St.Germain via Nancy Tate, 4 april, 2019

St.Germain – Vakna upp!

via Nancy Tate

4 april, 2019

 

Idag är jag här för att berätta för er vad som är på kommande för alla på planeten. Det handlar om att förmå fortsätta med era liv och att se vad som kommer från skuggorna ut i det öppna, vilket kommer att hjälpa allt liv på denna planet att få kraft och styrka att gå vidare på sådana sätt som för vissa idag anses vara nästintill omöjliga.

När detta kommer ut i det öppna, så kommer det att förändra många människors liv och hjälpa planeten att återfå den styrka och underbara skönhet som finns inom dess inre väsen. Detta är hur det ligger till för allt liv på Jorden och när ni kan se detta förverkligas, så kommer ni att veta att även ni kan ha en stark del i de rörelser som i överflöd kommer att existera runtom i världen och inom varenda del av livet utanpå och inom denna planet och er alla. Var medvetna om att ni är kraften i de kommande förändringarna och i den Kärlek som ni förmedlar så kommer ni att få se den kraft som ni och hela Jorden under de kommande tiderna har.

Kärlek, Frid och Glädje i livet är svaret på alla de frågor och situationer som ni har. Jag är St. Germain och idag är jag här för att väcka upp alla som har somnat på grund av de sätt som livet har blivit införlivat till de lägre energierna vilka har förstorats till den skönhet och styrka som är på väg till energierna hos allting som är, både här och överallt annorstädes.

Jag finns med er till ett hundra procent och allt ni behöver göra är att veta detta, och att se att er energi matchar min och då kan även ni vara styrkan i allt liv som är till för att under tiderna som kommer harmoniskt återställa allt liv utanpå och inuti denna planet. Denna stund är allt som finns tillgängligt för oss alla, för denna stund innehåller allt som finns i skapelsen och kommer att ges uttryck för alltigenom evigheten.

Gå nu framåt till de dagar som utgör er ingång och då kommer ni att få se hur mäktig den Kärlek där ni lever kan vara. Kärlek är allt som existerar och den finns till sin fullständighet hos alla som lever i den.

Tack så mycket Kära St.Germain,

Stor Kärlek till er och allt liv.

Nancy Tate

 

Översättning: Aslög

 

Du gillar kanske också...