Söndagsmeditation kl 21.00 via Eva-Lena Johansson, 14 februari

meditationsbild1

Höga frekvenser

 Var finns den nya kraft som just nu kommer in över jorden om inte i människors hjärtan. Det är människornas hjärtan som ska hålla den höga frekvensen och föra ut vågor av ljus över världen. Det blir en stor ljusvåg av kärleksenergi, som skalar av all mörk materia, drar all negativitet med sig och för bort den från jorden.

Den höga frekvensen av ljus lyser upp i mörkret som en fyr och omvandlingen går allt fortare. Skaparens kärleksenergi sveper bort allt negativt, all ondska och människor stiger i dessa höga frekvenser vilket går bortom all medveten förståelse.

Vi är nu inne i denna omvandlingsprocess och känner i denna fas en stark förundran över vad som sker. Vi känner oss redan annorlunda och lite rastlösa. År av väntan är nu plötsligt borta, då vi befinner oss i stormens öga och väntar på att resterna av den sönderfallande världen ska försvinna och en ny bättre värld ska stiga upp ur askan av den gamla, döende världen.

Ett nytt liv väntar när vi lämnat den gamla. En ny människa skapas just nu. Vi omvandlas till en ny människa med helt nya förmågor. Vi skapar en ny verklighet med kärleksfulla tankar, där allt liv på den här planeten blomstrar på nytt i den uppåtgående solens sken.

En ny matris läggs istället för den gamla. När den är lagd har vi en ny himmel och en ny jord. Kärleksenergin som skaparen låtit gå genom våra hjärtan har förändrat allt levande på den här planeten.

Människor av god vilja tar hand om en ny värld renad från gifter och giftiga tankar, vilka har besudlat planeten och allt levande. Vi ser, att vi kan kommunicera med djuren och växterna höjer sig över marken, som är giftfri och ren. Himlen är åter blå, fri från alla kemikalier. Det är ett sant paradis som framträder för våra förvånade ögon.

Hur var då detta möjligt? tänker vi alla. Världen rättar sig efter våra skapande tankar. Det är vårt medvetande, våra tankar, som skapar en ny värld. Det är Skaparen, som låter sitt kreativa ljus gå in i våra hjärtan och skapar med den höga energin ett nytt frekvensfält.

Vi stiger i frekvens och vi omvandlar våra kroppars tunga materia till en ny kropp i lättare materia. Vi går från att leva i den tredje dimensionen till att leva i den femte. Det är en ny värld, en ny himmel och jord, som har växt fram.

 

 

 

 

 

All lycka till dig.

 

Jag heter Eva-Lena och har lämnat min arbetskarriär som lärare bakom mig. Kanalerna som en gång stängts har återigen öppnats för mig och jag får skrifter intuitivt. Söndagsmeditationerna på denna sida är budskap jag kontinuerligt får för att förmedla till er.

Om ni är intresserade av vad jag tidigare intuitivt har skrivit har jag givit ut böckerna Den tidlösa tidens tid och Nyckeln till Lyckans Labyrint

Önskar du kontakta mig för att fråga något, tala om vad du tycker om meditationstexten eller köpa en bok så kan du kontakta mig på min e-mailadress evalena47@gmail.com

 

nyckeln-till-lyckans-labyrint(1)den-tidlosa-tidens-tid

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...