Söndagsmeditation kl 21.00 via Eva-Lena, 22 november

meditationsbild1

 

Tillit

Utanför fönstret lyste solen med ett intensivt sken. Några fåglar satt på en trädgren och hon kunde höra deras vackra sång. De tittade på henne när hon lutade sig ut genom det öppna fönstret och fortsatte att sjunga.

De sjunger för mig, tänkte hon. De förstår, att jag behöver hjälp med att känna tillit. All oro och skräck som hon övermannats av var som klor som borrat sig in i hennes hjärta. Var kom denna rädsla ifrån. Det var en rädsla som uppfyllde hela hennes väsen och fick henne att vackla i tron på det godas seger.

Varje dag och varje minut vällde nyheter om terror och illdåd emot henne. Var då allt hopp ute om ett lyckligt slut, en förändring som skulle leda bort från ondskan och skapa en bättre värld för alla. Hon kände tvivlet gnaga i sitt bröst. Vart hade tilliten tagit vägen, tilliten till att allt skulle bli bättre, att allt skulle bli bra till slut.

Hon sjönk ner på golvet och gömde ansiktet i händerna. Då hörde hon någon viska hennes namn och en stor ängel stod framför henne. Jag är ärkeängel Mikael, sa ängeln. Du ska inte misströsta! Ha tillit till att det goda segrar! Jag för en intensiv kamp för det godas seger med mina legioner. Vi är ljusets krigare och vi strider mot mörkrets krafter. Det ljusa motar bort ondskans makt och får ondskan att falla sönder och visa sitt rätta ansikte för människorna.

Människor kommer att vakna till full insikt om vad som är rätt och riktigt i er värld. Det blir ett sant uppvaknande och de bakomliggande planerna kommer att synas i det nya ljuset. En förståelse om världens sanna struktur kommer att bli som en uppenbarelse.

Mitt barn ha tillit till att allt blir bra! Ha tillit till att världen blir en lycklig plats att leva på! Du och människorna i er värld får inte sluta att hoppas. Ni måste fokusera på en värld i kärlek utan terror.

Det finns ingen ondska som rår på människor med kärleksfulla tankar. Människor som hjälper och stöttar varandra höjer med sitt inre ljus ljuset för hela världen och kastar av mänsklighetens ok, som lagts på den av dem som gått i det ondas ledband.

Dessa mörka dagar är snart över. Fortsätt därför att ha tillit mitt barn! Ängeln höjde därefter upp sitt svärd av ljus och var borta.

 

 

 

 

 

 

 

All lycka till dig.

 

Jag heter Eva-Lena och har lämnat min arbetskarriär som lärare bakom mig. Kanalerna som en gång stängts har återigen öppnats för mig och jag får skrifter intuitivt. Söndagsmeditationerna på denna sida är budskap jag kontinuerligt får för att förmedla till er.

Om ni är intresserade av vad jag tidigare intuitivt har skrivit har jag givit ut böckerna Den tidlösa tidens tid och Nyckeln till Lyckans Labyrint

 

Önskar du kontakta mig för att fråga något, tala om vad du tycker om meditationstexten eller köpa en bok så kan du kontakta mig på min e-mailadress evalena47@gmail.com

 

den-tidlosa-tidens-tidnyckeln-till-lyckans-labyrint

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...