Söndagsmeditation kl 21.00 via Eva-Lena Johansson, 8 maj

meditationsbild1

Tidens slut

All tid går nu mot sitt slut. Upphörandet av tid innebär att känslan av dåtid och framtid försvinner. Vi börjar uppleva all tid som samtidig i skilda plan. Det är en mycket annorlunda känsla.

Vi upplever annorlunda skeenden och händelser, vilka tillhör vår framtid, enligt det gamla sättet att tänka, som om det sker nu i vår realtid. Vi upplever också på motsvarande sätt saker som redan har hänt i det förflutna som något som händer just nu.

Verkligheten börjar glida och vi förstår, att allt är inte så inrutat och fast som vi trott. Ofattbara och ibland lite skrämmande saker dyker plötsligt upp i vår tid i vårt pågående nu.

Allt sker samtidigt och detta kommer plötsligt att bli påtagligt, när vi börjar öppna upp för förmågan att gå mellan olika tidslinjer. Många upplever, att tiden inte går likadant längre. De flesta, även unga människor, upplever att tiden går fortare än förut. Allt detta innebär, att vi upplever ett enda pågående nu det vill säga, att vi upplever alla möjliga tider och tidslinjer som om att de pågår i detta eviga expanderande nu.

Ur denna punkt i vårt nu öppnas det upp en möjlighet att klättra uppåt genom vårt medvetande. Vi går genom hjärtats port. Vi går genom denna öppning, ett nålsöga som vidgar sig, när vi fokuserar på denna öppning. Där bakom når vi vårt livsträd.

Livsträdet delar vi med en annan själ, vår tvillingsjäl. Tillsammans, förenade till ett, går vi uppför evolutionens medvetandeförändring och når en annan existens, en helt ny skapelse, där vi fortsätter vår resa. Dörren stängs till alla de liv och existenser vi varit i detta universum och vi fortsätter vår resa in i en ny rymd in i en ny skapelse.

I denna nya skapelse är livet annorlunda och naturlagarna upplevs också som annorlunda. Vårt medvetande är förändrat för evigt och det förändrar livet för oss och ger oss andra möjligheter att uttrycka oss på.

Kampen som har varit en ångest i separation och nöd är borta. I detta nya universum eller skapelse finns enbart harmoni och frid. En enhet med allt och alla håller allting samman och vi är förändrade i grunden.

 

 

 

 

 

All lycka till dig.

Jag heter Eva-Lena och har lämnat min arbetskarriär som lärare bakom mig. Kanalerna som en gång stängts har återigen öppnats för mig och jag får skrifter intuitivt. Söndagsmeditationerna på denna sida är budskap jag kontinuerligt får för att förmedla till er.

Om ni är intresserade av vad jag tidigare intuitivt har skrivit har jag givit ut böckerna Den tidlösa tidens tid och Nyckeln till Lyckans Labyrint

Önskar du kontakta mig för att fråga något, tala om vad du tycker om meditationstexten eller köpa en bok så kan du kontakta mig på min e-mailadress evalena47@gmail.com

 

 

nyckeln-till-lyckans-labyrint(1)den-tidlosa-tidens-tid

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You may also like...