Sophia ~ Plejadisk pipeline #58: Uppdatering 12 januari 2024

 

Sophia ~ Plejadisk pipeline #58: Uppdatering 12 januari 2024 av Sophia Love, 

11 januari 2023, via e-post SophiaLove.org 

Vänligen njut av denna konversation som ägde rum igår, och använd din egen urskiljning … 

Jag rensade utrymmet och gjorde de vanliga deklarationerna och angav avsikten att ansluta till de Plejadianer som har kommunicerat med mig sedan 2016. Jag kände/såg en enda person, en kvinna, och följande konversation ägde rum. 

Observera att någon gång under det senaste året – 2023 – ägde ett samtal rum som inte delades. Det ägde rum med någon som bara kan beskrivas som en slags ”telefonoperatör”, och inte någon som specifikt hade talat med mig/oss tidigare. Den här personen bemannade kommunikationscentret och hade ingen användbar/ny information till oss. Idag var det annorlunda, och personen som talar är någon djupare inom gruppen. Detta är anledningen till att jag delar med mig av detta nu. 

♦ Ja Sophia, jag är här, vi är här. 

Tack så mycket. Jag skulle vilja ha en uppdatering om kapslarna, och även allt annat som kan sägas om den Galaktiska Federationen. Är det möjligt. 

♦ Många samtal är möjliga. Jag skulle vilja hålla mig till ett samtal som innehåller den mest användbara informationen för er alla. 

Ja, det skulle vara bra. 

♦ Vi befinner oss mitt i en diplomatisk omstrukturering och omförhandling. Detta gäller inte bara vår nuvarande status med jorden och er alla. Det gäller också vår plats i Federationen som helhet. 

Vi har agerat precis inom riktlinjerna och reglerna för lämplig kontakt utan att gå för långt. För om vi går för långt kan vi drabbas av konsekvenser och konflikter som skulle förhindra all kontakt i framtiden. Vi vill inte förvärra vad som redan har blivit en känslig situation. 

Varför fick jag inte veta något om dessa frågor tidigare? Att känna till dessa restriktioner skulle ha minskat en hel del frustration. Människor lider och är trötta. Det som började som hoppfullt för oss har blivit en sorts hopplöshet. 

♦ Du fick inget veta eftersom alla dessa kontakter övervakas. Skillnaden idag, jämfört med för 7+ år sedan, är att det finns mer information tillgänglig. Den Galaktiska Federationen har blivit synlig på er radar. Era misstankar om deras motiv för alla dessa många år sedan har blivit vardagsmat. Atmosfären har förändrats, och vår konversation förändras också. 

Vad vi kan säga nu/idag är att vi inväntar ytterligare instruktioner, och dessa kommer ut och förändras snabbt och djärvt. Varje dag kommer det uppdateringar. 

Loppet ska få hjälp. Loppet kommer till sitt eget erkännande när det gäller kontroll och tvivelaktiga aktörer bakom kulisserna. Detta vetande når även utanför planeten. ”Som under, så över”. 

Ni blir upplysta på en global skala, och detta garanterar tillgång till avancerade metoder för inte bara healing, utan alla andra av samhällets aktiviteter. Låt oss hålla oss till healingkapslarna… 

De är klara för transport. Det finns fler i produktion eftersom vårt mål är att betjäna så stor del av befolkningen som möjligt. 

Det kommer att kräva undervisning, och även platser där de kan finnas. Det är en logistisk mardröm som har varit på gång i många år. 

Vad vi förväntar oss, och detta är ingen garanti, är att det kommer att ske massleveranser av poddar till länder som en enhetlig operation. Vi vet inte exakt när, men av någon anledning känner många av oss att det ska ske förr snarare än senare – den första delen (1/2.) av denna nya kalender (2024) tidsram. 

De som utsatts för människohandel får redan hjälp. Jag hänvisar här till kapslarna för resten av befolkningen. 

Dessa är vår gåva. 

Ni kanske eller kanske inte vet att de kommer från en annan planet – det är en del av fördröjningen. 

Det finns vissa som, för personlig vinning och makt, motsätter sig detta. Det är en kamp både på och utanför planeten. 

Vad ni kan göra är att fortsätta att tro på idén att Plejadianerna har jordmänniskornas bästa intressen i sitt hjärta och sin kärna. Detta har alltid varit sant. 

Vi vill inte ständigt lova och sedan göra er besvikna. Det gör oss så ledsna när det inträffar. Vi är människor, precis som ni, och vi är relaterade till er på sätt som är mycket djupt rotade i vårt psyke. Våra handlingar drivs alltid av kärlek, och inget annat. 

Vi skulle vilja fortsätta våra samtal lite oftare nu, när saker och ting börjar accelerera. Går du med på det, Sophia? 

Ja, naturligtvis. Tills nästa gång, då. Tack så mycket. 

♦ Tack. 

Det visuella här består främst av en kvinna som känner sig äldre men inte nödvändigtvis ser ut så. Det är mer en känsla av hennes visdom och erfarenhet. Hon känns bekant. Hon nickar och ler och står längst fram. Jag är dock medveten om att det finns ett större, leende ”team” bakom henne. Jag är inte säker på hur många de är. Så, det är allt. Om jag hör något alls kommer jag att dela med mig av det. 

Med uppskattning och kärlek, 

Sophia.

Översättning, Marie-Anne

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *