Uppdatering av Intel – mars 4, 2016

Uppdatering av Intel – mars 4, 2016

”Hoppsan!”

Anonymt Intel SITREP

 

Flera T1 & T2 bankanställda – inklusive säkerhetspersonal – dök inte upp upp på den förutbestämda växlingsbyrån igår, då den schemalagda RV-växlingen skulle börja 3.3.16 – 06:30pm (18.30). Hoppsan!

Det visar sig att människor hellre bestämmer sitt eget eget ekonomiska öde än deras arbetsgivare. Så de väntade till sista sekunden och hoppade av. En naturlig mänsklig impuls, antar jag, för att så fort valutorna publicerats (efter att börsen stängt runt 4.15pm)(16:15) slutade många på minuten, för att undvika att utlösa en intressekonflikt, efter att ha köpt valuta genom andra banker och familjemedlemmar.

Detta satte bankerna i en mycket svår situation. Så de bad om att få en förlängning och försökte fysiskt omfördela personal, för att starta upp RV igen på torsdagen 3.3.16 – 11 pm (23:00) och fredagen 3.4.16 – 02:00, men de hade helt enkelt inte tillräckligt med tid. Så återigen flyttades RV-starten till fredagen 3.4.16, någon gång efter solnedgången på östkusten 6 -9pm (18-21).

Det beslutades också att intern förflytta uppsättandet av möten bort från underbemannande växlingskontor via callcenteroperatörer. Detta har redan gjorts som ”lösning” av gårdagens problem. Bankerna förväntade några sena avhopp, men inte med dessa siffror. Vissa växlingsbyråer har förlorat över 70% av sin personal och deras ledarskap. Bankerna har alltid begärt att bli aviserade 9 dagar innan de skall behandla privata personers växlingar, med de första 5 dagarna som ”maximum attendance”-dagar – och därför är våra inledande RV-kurser så höga från början.

I Kina pratas det nu om att bankerna kommer att försöka igen efter börsen stängts, vid den mest optimala 6-9 pm (18-21)-tiden på fredag, eftersom mörkret hjälper till att skydda de stora massorna av växlare som ”peakar” internetbrowserns trafiktid för att hjälpa till att planera hundratusentals inlösnings-möten före lördagens starttid 07:00. ”Valarna” kommer att anlända i kväll. Ingen vet ännu vem som är en ”val” på individnivå. Reno planerar en anmälan om växling i kväll.

Kom ihåg att De Äldre vill att vi tar oss in och ut ur bankerna så fort det bara går när de 800 # äntligen släpps världen över. Det är därför det är så många stopp och starter. Det går bara att pressa tandkrämen ut ur tuben en gång.

ZIM noteringar …

Det verkar finnas en mängd negativa tankar/ farhågor om att ZIM:s förhandlade kontraktspriser är onormalt höga. Det är klokt att hålla i minnet att ZIM är en hybrid tillgång, gällande valutor så väl som historiska tillgångar, och är därmed ytterst värdefulla för De Äldre likväl som att Zimbabwes land inrymmer många naturtillgångar (inklusive friska underjordiska akviferer) som är nödvändiga för den Afrikanska kontinentens tillväxt och grundläggande mänskliga uppstigning.

Ni bör veta att det finns flera historiska finansiella obligationer från många länder värda mer än tvåsiffriga miljarder dollar vi inlösen, och De Äldre var och är mycket noga med både andliga och känslomässiga säkerheter från skador orsakade av enskilda ZIM-inlösningar, eftersom ZIM är den enda sanna hybrida tillgången i deras böcker.

Det är just därför de försökte hålla ZIM dold från andra vid den första omgången av RV valutor, och därför höjde de ZIM-kurserna långsamt till det lämpligaste internationella marknadsvärdet. De Äldre ville tillåta det mänskliga medvetandet att försiktigt öka med tiden, eftersom sådana stora mängder av pengar är svårt att förstå för det genomsnittliga medelklassinnet, än mindre att hantera.

Så ja, bankinlösenpriserna för ZIM är irrationellt höga med tanke på deras relativa värde till andra nya valutor; men med tanke på deras historiska marknadsvärde, en inledande kurs med tre siffror är vad den specifika tillgången är värd … inklusive högre avtalspriser om någon skulle önska att delta i humanitära projektfinansieringar. Det är precis vad det är.

Kom ihåg att ni behöver lösa in alla era ZIM-valutor …. ni kan ge bort i efterhand om ni köpte för mycket, och ni kan njuta av ett mycket lyckligare liv om ni låter en del av denna välsignelse gå till andra … eftersom det inte finns någon väg till lyckan, lyckan är vägen. Bara en tanke.

 

 

Översättning: Margareta och Hans Jonåker

 

 

 

Du gillar kanske också...