Ashtar och En Som Tjänar (OWS) via James McConnell och Shoshanna, 17 maj 2020

Ashtar och En Som Tjänar (OWS) via
James McConnell och Shoshanna, 17 maj 2020

 

ASHTAR (kanaliserad av James McConnell)

Jag är Ashtar. Som alltid uppskattar jag dessa gånger då jag kan vara med er. Att alla vi kan vara med er på olika sätt och med olika uttryck. Att vi kan ge er speciella budskap. Vissa förståelser. För att hjälpa er att ta er igenom allt ni upplever nu.

Även om ni ser det som presenterar sig för er nu, så händer det väldigt mycket mer bakom kulisserna. Allt är inte så som det framstår. Men allt blir så som ni skapar det. Så vet det. Vet att ni har skaparförmågan, och alltid har haft det. Så skapa det liv ni vill ha. Skapa den värld ni vill ha. Inte imorgon. Inte nästa år. Utan precis just nu.

Det är därför vi så många gånger säger att ni ska vara i stunden. Var inte rädda för något alls. Rädsla kommer bara att hålla er tillbaka. De negativa lägre uttrycken kommer bara att hålla er nere, kommer att hålla er nere till den tredimensionella jordens illusion, här.

Men ni behöver inte hållas nedtryckta längre. Nu är det dags att resa er över illusionen. Och veta att det inte finns någon illusion längre. Illusionen är en skapelse som inte längre behövs här. Ni skapade den avsiktligt så att ni kunde få uppleva den, ni skulle få uppleva dualiteten och kunna välja mellan Ljuset och mörkret. Men ni behöver den inte längre. För ni väljer Ljuset. Alla ni väljer Ljuset.

Och de som fortfarande väljer mörkret, de som fortfarande kommer att hålla kvar vid allt de känner till, det de känt sig bekväma med, de kommer att omplaceras på ett sätt som är nödvändigt för dem vid den tidpunkten.

Så när Solblixten träffar oss, när Händelsen och Omvandlingen sker, kommer alla de som är beredda att få ett tillstånd av högre vibrationer, att få det. Och de som inte är beredda, de som fortfarande sover: de kommer att befinna sig i ett annat tillstånd än ni.

Och DETTA ÄR separationen av vetet från agnarna, som det berättades om i er bibel, och Yeshua berättade om att detta skulle vara tiden för separationen.

Ni har hört det i termer av en separation av tidslinjer, där en tidslinje går i en riktning och en annan går i en annan riktning. Och det stämmer. Och vid någon punkt väljer ni vilken tidslinje ni vill vara på. Alla ni som kommer på detta samtalet, och de flesta, om inte alla, som resonerar till dessa ord har redan gjort ert val. Och många fler som fortfarande sover, kommer att göra sitt val. De kommer att göra ett medvetet val att antingen följa ljuset eller träda tillbaka från det. Och det kommer att vara upp till dem.

För det är inte upp till någon annan att styra er. Ingen styr er. Vi skulle verkligen aldrig ens tänka på att kontrollera er. Vi är bara här för att hjälpa er. För att hjälpa er att röra er i en riktning som är meningsfull för er just nu. Det är det vi är här för, att erbjuda vårt uttryck. Att erbjuda våra kunskaper. Att erbjuda de saker som hjälper er att fortsätta höja er till högre frekvens. Det är det vi är här för.

Ni är här för att resa er till de högre dimensionella uttrycken. Och alla ni gör precis det.

När ni ser på vad som händer i världen just nu, inser de flesta av er, om inte alla ni, att det som sägs är falskt. Det är falskt. Det är inte sant. Det är bara så sant som ni tillåter det att vara. Oavsett om ni bär masker eller inte, så är det inte det som är problemet. Om ni håller er på sex meters avstånd från någon annan eller inte, det är inte problemet.

Frågan gäller vad ni vill skapa, just nu, just här. Det är det ni är här för att göra.

Och ge det till de som är redo att acceptera det ni erbjuder. Och jag säger nu, ni kan ge dem det, ni är förebilden som skapats för att hjälpa de som fortfarande sover, för att hjälpa dem att vakna. Det är ni som skickats hit för det. Och ni gör det helt enkelt genom att visa andra. Ni behöver inte berätta. Ni behöver visa dem. Ni måste hjälpa dem att lära sig. Precis så som vi hjälper er att lära er. Ni är vi i ett högre uttryck. Det är det ni måste börja förstå. Vi är ni och ni är vi. Och det finns verkligen ingen separation förutom den ni tillåter er själva att skapa, inom er själva.

Så fortsätt nu att förstå att vi, i våra skepp, i mitt Ashtarkommando i de Plejadiska Ljusstyrkornas Kommando, och i det Sirianska Kommandot, och alla andra olika kommandon och råd för allt som händer nu, allt detta händer för att hjälpa till att frigöra inte bara Jorden, inte bara Gaia, utan hela Solsystemet, till och med i Galaxen! För att äntligen föra hela Galaxen till Ljuset. Det är vad det här handlar om. Så det som händer här nu på Jorden kommer att genljuda över hela Solsystemet och i själva Galaxen. Så ni, de av er, som skapar uttrycket här nu på planeten, kommer att få det att genljuda över hela Galaxen!

Så det ni gör nu är viktigt. NI är viktiga. Oavsett om ni sitter hemma och gör det utifrån era regler och era lagar, eller om ni säger ”Nej! Nu är det nog!” Skaparen själv, Främsta Skaparen, har sagt exakt de orden! ”Nu är det nog!” Så varför skulle ni inte säga samma sak. Varför skulle ni inte säga: ”Nu är det nog!”? Fast inte göra uppror i meningen att göra skillnad med våld av något slag. Det skulle vi aldrig föreslå.

Följ inte efter, följ ert eget hjärta, följ inte de mörka krafterna som försöker hålla er tillbaka, hålla tillbaka er Uppstigningsprocess.

De har känt till Uppstigningsprocessen under många tusentals år. De har gjort allt de kan för att hålla tillbaka denna Uppstigning, för att hålla tillbaka Ljuset. Att hålla er i mörkret. Att hålla er sovande. För när ni vaknar så måste de försvinna och de vet det. Och det vill de inte.

De tycker att detta är deras hem. De tycker att de har rätt att vara här och uppföra sig på det sätt de gör, och att kontrollera alla som inte gör så som de vill.

Men de lär sig nu att så ska det inte vara. Att allt som händer nu händer av en anledning och kan inte stoppas. Och de vet det, även om de försöker slå tillbaka på olika sätt som de förstått har fungerat tidigare. Och detta virus skrämmer, det skapas rädsla runt det, och de tror till och med att de kommer att lyckas.

Men de kommer att upptäcka att ljuset är starkare än mörkret inom dem. Många av dem börjar till och med vända sig till Ljuset. Många av dem kommer ut ur sin slummer. Och jag talar nu inte bara om de som befinner sig i mörkret, utan jag talar om alla som fortfarande sover och inte ens vet om det. De kommer också in i det Stora Uppvaknandet.

Så ha tillit. Tro att allt är exakt som det måste vara här NU i detta ögonblick. Och i själva NU-ögonblicket, skapa precis det liv ni vill ha, inte bara för er själva och era framtida själv, utan precis nu i denna stund.

Jag är Ashtar, och jag lämnar er nu i frid och kärlek, och fortsätter att be er titta uppåt på stjärnorna och bortom stjärnorna, och se det som verkligen finns där, som lyser tillbaka på er för att låta er veta att vi är här, för vi finns här för att hjälpa till på alla sätt vi kan.

Frid och kärlek till er alla.

En som tjänar

Om, mani padme, hum; om, mani padme, hum; hum, hum. Hälsningar till er.

Toppen att försöka hänga på efter det meddelandet, vi kommer inte ens att försöka. Det är inte det vi är här för.

Vi är här för att assistera och hjälpa till att uttrycka era olika behov just nu. De saker ni letar efter svar på. Och vi är här för att hjälpa till att vägleda, precis som Ashtar sa, och som många andra har sagt. Det är vårt uppdrag. Vårt uppdrag är att hjälpa er, att guida er, att vägleda er och att förbereda er för att vara i våra skor.

Vad skulle ni säga om att gå en kilometer i våra skor? Eller? Skulle ni gilla det? Vill ni vara i den position som vi befinner oss i? Gör er redo, för många av er kommer att ha den möjligheten.

Ni kommer också att få möjlighet att hitta er vila och avkoppling, efter ett BRA UTFÖRT ARBETE! Och det är vad många kommer att säga till er, och som kommer att klappa er på axeln (är det rätt ord?), klappa er på axeln, och säga ”bra jobbat, Kompis!” Ni har gjort ett bra jobb för att få ljuset till denna planet. Det är det ni är här för.

Och när det är dags, efter Solblixten, efter Uppstigningen, allt detta, då kommer ni att vara redo att vila och koppla av en liten stund.

Och sedan, som vi sagt många gånger, kommer många av er att säga, ”Okej, nu har jag fått tillräckligt med vila och avkoppling, jag är redan uttråkad,” och då kommer ni att gå tillbaka och göra det igen, antingen hit eller på någon annan planet. Och då säger ni: ”Nej, En Som Tjänar! Vi kommer aldrig att göra det här igen, ALDRIG, aldrig, någonsin igen!” Och då säger vi:”Ska vi slå vad?!!” Vänta bara – det kommer. Det kommer.

Men gör er nu bara redo, för nu är ni i tillståndet efter stormen. Det är dit ni är på väg nu: när stormen är över. Ni är fortfarande i den, men ni kommer till punkten då det kommer att vara efter stormen. Vi kan inte berätta för mycket om stormen, men den upphör. Det är allt vi kan säga nu. Okej?

Och vi är redo för frågor och svar. Om inte du Shoshanna, har du något meddelande du vill dela med dig av först?

Shoshanna (kanaliserad av JoAnna McConnell):

Det har vi inte.

OWS: Då så. Då går vi vidare med frågor och svar. Nu kan ni slå på era telefoner, om ni inte redan har gjort det, och säga det ni vill. Säg vad ni vill, så länge det handlar om en fråga. Har ni några frågor, folk?

Oj då, har vi tappat de som är med på telefon? Hallå? Någon där?

Gäst: Japp.

OWS: Så där ja! Vi undrar alltid om era knasiga manicker kommer att fungera eller inte. Är ni där? Har ni några frågor?

Gäst: Jag vill bara göra en snabb kommentar. En Som Tjänar, i allt detta med den underbara Händelsen som sker just nu, och all den galenskap som pågår, så försöker vi också observera och titta på: Gosse! Jag är så frestad att bara gå ut och säga min mening och säga ”nu räcker det”. Precis som Gud sagt. “Sluta med denna galenskap! Få iväg dessa människor dit där de borde vara, ta bort dem från mänskligheten och låt oss börja om! Låt oss bara börja om!” Men vad skulle hända om någon gjorde det nu? För jag vet att allt är planerat. Men vad skulle hända om någon blev tillräckligt modig och gick ut och sa, ”vi vet vad ni har gjort, vi vet hela sanningen om er, SLUTA! Bara sluta nu!” Kära Ni, vad skulle hända då?

OWS: Vi kan säga att det händer redan. Människor gör det. Människor har redan förstått att det räcker nu och att det som händer här är baserat på en plan, som de mörka krafterna haft under en tid. Och de har arbetat med denna plan inom olika aspekter och tagit den till denna punkt. Men som vi har sagt tidigare många gånger, så fungerar inte deras plan så som tänkt. Och de gör vad de kan för att fortsätta utarbeta denna process.

Men ni måste också förstå att det finns många nivåer av människor i detta. Vissa känner, vad är det ni brukar säga, ”känner trycket.” De känner trycket på sig och fortsätter som tidigare, med sina regeringar och allt och säger: ”Åh, det måste vara det bästa, om vår regering säger att vi måste göra så.” Sedan har vi de som inte gör det, och då tittar de snett på er och säger, ”och, varför gör inte ni det? Varför följer inte ni lagar och regler och allt sådant?”

Men ni vet att ni är systemhaveristerna: Ljusarbetarna, Ljuskrigarna, systemhaveristerna. Och ni har kommit från många olika system och planeter, ni har gjort det förut och ni gör det nu igen. Så det känns helt rätt för er att känna den energin i er medvetna medvetenhet, då den stiger i er igen och säger, ”det är dags att ha sönder detta system.”

Om ni gör det eller inte, om ni säger det eller inte, så är det upp till er. Det är ert val. Ni har rätten att uttrycka er själva som människor på det sätt ni vill, så länge ni inte går emot den universella lagen om att skada någon annan i processen, inklusive att skada er själva, förstår ni?

Var så mycket, som James brukar kalla det, “rebell” ni vill, om ni känner att det är rätt just nu, så länge ni inte skadar någon annan genom det. För om ni hjälper till att väcka ”fåren”, som ni kallar dem, så är det kanske bra, eller hur? För att hjälpa fler människor att vakna.

Är det inte därför, från 2011, den 21:e december 2011, då uppstigningen skulle ske för en mindre procent människor, och era Högre Själv samlades till ett stort råd, och sa: ”nej, vi kommer inte att lämna våra bröder och systrar bakom oss! Vi kommer att vilja ta med oss så många av dem som vi bara kan!” Det är där ni befinner er nu.

Kommer alla att följa med? Nej det kommer de inte. Alla kommer inte att vakna upp från sin sömn i tid för det. Men många, många fler kommer att ha gjort det, på grund av de ni är, Ljusarbetare och krigare – återigen, som systemhaverister. Tänk på er själva som systemhaverister. Det är så vi ser er.

Shoshanna, har du något du vill tillägga?

Shoshanna: Vi kan dela med oss. Vill du det, Kära Syster?

Gäst: Ja gärna. Tack.

Shoshanna: Vi vill säga att när någon berättar om sin tro, så kommer vissa att hänga på, medan andra inte gör det. Det är viktigt att en varelse uttrycker sin sanning. Det är det viktiga, att uttrycka sin sanning och sedan ta ett steg åt sidan och låta andra själva få avgöra vad som känns rätt. Så är processen. Namaste.

OWS: Mycket bra. Har vi andra frågor här?

Gäst: Ja, En Som Tjänar och Shoshanna. Hej Kära Ni. Jag har läst Lagen om En. Och sedan jämför jag med det som Ashtar just sa. Det Lagen om En talar om, så hände mycket i livet under processen, där de inte trodde att det fanns andra alternativ utan att Hjälp till Andra kom från Ljuset, kom från kärleken, och många, många inkarnationer. Och jag antar att galaxerna fortsatte så. Och sedan kom det plötsligt en tanke om att det fanns ett val av separation, från människorna, då de kunde välja om de ville hjälpa sig Själva eller Andra, Ljuset eller Mörkret. Det hände dock mycket senare. Nu undrar jag, är det första gången vi nu alla lyckas i denna galax? Är det så?

OWS: Först och främst, det du talar om är en liknelse av Edens Lustgård. Den finns inte här på Jorden, som många har trott. Det är en liknelse du använder, i termer av att få in dualiteten i bilden, så att säga. Och experimentet här har pågått mycket länge, som du förstår. Men det är över nu.

Och om det hänt tidigare på andra ställen, i andra system, på andra planeter? Ja. Det har hänt många gånger. Det är därför ni har varit Systemhaverister i många olika system och på många olika planeter. Ni har gjort det många, många gånger. Och ni kommer tillbaka och gör det om och om igen. Det är därför vi säger att ni sannolikt kommer att göra det igen, efter att det här är över. För det är det ni gör. Det är er Service till Andra.

Ett tag var ni tvungna att lära er den här Servicen till Självet, för att verkligen förstå vad Service till Andra är. Och nu när ni har gjort det, kommer ni att helt förstå den universella känslan av Service till Andra, som det mest använda sättet av uttryck för självet. Okej? Shoshanna?

Shoshanna: Vi vet inte säkert vad frågan var. Kan du ställa frågan igen, Kära Syster?

Gäst: Det verkade vara så stort. Och jag minns att jag hörde många gånger att experimentet inte fungerade, och att det gick inte att förverkliga att få människorna att stiga upp. Så jag undrade om det här är första gången vi, en hel massa människor, stiger upp så här. Jag tror att En Som Tjänar sa till mig att så är det inte, och att det är därför vi är Systemhaverister

OWS: Vi missförstod din fråga. Detta är första gången det sker en Massuppstigning samtidigt med själva planeten. Det är sant. Och ni tar då era fysiska kroppar med er så att säga. Så det är korrekt. Det här är första gången. Detta har aldrig gjorts tidigare. Svarar det på din fråga?

Gäst: Ja. Sedan kommer då frågan om vad vi har gjort som Systemhaverister tidigare, eftersom du sa det. Har det varit ett slags partiell uppstigning då?

OWS: Det är inte kopplat så direkt till Uppstigningen, utan det handlar om frihet, att frigöra dessa planeter, frigöra de olika systemen. Tänk på Star Wars som ett exempel här. Filmerna med Star Wars. Och Imperiet kontra Upproret. Förstår du vad vi talar om?

Gäst: Ja.

OWS: Det här är vad ni har gjort tidigare. Ni har alla varit där, gjort det många gånger tidigare. Star Wars är sant i många avseenden.

Shoshanna: Vi kan dela med oss.

Gäst: Tack.

Shoshanna: Får vi det?

Gäst: Snälla, ja.

Shoshanna: Vi kommer att säga att det i samband med dualiteten finns en stor rörelse i medvetandet. När valet ges, sker en stor tillväxt i varelsen. Själen vill växa i medvetenhet. Källan vill växa i medvetenhet. Omständigheterna av dualitet som har införts på många nivåer hos denna planet, är för tillväxten, för att förstå, för att expandera. Därför valde du, liksom alla ’Systemhaverister’ att vara här, för att expandera förståelsen för allt, förstår du. Och det är därför det finns perspektiv. Källan vill förstå alla perspektiv. Och det är finns miljoners miljarder begrepp. Så du förstår, du har valt att leva i detta sammanhang för perspektivet och expansionen. Namaste.

OWS: Mycket bra.

Gäst: Tack.

OWS: Har vi andra frågor här?

Gäst: Jag har en fråga. Är det sant att just nu, vid denna tidpunkt, så driver energin på människorna för att berätta sin sanning?

OWS: Helt klart. Det är vad det handlar om. Det är därför det här är det Stora Uppvaknandet. Och det är också den stora separationen som det också står om i bibeln. Men Det Stora Uppvaknandet är det som sker just nu. Och människor vaknar för att de hålls tillbaka. Och människorna vill inte hållas tillbaka. Det finns inneboende i ert DNA, djupt inne i ert DNA, och det kommer nu fram. Eftersom ert DNA återansluter till många aspekter. Kanske inte på nivån av tredimensionell förståelse, men i de högre vibrationsfrekvenserna så återansluter ert DNA snabbt igen, så småningom till alla tolv strängarna och troligtvis till ännu fler. Okej? Shoshanna?

Shoshanna: Vi kan dela med oss. Får vi det?

Gäst: Absolut.

Shoshanna: När du, Kära Broder, berättar din sanning som en varelse med integritet, så skapar du en stor vibrationell magnetism, som gör att alla andra varelser i ditt område blir påverkade. Du förstår, det är så viktigt att varelsen har integritet för att kunna uttrycka sin sanning. Namaste.

Gäst: Tack.

OWS: Mycket bra. Finns det andra frågor här?

Gäst: Aloha. Jag skulle vilja säga min sanning och förhoppningsvis uppmuntra andra människor att göra detsamma. Jag går en utbildning hos Sara Landon just nu. Och jag har gått kurser hos henne för att öka min vibration och det som är meningen med mitt liv. Jag talade med Mästaren om mina upplevelser och jag talade med Rådet, och det är de hon kanaliserar. Får jag berätta om det här?

OWS: Endast om det finns en fråga i samband med det?

Gäst: Det handlar om att uppmuntra andra människor, och att om det händer mig, så kan det hända andra.

OWS: Om det du vill säga är något som kommer från egen erfarenhet, och något som du känner kan vara meningsfullt eller till nytta för andra, ja, då kan du göra det. Men snälla, håll det så kort som möjligt eftersom det är viktigt för andra att kunna få svar på sina frågor.

Gäst: Exakt. Jag tror att det bara tar 3-5 minuter. Jag kan läsa det.

OWS: Det är för lång tid. Vi kan inte hålla på så länge. Det passar inte nu. Vi ber om ursäkt, men det här är inte rätt tillfälle.

Gäst: Okej. Jag förstår.

OWS: Du kan emellertid, ge oss detta i ett e-postmeddelande om du vill, och skicka det till alla. På så sätt kan du också uppmuntra människor. Eller så kan du kanske komma på ett sätt att uttrycka det på ett mer övergripande sätt här. Okej?

Gäst: Ja. Jag vet inte vilket jag ska välja. Jag har en kopia av transkriptionen. Vi fick den, och Rådet sa att detta var något väldigt inspirerande för andra att kunna uppleva. Och det jag talar om är min upplevelse av att ha en planetär representant, jag är inte säker på vem det var, men den kom upp till fönstret på min lägenhet på andra våningen. Som sagt så var Rådet mycket nöjt. Jag lämnar det där.

OWS: Vi ger dig annat förslag som du kanske kan använda, och det är att du vid nästa Advance kanske kan få den tid som behövs, för att dela detta med de som är där personligen såväl som de som finns med på telefon.

Gäst: Tack. Jag vill väldigt gärna göra det på Advance.

OWS: Shoshanna, har du något att tillägga?

Shoshanna: Vi tycker att det som denna snälla varelse vill dela med sig av, är bäst i skriftlig form. Namaste.

OWS: Mycket bra. Då var vi (vad säger man) på rätt spår igen. Mycket bra. Finns det andra frågor nu? Vi måste släppa kanalen inom kort. Finns det några andra frågor från de som finns i telefon innan vi vänder oss till det som kommer från e-posten? Något mer? Nej? Då tar vi e-postfrågorna?

Gäst: Jag är här.

OWS: Mycket bra. Då är vi redo för e-postfrågorna.

Gäst: Ja. I den första frågan är det någon som frågar om Förbundsarken. Finns den verkligen och har den hittats? Och vad var dess syfte?

OWS: Den finns. Den har hittats. Och syfte var något som är vad vi skulle säga, bortom er tredimensionella medvetenhet. Det är inte riktigt så som det visades i filmen, Jakten på den Försvunna Skatten (Raiders of the Lost Arc), men det finns vissa likheter. Men det var något som är så mycket större, för den använde vibrationer.

Och vad gör ni nu? Ni höjer vibrationerna. Och när ni fortsätter att höja vibrationen mer och mer, så kommer ni att bli redo för att kunna förstå hur högre nivåer av teknologi fungerar i termer av högre vibrationsfrekvensteknologi, vilket involverar både ljud och färg, och vibrationerna i allmänhet. Så det Förbundsarken handlade om, var att använda vibrationer av högre frekvens, än vad de vid den tiden kunde förstå.

Ni måste förstå var den kom ifrån. Den kom inte från Jorden. Den kom från en utomjordisk civilisation. De tog hit den. Och de har tagit hit många saker som fortfarande dols, som ännu inte har släppts till allmänheten.

De globala krafterna, ”kabalen” som ni kallar dem, har varit medvetna om dessa energier och dessa krafter under lång tid, och har medvetet hållit allt detta tillbaka från er. För vad kommer det att orsaka? Det kommer att väcka er. Det kommer att ta er närmare Uppstigningsprocessen.

Så om dessa saker hade visats fram mycket tidigare, så skulle fler människor ha vaknat upp, och fler hade redan gått igenom denna uppstigningsprocess och slutfört sin uppstigning. Så de kunde hålla det borta, men inte så mycket längre. Shoshanna:

.Shoshanna: Nej, vi har inget att dela med oss av om detta.

OWS: Mycket bra. Och detta var vårt svar i ämnet. Har ni andra frågor här?

Gäst: Ja. Det finns ett till e-postmeddelande. En Multi-fråga, men jag kommer att försöka sammanfatta den. En herre frågar hur lång tid det kommer att ta för de i den första vågen att göra sin Uppstigning efter Solblixten, och kommer det att bli svårt för människorna att göra den? Kommer en fysisk och mental healing att ske efter den?

OWS: Först och främst finns det här ett antagande om att Solblixten behövs för att skapa Uppstigningen, men så är det inte. Ni kan stiga upp precis nu. Ni behöver inte vänta på någonting. Ni behöver inte vänta på Solblixten, Händelsen, Omvandlingen. Det är dock en process, och den finns redan på högre dimensionella nivåer, men den kommer inte till den tredje dimensionen (dit kommer den inte), utan den kommer till de högre fyrdimensionella frekvenserna. Och det är en trigger för en större Massuppstigning i de tre Uppstigningsvågorna. Men det hindrar inte att man kan stiga upp före det. Som vi säger, ni kan stiga upp precis nu. Ni behöver inte vänta på någonting. Okej?

När det gäller sjukdomar och sådana saker efter Solblixten, så kommer det i samband med Uppstigningen. När Solblixten kommer, så höjs den frekvensiella vibrationen över planeten till mycket högre nivåer än de är nu. Detta visas redan i er Schumann-resonans, vilken visar de peakar av energi som kommit hit. Tänk er då när dessa toppar av energi är konstant. Då börjar ni förstå vad som är möjligt, vad som faktiskt kommer. På grund av den höga vibrationsfrekvensen, så kommer sjukdomar, vare sig de är mentala eller fysiska, inte längre att vara möjliga, inte längre vara ett tillstånd här, eftersom sjukdom, smittor och allt sådant, bara är möjligt i de lägre vibrationerna. Okej?

Shoshanna, har du något att tillägga?

Shoshanna: Vi kan lägga till något. Det vi kommer att säga är att den som ställde dessa frågor är mycket påverkad av tiden, och befinner sig i en tidsfälla. Så de frågor som ställs här är baserade på tid. Och när man är mycket påverkad av tiden, så kommer man att vänta på resultatet i stället för att skapa sin verklighet, förstår ni. Så vi skulle vilja säga, och vi ber om ursäkt för att vi är hårda, men vi skulle vilja säga att den som ställde dessa frågor, måste arbeta på att släppa tiden. Namaste.

OWS: Mycket så. Tid är en illusion här på denna planet, och det är vad ni måste förstå. Och när ni helt börjar inse att dåtid, nutid och framtid är ett, så kan ni släppa tanken om tid.

Shoshanna: Eller bara leva i ögonblicket.

OWS: Leva i ögonblicket, ja, verkligen. Det är det vi säger hela tiden här: ”följ med flödet, lev i ögonblicket, var i ögonblicket” – eller till och med, var ögonblicket!

Shoshanna: Stämmer.

OWS: Sedan är vi färdiga med denna frågestund och vi är redo att släppa kanalen. Shoshanna, har du något avslutande meddelande?

Shoshanna: Inte just nu.

OWS: Då så.

Det vi nu kommer att säga kanske låter lite konstigt, men ha kvar era ögonbindlar. Inte era masker utan era ögonbindlar. Ögonbindlarna på de fysiska ögonen. Inte ert tredje öga. Håll ert tredje öga vidöppet, men era fysiska ögon: håll dem slutna såvida de inte är associerade direkt med ert tredje öga, och kan se det som finns bortom denna tredimensionella illusion. Med andra ord, samverka inte med den tredimensionella illusionen, som ni befunnit er i så länge, i så många tidigare liv.

Var de ni är. Berätta vilka ni är. Och uttryck er bokstavligen så som ni vet att ni måste göra i stunden. Ha modet att göra det, men igen, så länge det inte skadar någon annan i processen, inklusive er själva.

Shanti. Frid vare med er. Var den Enda.

Kanaliserad av James McConnell

www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Article may be reproduced in its entirety if authorship and author’s website is clearly stated.
If you would like to join Ancient Awakenings and participate in our Sunday calls, please go to our Meetup website (www.meetup.com/ancient-awakenings) and join there.

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...