Söndagsmeditation kl 21.00 via Eva-Lena Johansson, 27 mars

 

meditationsbild1

Kristallmedvetande

Vi, jordens barn, vaknar nu upp ur vår törnrosasömn. Jordens barn har sovit i tusentals år. Vi har varit avskurna från universums hjärta, från universums skapande krafter.

Ingen kan nu längre hindra, att vi vaknar upp och förstår hur allt hänger samman. Gud och änglarna vakar över oss, det sovande folket. Vi har inte lämnats åt vårt öde under alla dessa år, då vi varit som värnlösa små barn i vår okunskap.

Vi föll ner i glömskans flod och vaggades till sömns. Vi står nu redo att vakna upp och se den större bilden. Vi lever i en illusion om hur världen fungerar och ser inte utanför vår box.

Världen är inte alls så solid som vi tror. Från ett annat perspektiv ser allt annorlunda ut. Slöjan mellan dimensionerna blir allt tunnare och vi förändras hela tiden. Våra kroppar, som vi betraktar som solida och oföränderliga, förändras och blir allt ljusare. Vi kommer att omvandlas till kristaller. Våra kolbaserade kroppar blir som skimrande diamanter och våra medvetanden blir till kristallmedvetanden.

Även vår jord förändras på samma sätt. Vår moder blir allt mer lysande och hennes materia lättare och ljusare. Vi människor följer henne i denna stora omstrukturering och vi går genom den fjärde dimensionen bort från den tredje med sin fasthet och tröghet.

I den fjärde dimensionen härjar illusionerna fritt och vi undrar ibland om vi drömmer eller är vakna. Allt går upp och ner fram och tillbaka. Verkligheten kan ibland kännas som en overklig dröm. Detta tillstånd är av övergående karaktär. Det är inte meningen, att vi skall befinna oss här alltför länge.

När vi går genom den sista dörren till den femte dimensionen, träder vi ur vårt fängelse ut i friheten. Vi finns fortfarande på vår Moder Jord men hon ser annorlunda ut. Hon har renats och bytt skepnad. Vi själva och allt annat levande har gjort likadant. Vi har alla bytt skepnad och ser oss yrvakna omkring i en ny verklighet, som är både lik och olik sig.

Vi möts här i enhet. Vi förstår, att vi är en enda stor syskonskara. Vi har äntligen kommit hem. Den gamla världen bleknar bort och ett nytt liv börjar, fritt från sjukdom och död.

I detta nya tillstånd behöver vi inte längre leva i fruktan utan kan leva fullt ut i glädje och gemenskap. Vi förstår hur allt hänger samman och vi vibrerar på en högre frekvens i våra kristallina kroppar.

 

 

All lycka till dig.

Jag heter Eva-Lena och har lämnat min arbetskarriär som lärare bakom mig. Kanalerna som en gång stängts har återigen öppnats för mig och jag får skrifter intuitivt. Söndagsmeditationerna på denna sida är budskap jag kontinuerligt får för att förmedla till er.

Om ni är intresserade av vad jag tidigare intuitivt har skrivit har jag givit ut böckerna Den tidlösa tidens tid och Nyckeln till Lyckans Labyrint

 

Önskar du kontakta mig för att fråga något, tala om vad du tycker om meditationstexten eller köpa en bok så kan du kontakta mig på min e-mailadress evalena47@gmail.com

 

nyckeln-till-lyckans-labyrint(1)den-tidlosa-tidens-tid

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...