Söndagsmeditation kl 21.00 via Eva-Lena Johansson, 27 september

 

meditationsbild1 

Kärlekens kraft

Kärleken är universums skapande kraft. Ingenting är för litet för att inte omfattas av den skapande kreativa kärleksenergin, som bär upp alla system i universum.

Vi finns alla inneslutna i denna kärlekskraft, för vi är alla skapade av den yttersta skaparen i universum och utanför vårt universum. Det är lätt och enkelt att se med kärlekens ögon på jorden och dess varelser.

Människor är skapade att leva i kärlek med allt annat i skapelsen. Nu vet vi alla att det existerar ondska och sådant som manipulerar och särskiljer människor. Det är när vi människor känner rädsla som vi gör varandra och djuren illa. Rädslan är den största nedåtgående spiralen som finns.

Rädslan är grunden till allt det som är fel i vår värld. Ingen vill ha lidande och krig. Ingen vill se att någon annan hungrar och lider av sjukdom och vanvård. Rädslan ser dock till att vi får ett flockbeteende där det är vi mot de andra. Detta kan leda till fel beslut.

Rädslor som medvetet sänds ut i våra samhällen är inte av omtanke och kärlek. Det är girighet och ibland ondska. När människor sluter sina hjärtan tas fel beslut och detta åstadkommer lidande och ibland död.

Vi går nu en transformationens väg där vi ska uppnå en annan verklighet. Energierna som rått en tid är så starka, att de knockat människor och ibland fått dem sjuka. Detta är ett gigantiskt reningsbad, ett stålbad, där vi tvingas att se på oss själva och våra gärningar.

Fattar vi rätt beslut med kärleken för ögonen eller fattar vi beslut utifrån våra mörka rädslor, vilka för det mesta inte ens är verkliga utan hjärnspöken. Är vi redo nu att släppa alla tvivel och oro och gå in genom porten för att möta en ny verklighet där inga rädslor finns utan bara skapande kärleksenergi.

När vi lever helt i nuet och andas in denna starka kärleksenergi, som tränger bort alla mörka energier i våra kroppar, skapar vi en ny framtid en ny himmel och jord, där alla människor lever i enhet.

Vi är inte separerade. Vi har bara trott det. Vi är alla oupplösligt förenade med varandra och kan inte skada någon annan utan att samtidigt skada oss själva. Detta är den läxa vi har lärt oss i den tredje dimensionen.

När den tiden snart är förbi, ska vi alla leva som en i kärlek och ljus med alla kreativa, kärleksfulla varelser i skapelsen. Då får vi en ny himmel och en ny jord.

All lycka till dig.

 

 

 

Jag heter Eva-Lena och har lämnat min arbetskarriär som lärare bakom mig. Kanalerna som en gång stängts har återigen öppnats för mig och jag får skrifter intuitivt. Söndagsmeditationerna på denna sida är budskap jag kontinuerligt får för att förmedla till er.

Om ni är intresserade av vad jag tidigare intuitivt har skrivit har jag givit ut böckerna Den tidlösa tidens tid och Nyckeln till Lyckans Labyrint

Önskar du kontakta mig för att fråga något, tala om vad du tycker om meditationstexten eller köpa en bok så kan du kontakta mig på min e-mailadress evalena47@gmail.com

 

nyckeln-till-lyckans-labyrint(1)den-tidlosa-tidens-tid

 

 

 

Du gillar kanske också...