Hilarion via Marlene Swetlishoff, maj 8

hilarion2

Älskade Ni,

Det finns tecken överallt på de förändringar som sker på er planet. Dessa förändringar är olika och omfattar många spektra av livet. Jordens förändringar speglar förändringarna hos mänskligheten, eftersom den strävar efter att klara av och förstå vad som händer. Varje tragedi som inträffar tar fram det bästa hos människan, som då gör vad de kan för att hjälpa till. Många frågor finns i alla hjärtan, eftersom det verkar som om världen faller sönder och samman. Mänskligheten upplever effekterna av att deras planet skakar av sig kedjorna från det förflutna, när hon flyttar till sin rättmätiga plats i universum. Sådana förändringar har skett många gånger genom årtusendena, men nu har mänskligheten en möjlighet att upphöja sig och segra.

Nu är tiden för varje person att försöka lära känna sig själv, sitt gudomliga själv. Nu är tiden för att uppnå och bibehålla jämvikt, och förvalta sina inre och yttre liv, och göra val och beslut för vägen de går. Eftersom det gamla försvinner, blir det en ny tid med härlig potential och möjligheter. Många av er går nu stadigt på vägen till era öden, och gör det som ger störst glädje och lycka. Andra är mitt i utmaningar som verkar för stora att bära. De lär sig att vara starka, beslutsamma och uthålliga. Det är mycket viktiga själsegenskaper att ha. När ni ser dem ni känner och bryr er om, som går igenom sina personliga utmaningar, skicka er kärlek och healing till dem, för det är vad varje person vill mest, att älska och bli älskad, för det är kärleken som är den mäktigaste kraften i universum och kan vara en läkande balsam när det behövs.

Vårda och ta hand om varandra med största kärlek, ära och respekt, för det är också en tid för att gå bortom sig själv och in i området för enighet, att gå in i expansionen och utvecklingen till högre medvetenhet och förståelse. Kalla ofta på era andliga guider och änglar när ni behöver hjälp och hopp, och kom ihåg att ni aldrig är ensamma, att ni ständigt är omgivna av kärlek, för kärlek är allt som finns. Det är bra att stilla sig en stund varje dag, för att känna och uppleva denna kärlek inom era hjärtan, sinnen och själar. Anslut till det som ger er näring och daglig inspiration, på det sätt som fungerar bäst för er. Var stilla och lugna då det sker inre och yttre förändringar.

Ni är här för att bemästra dualiteten genom att acceptera alla aspekter av ert väsen. När ni släpper ert motstånd och förnekelsen av dolda aspekter inom er, inser ni att allt som händer är bra, oavsett om det uppfattas som bra eller dåligt, rätt eller fel, allt ges till er av kärlek för att ni ska kunna finslipa er själva till mästare i detta rike, och återta er gudomliga födslorätt som barn av det gudomliga. Ni har valt dessa erfarenheter för att ni ska kunna få en större förståelse för nyanserna och komplexiteten i resan tillbaka till källan, med er som segrare.

Håll detta ständigt i era tankar och gå framåt när ni måste, och vila och vårda er fysiska kropp när det behövs. När ni anpassar er till de större rytmerna i era liv, kommer allt att bli bra.

Tills nästa vecka…

JAG ÄR Hilarion

 

Översättning: Margareta och Hans Jonåker

 

©2009-2016 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe’s credit, copyright and websites are included.

www.therainbowscribe.com

www.movingintoluminosity.com

Thank you for including the above website link when posting this message.

 

 

 

 

Du gillar kanske också...