Söndagsmeditation kl. 21.00 via IngaLill Enadea, 18 oktober

michael120713

Meditationens ord, söndag 18 oktober, 2015

av IngaLill Enadea

 

Vi Är Ett

Jag Är havet, sjön, floden, bäcken

Jag Är brunnen

Jag Är Källan

I dig sjunger jag

I dig dansar jag

I dig vilar jag

 

Vi Är Ett

Vi Är Ljuset

Vi Är ljuset i världens mörker

Vi Är världens mörker i ljus

I mitt ljus sjunger du

I mitt ljus dansar du

I mitt ljus vilar du

 

Vi Är Ett

Du Är i mig

Jag Är i dig

Vi Är i allt i Alltet

Tillsammans sjunger vi

Tillsammans dansar vi

Tillsammans vilar vi

 

Vi Är Ett

Jag Är ditt universum

Du Är jag i universum

Allt i mig finns i dig

Allt i dig finns i mig

Sjung, dansa, vila i mig

som jag i Dig, min älskade!

 

___________________________________________

 

 

Meditationens+ord

 

Vill du läsa fler budskapsdikter mottagna av mig finns boken Meditationens ord. När förändringens vindar blåser. ISBN: 978-91-88209-00-9. Enadea Förlag, IngaLill Wener. Du kan beställa boken från Adlibris, Bokus, CDON eller av din bokhandlare. Pris ca 135 kr.

I boken finns 60 budskapsdikter, varav tre sånger, skrivna till gruppmeditationer under åren 2009-2012. Orden från vårt kosmiska energifält vill ge oss inre vägledning och talar om vår skaparkraft, vårt eget ljus, vårt inre barn, att vi ska älska oss själva och känna tillit och hopp om att vi tillsammans kan skapa en ny fredlig värld, för vi, du och jag, är de skapare vi väntar på.

 

I kärlek
IngaLill Enadea

You may also like...