Söndagsmeditation kl 21.00 via Jennyli Gustavsson, 12 juli, 2020

Tonen i hjärtat uppenbarar sig när du tar klivet in i ditt eget inre paradis. Tonen i hjärtat är den nya tidens melodi. Du bär den inom dig. Du är behållaren som från tidernas begynnelse bevarat en stor hemlighet om det ursprungliga gudomliga livet. För att komma åt livets mirakel där inom dig, föreslår jag ett kroppens och själens kunskapslyft. Förebrå dig inte om du gått vilse. Det är väldigt svårt att finna själens kreativa ådra, när det sändebud till Jorden som skulle visa vägen, blev så missförstådd. Du är detta sändebud nu. Det är genom dig miraklet sker. Du behöver bara resa dig upp och känna hur din kära Moder jord och Moder vatten reser sig upp genom dina ben, och vederkvicker din själs frö. Detta frö, denna grodd är kunskapen om livet som ligger dolt som en stor hemlighet. Men snart är den synlig för alla människors ögon.

Möjliggör för din egen osedvanligt vackra tillblivelse. Se föreningen mellan himmel och jord inom dig som det kunskapslyft vi talar om. Dra de moderliga energierna från Moder jord upp genom din kropp. Lås sen upp porten i halsen, till ditt inre himmelrike, och låt Fader himmels vind och sol strömma in i din kropp från ovan. Mötet mellan moder och fadern inom dig är miraklet som sker, och som låter din själ föreviga sig. Du manifesterar din eviga själ i din fysiska kropp. Tid och evighet blir Ett. Du blir evig. Se därefter hur en vacker blå blomma tar form i solarplexus. Din själs frö har äntligen fått den näring som behövs för att slå ut i blom – jord, vatten, vind och sol.

Se hur en liten blå fågel sedan kommer från paradiset med gudomlig nektar. Han letar efter en jordlig hamn att släcka sin törst. Han kommer för att dricka vatten ur din blå blommas blad. Se alltid till att vattna din blomma, med vattnet från moder jord. Den vederkvickelse som kommer från Moder Jord, är det som kommer locka till sig lilla fågel blå. Slå därför vakt om att vederkvicka din själ. Då sker befruktningen när du låter lilla fågel blå landa på ditt huvud, böja sig ner för att dricka, och då faller en droppe gudomlig nektar ner i din panna, och tas emot av ditt tredje öga. Den himmelska vätskan och den jordliga vätskan, vinet och vattnet förenas så i din blomma i solarplexus, och befruktningen är ett faktum.

Det gudomliga barn som blir frukten av denna befruktning är ditt Kristusjag, ditt Kristusmedvetande. Du har börjat resan på den nya tidslinjen. Det är när du låter ditt Krsitusjag födas som den nya tidslinjen verkställs. Men en sak vill vi berätta för dig. Det är att Krisusmedvetandet är en kopplingspunkt mellan tid och evighet. Därför är den nya tidslinjen en tid eller dimension där kommunikationen mellan den livgivande gudomliga sfären av ursprungskraft, och den fysiska ändliga sfären av ständigt tickande tid, kommer att vara tongivande. Du kommer under den nya tiden att skapa ett paradis på jorden, och du kommer göra det i samarbete med det eviga. Kommunikationen mellan tid och evighet kommer att bli tongivande. Du kan kalla den nya tidslinjen tongivande tid.

Den tongivande tiden läses av i din själ, och skapar harmoni. Du kommer endast att vilja existera i den nya tongivande tiden, och när du faller tillbaka till den ändliga tiden, känner du stress, kamp och ljudlöshet. Därför finns en kommunikation mellan de båda tiderna, och ditt kristusmedvetande är kopplingspunkten. Dra därför till dig dina eviga föräldrars omsorg, Moder Jord och Fader himmel. Och se hur din själs frö äntligen slår ut i blom. Omse att du vederkvicker din själ med vatten så att lilla fågel blå lockas att landa på ditt huvud med gudomlig nektar som faller in i ditt tredje öga och förenas med moder vatten i solarplexus. Detta heliga dop är nyckeln till den nya tiden. Du är tongivande i din essens, och du låter ditt inre frö ta emot den näring som behövs för din gudomliga tillblivelse. Du är miraklet. Du tiden och du är evigheten. Föreviga dig själv genom att finna din kreativa ådra. Lust och fägring stor ska bli din eviga ton. Tack för att du lyssnar, tack för att du låter kreera dig själv. Moder Jord och Fader himmel är dig evigt tacksam.

Med all önskan om kunskapslyft för din vackra själ.
I ödmjukhet

Din evige och ödmjuke tjänare Kristus Jesus, i SannAnda.

 

https://gudharenplan.se/

 

 

Du gillar kanske också...