Talking Wind via Ann Dahlberg, 14 februari

Wind

Talking Wind

Söndag 14 februari 2016

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Talking Wind och jag var indianhövding för så många tider sen, så mitt namn finns inte i erahistoria. På min tid kunde man fortfarande äta och njuta av Moder Jords underbara gåvor. Vattnet var friskt och djuren levde i stort antal på de marker vi vistades. Alla kunde vi njuta av Moder Jords frukter. Vi levde i samklang med varandra. Vi ärade Moder Jord och tackade för hennes gåvor. Allt på Jorden var till alla som levde på den. Ingen kunde äga Jorden eftersom den ägdes av Moder Jord. Vi var en del av helheten.

Detta förändrades som ni väl vet. Girigheten tog över och Vår Heliga Moder glömdes bort. Vår kära Moder Jord utsattes för mycket ont av olika slag. Hennes dödsskri hördes ut i rymden och många ljusa varelser kom till hennes undsättning.

Ljuset som vi väntat på är nu här. Det strålar och lyser över Vår Kära Moder Jord igen. Mina ögon tåras av lycka när jag ser hur hon sakta har återhämtat sig. Vad vore vi utan vår kära Moder Jord. Ingenting – ingenting kan leva utan henne. Vi är alla en del av henne. Låt oss minnas vår läxa och förstå vad som är viktigt i livet. Det är kärlek, respekt och ansvar.

Kärlek till allt som lever.

Respekt till allt som lever.

Ansvar för att allt ska få leva och utvecklas till sin högsta potential.

Jag är en av er, ni är en av mig. Vi hör ihop, vi gör detta tillsammans. Nu bygger vi upp denna nya värld tillsammans med helt andra förutsättningar, då det är kärleken och ljuset som leder vägen.

Många visa och kloka gummor och gubbar har försökt visa det här för oss, men vi har varit blinda och döva för deras visdom. Nu har mänskligheten äntligen vaknat upp och stor är glädjen på jorden och i himmelen. Solen lyser på alla vare sig du är god eller ond, så låt kärleken lysa på alla utan fördömande eller ilska. Livet på jorden är för kort för att vi ska hysa agg till varandra. Slösa med kärlek i stället och gläds åt den nya tid som vi nu träder in i.

Jag har talat,

Talking Wind

Du gillar kanske också...