och att ni blivit hjälpta av det här meddelandet på något sätt.

I kärlek och ljus, vi är era änglaguider

Översättning: Sara

Du gillar kanske också...