Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 10 juli, 2020

Fe’er, Älvor, Alver, Lemuria & Er Uppstigning ∞

Det 9D Arkturiska Rådet, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ta kontakt med er alla.

Vi har ungefärligt uppmätt tiden det kommer att ta för er alla att nå det högsta medvetandet, den plats där ni känner er själva som era högre själv. Och vi vet att de av er som är vakna kommer till den platsen mycket snabbare än de som ännu inte har vaknat och har ingen aning om att en högre självversion av sig själva existerar. Vi kan se alla er som är vakna komma till den plats där ni helt och hållet blir era högre själv under de kommande två till tre åren, och vi vet att ni får mycket hjälp med att komma till den punkten i er utveckling från fe’er (kvinnliga ödesväsen).

Fe’er är i huvudsak vad ni blir. De bor i den femte och sjätte dimensionen, och ibland kan de av er som är där i den fjärde uppfatta dem, men de stannar kvar i det högre vibrationsläget medan de bjuder in er att gå med dem i lekfullheten, i friheten, i glädjen som är det fem-dimensionella frekvensområdet. De förstår att ni alla hänger tillbaka för det mesta i den fjärde dimensionen för att hjälpa era medmänniskor att vakna, och de är också medvetna om det faktum att ni kan stämma in på det fem-dimensionella frekvensområdet just nu och ha roligare med dem.

Ni kan upptäcka fe’ energi, och ni får tillgång till fe’ernas vibrationer. Ni måste bara komma tillbaka till den barnsliga personlighet som ni en gång hade, där det var så mycket lättare att vara sorglös. Och som vi sade inbjuder fe’erna er till det högre vibrationstillståndet. De flesta av er har minst en fe’-guide, och många av er har inkarnerats som fe’er (faerier) under tidigare livstider. Förhållandet mellan mänsklighet och faeries (fe’er) går hela vägen tillbaka till Lemuria, och det är dags för er alla att komma ihåg de tiderna med stor andlig utveckling, av stor glädje och samarbete med faeries.

Det är dags för er alla att inse att ni har dessa underbara vänner, dessa guider, dessa varelser av ljus och kärlek, som hjälper till att leda er in i den fem-dimensionella världen, precis som ni ska hjälpa era medmänniskor. Ni blir mer faerie-liknande för varje dag, och ni kommer att verka mer faerie-liknande för era medmänniskor, när ni fortsätter på den uppåtgående spiralen för att helt bli era högre själv och förkroppsliga den fem-dimensionella energin på samma sätt som faeries gör nu.
Om ni vill ansluta till dem, föreställ er vilken typ av lekfullhet de har i deras rike och ta med mer av det till era dagliga aktiviteter. Var mer lekfull. Var mer barnslig. Tillbringa mer tid i naturen. Ha mer kul. Sjung, dans och skratta och spela, och ni kommer att hitta er kopplade ihop med minst en faerie-varelse, och kanske kommer det att vara en av era faerieguider. Men så mycket vet vi är sant – ni kommer att göra dessa anslutningar, och det kommer att vara förr än senare.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har haft stor glädje av kontakten med er. ”

 

Översättning: Mats

Du gillar kanske också...