Söndagsmeditation kl 21.00 via Anneli, 16 juli, 2017

Söndag 16 juli 2017

 

Finn en plats du tycker om att sitta på. Det går även bra att ligga ned.

Om du har en särskild plats för meditation välj den.

Energin kring en plats du mediterat på upprepade gånger hjälper dig att fokusera.

Slut dina ögon. Sträck vänligt på din rygg så att energi kan flöda fritt från bäcken till toppen av ditt huvud. Det upplevs bäst i sittande position men kan även upplevas liggande.

Känn in den plats du valt, underlaget där kropp möter och bärs upp av Moder Jord. Tänk och känn att Moder Jord välkomnar dig till denna stund. Hon ler och är glad över att du tar dig tid för dig själv till att stilla dig i meditation. Hon ger dig stilla och grön eller brun energi.

Fokusera på ditt andetag. Luftströmmen in och ut genom näsan. Fokus på andetaget gör att du samlar in dig själv. Dina energier strömmar tillbaka till dig från att kanske ha varit i tankar om andra människor eller saker. Fokus ger mer fokus.

Fokusera på ditt hjärta. Låt andetaget andas genom ditt hjärta. Du är älskad och omhändertagen av Universums alla goda krafter. I hjärtat finner du kärleken om du vill, symboliserad där i hjärtats innersta rum. Låt ditt andetag komma in i ditt hjärtas innersta rum. Låt det flöda genom rummet i ditt hjärta och upplev ljus i den form det kommer till dig.

I kontakt med ditt andetag genom hjärtat når du din egen själs energi. Pröva att känna in din egen själ och dess energi.

Låt din själsenergi sprida sig ut i kroppen, från hjärtat ut i bröstet, ned genom mage till benen ut i fötter och tår. Fortsätt sprida din själsenergi från hjärtat via armar och händer vidare genom ländrygg, mellersta rygg, upp över skulderparti, genom nacke och hals till att fylla ditt ansikte och hela huvudet. Du är nu fylld av din egen själsenergi.

Låt det som är du, din själsenergi finnas och upplevas av hela dig tills du känner dig tillfreds eller känslan av att du är klar ger dig budskap om att återvända genom hjärtat via ditt andetag till här och nu. Du är fortfarande fylld av det som är du, din själsenergi och du sitter på en plats du valt och tycker om. Du är älskad.

Återvänd helt och hållet till här och nu. Rör på dina händer och fötter försiktigt.

Tillåt kroppen långsamt komma ur position.

Bär med dig känslan av din egen själs energi ut i nästa stund utanför den här meditationen. Den bär på alla svar om ditt nästa steg relation till dig själv, andra och allt som händer eller inte händer i ditt liv.

Du är ljus och du är ett av universums mirakel. Lev ditt mirakel oavsett vad som sker

Jag är Anneli och jag kanaliserar kärlek till dig

 

 

Vid frågor kring denna meditation eller annat är du välkommen att söka mig via andas.langsamt@gmail.com

Du gillar kanske också...