Sarah via Ann Dahlberg, 27 mars

Sara

Sarah

Söndag 27 mars 2016

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Sarah och jag har många viktiga saker att säga till Er idag. För det första så befinner ni er nu i en hög nivå av energi. Den sista energivågen som nu har nått jorden, har gjort det möjligt för de som befann sig vid gränsen av den 5:e dimensionen att transcendera. De kan nu röra sig mellan de två världarna 3D och 5D.

Många har under den här påsken haft symptom av olika slag. Energin påverkar alla att stiga lite högre i sin frekvens. Kroppen känner vad den tål och anpassar energin därefter. Efterhand tar den in lite mer av den energi som nu finns på och runt jorden. Alla har möjlighet att utvecklas i sin egen takt. Vi har olika kroppar och befinner oss på olika utvecklingssteg. Det får ta den tid det tar. Vet bara att allt går framåt och att alla utvecklas mot den högre energi som nu finns på jorden. Alla som väljer att vara kvar på jorden kommer att göra det.

Det andra viktiga är att det nu sker en omvälvning på jorden i stort, med olika system som mer och mer kommer att ta över det liv ni nu lever. Ett mer rättvist och solidariskt system där alla vinner och ingen förlorar. Starten har gått och sprider sig nu med större hastighet över jorden. Snart kommer ni alla att kunna få ta del av detta.

Det tredje viktiga är att den andliga utvecklingen ökar med en explosionsartad hastighet. Fler och fler söker sig till andliga källor för att utveckla sig själva och sin potential. Det betyder att många nu kan börja använda sina gåvor så som det var tänkt från begynnelsen.

Er värld håller på att förändras med stormsteg och ni är alla påhejade här uppifrån. De har alla sett era framsteg och är så glada och stolta över den brytning av det gamla som ni nu har fått till stånd. Det är en brytning, kära ni, här uppifrån syns den tydligt. Jorden börjar skaka av sig sina mönster och så gör även ni. De gamla mönster som inte duger längre, börjar ni släppa och nya byggs upp.

Det är en fantastisk tid ni lever i och trots alla krämpor kan ni känna en djup tacksamhet över vad ni åstadkommit. En förändring är på väg som inte längre går att stoppa. Allt sker enligt planen och inget kan längre hindra dess väg. Det är många nu som befinner sig i 4D som börjar att skymta 5D – ljuset. De djupast sovande börjar röra sig mer inåt i 4D. De kommer att få draghjälp av de bröder och systrar som närmar sig 5D och över.

Mänskligheten är på väg mot sin fullbordan och jubelropen är höga häruppe. Så förstå älskade folk på jorden att ni är älskade och hyllade och att alla ljusvarelser, guider och familjer finns med er i varje ögonblick av ert liv nu.

Jag älskar Er så mycket!

Sarah

Du gillar kanske också...