”Utflykt” Intel SITREP, 22 februari, 2017 20:00 EST

”Utflykt”

Intel SITREP

22 februari, 2017 20:00 EST

Idag har General Dunford sett över, auktoriserat och gett slutlig återkoppling i form av bekräftandet till de Kinesiska Äldste, att hans del i USA av RV var redo för en ”utflykt”, nu villig och i stånd att leverera enligt deras gåvoanspråk.

Detta innebär att hästen med USN-valuta nu kan lämna sin lada, TRN-vagnen har alltsedan länge testats på vägen och alla båtar belägna VID SIDAN OM är färdigställda och sjödugliga.

Republikens militär är redo. Republikens banker är startklara. Politiskt, är vår återställda Republik äntligen beredd.

Halleluja!

Det mynnar ut i att denna globala återställning blev lika diplomatisk och politisk som den var finansiell och militär.

Och världen väntar nu på ett geopolitiskt ”GÅ” som ska återkomma från Kina – av alla nationer – från bergstrakterna utanför Beijing.

Var medvetna om att de Äldste varje timme får rapporter gällande samtliga suveräna nationella situationer och aktiva deltagare, gällande var man står i denna godartade och nya världsordning som stiger fram i Östern.

Detta inkluderar Israel och Ukraina – som är de sista två barnen som uppför sig illa vid RV:s middagsbord.

Men de Äldste förutsåg att några hårdnackade skurknationer inte under några omständigheter skulle ge efter, så de ordnade med en mekanism som kan hantera dylika missnöjdsamheter.

Sorgligt nog kommer ukrainska och israeliska nationella banker, intressen och folk lämnas utanför samtliga RV-förmåner, tills Minsk-avtalet undertecknas av Poroshenko (Ukraina) och Netanyahu offentligt avgår (Israel).

En rätt styv bestraffning för att inte gå med på att GESARA efterföljs, eller vad säger ni?

Förvänta er att få se en ny palestinsk stat uppstå och bli en makt i Mellanöstern, medan Israel får ta ett enormt steg tillbaka vad gäller deras internationella betydelse.

Experimentet med ”Israels Sionistiska Högkvarter” kom och gick inom exakt ett sekel eller i en ögonblinkning hos de Äldste.

Var medvetna om att ett tusen år, och mer, av fred, välstånd och överflöd nu väntar mänskligheten med blott ett enkelt ”走” eller ett ”zǒu”, vilket på förenklad kinesiska betyder ett återvändande ”gå”.

Ha nu stor urskillning gällande samtliga media-rapporteringar från och med nu.

De flesta av samtliga massmedia är partiska med den gamla kabal-agendan och/eller fullständig desinformation i visst utförande.

Ironiskt nog talar Trump sanning gällande ”Fake News” när i sanning han är en ”Fake President”. Netanyahu föll för kroken, linan och sänket i Trumps fälla … vink, vink, puff, puff …

Märkvärdiga tider vi lever i, gott folk. Faktiskt ytterst udda förvånande!

Gud är med oss.

 

 

“Field Trip” – Intel SITREP – 20:00 EST – Wednesday – February 22, 2017

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...