Teamet via Peggy Black, 16 december 2021

https://ci5.googleusercontent.com/proxy/GrEcZyq-tmUy8f0uoGQDyGm8PN_4-FIiaHaA6c-N2I4rODpUUx9_eYmR4319XLUV0NMVirTcWUxPp9KaDK5Eu35p9ItmAsygVhrJPYIrJOLt7eZAZQ=s0-d-e1-ft#https://goldenageofgaia.com/wp-content/uploads/2011/09/Hathors.jpg

 

Teamet via Peggy Black

16 december 2021

Parallella Verkligheter

Vi är här, vi fortsätter att nå ut till er. Vi är medvetna om att ni i dessa tider är mer mottagliga. Så det är vår avsikt och vår inbjudan att erbjuda er möjligheten att minnas vem ni verkligen är. Ni är en stjärnvarelse, en medlem av den galaktiska familjen, som har en tredje-dimensionell mänsklig upplevelse,

Ni är här, i denna dimension, för att vara mottagare av energi och information. Ni är här för att förankra en ny verklighet med ert medvetna fokus och er förståelse. Det tas mycket kontakt från galaxen till denna planet. Det finns alltid en signal som söker en mottagare. Det finns de som vaknar upp och inser att de är mottagare.

Ert internet används för att dela dessa meddelanden, mottagna av andra som är i kontakt med dem från andra dimensioner eller tidslinjer. Målet är förstås att alla människor ska inse sin förmåga till denna kontakt och detta energiutbyte.

Vi känner stor förväntan inom er när vi delar detta. Ni är visionärer, ni är mottagare, detta är idéer, koncept och en förståelse som ni håller fram och omfamnar som sanning.

Ni, och många ljusa som ni, kommer ihåg de många andra verkligheter av harmoni, kärlek och jämställdhet i vilka ni deltagit och upplevt. Denna planet är en extrem kontrast till det ni vet och minns.

Det har varit ett stort mysterium för er att andra inte kan omfamna denna typ av harmoni och jämställdhet. Er planet står på tröskeln till ett skifte till en helt ny verklighet. Vi skulle vilja ge er mer information om detta skifte, som nu sker på planeten jorden.

Först, låt oss dela att det alltid finns åtskilliga verkligheter, många resultat som väntar på att manifestera i bara era personliga liv. Människor börjar inse och erkänna den fascinerande utvecklingen av er fysikvetenskap, kvantfysiken. Det är ett språk och koncept de flesta människor inte ens låter sitt sinne fundera på, därför att det trycker undan så många av deras heliga övertygelser.

Det känns som att ifall de skulle omfamna denna idé om att många verkligheter alltid pågår samtidigt, skulle de kunna förlora sitt mentala grepp om vad de tror är verklighet. Det känns skrämmande, för ostabilt; det finns alltid motstånd där det finns rädsla.

Låt er själva de kommande dagarna utforska vilka några av era andra möjliga verkligheter kan vara. Ni kan göra denna medvetenhet till bara en liten glimt av er dag och hur det skulle spelas ut i andra, parallella, verkligheter. Vilka val väntar er? Vad händer? Vilka rädslor finns där? Vilket hopp? Vilka drömmar?

Ni/andra sänder ut energi i form av era tankar, era känslor och era övertygelser, hela tiden. Då ni sänder ut energin är flera verkligheter alltid möjliga. Den verklighet som manifesterar är den ni fokuserat mer av er energi på.

Vi kan känna att ni kämpar lite med denna information. Låt oss ge er detta; er verklighet känns och ser ut att vara fast och permanent. Detta är bara en aspekt av den illusion i vilken ni fungerar. Det är bara en nivå av medvetenhet som samlar alla era övertygelser, allt ert vetande, fokuserat på en nivå eller verklighet ni kan känna, röra, smaka på och se; detta är vad ni känt till tills nu.

Då ni vaknar upp och dessa övertygelser börjar mjukna, expanderar ert vetande till att inkludera andra medvetenheter; ni börjar inse att den verklighet på vilken ni är fokuserad, bara är en av många samtidigt existerande på samma plats, samma tid, samma utrymme. Och med alla dessa andra sam-existerande verkligheter finns det parallella möjligheter som kan utvecklas.

Er verklighet är inte så fast som ni gärna tror. Den är faktiskt väldigt flytande, mycket flödande, mycket formbar. Varje energetiskt utbyte i en verklighet för fram en ny våg som går ut och påverkar de andra verkligheterna på något sätt.

Alla levande varelser påverkar denna upplevelse och verklighet. Det kollektiva medvetandet för alla människor kallar fram, inbjuder och skapar den verklighet som alla bevittnar och upplever. Ju mer uppmärksamhet, ju mer energi eller fokus ges ett visst utfall, desto säkrare kommer det att manifestera till fullo i denna fysiska sfär. De flesta människor inser inte deras personliga makt i att skapa vad som dagligen händer.

De flesta globala händelser verkar vara för stora, för överväldigande eller för avlägsna för att ni ska ha någon effekt på dem, eller ta ansvar för att de manifesterar. Men vi inbjuder er att inse att oavsett vad som sker i den tredje dimensionen, så har ni bidragit till det resultatet eller den händelsen på något sätt.

Nu, när ni förstår den sanningen, inbjuder vi er att kliva in i er magnifika makt som multidimensionell gudomlig varelse, som är här på denna planet för att inbjuda, skapa och kalla fram en ny verklighet.

Om många parallella verkligheter alltid finns tillgängliga så, för guds skull, vad skulle ni vilja uppleva? Hur skulle ni börja använda era tankar, ord, känslor och fokus, och viktigast, er fantasi, för att låta en annan parallell verklighet komma in i er upplevelse?

Öva på denna förmåga i ert personliga liv. Föreställ er att det alltid finns flera möjliga verkligheter. Vilken manifesterar för er nu? Vilka är era tankar, rädslor och bekymmer som kan ha kallat fram detta?

Låtsas att det finns flera parallella verkligheter som väntar på er inbjudan. Tillåt er att känna och uppleva dessa möjligheter. Gör denna process så verklig som möjligt. Om ni vill bli en framgångsrik författare, föreställ er att ni blir erkänd för den underbara bok ni skrivit. Lägg märke till hur ni mår, lägg märke till de känslor som kommer fram i processen.

Tillåt er att ofta leka i denna parallella verklighet. Gör den så verklig som möjligt för er. Var i ett tillstånd av tacksamhet, notera hur universum stöttar och hjälper er med denna skapelse. Tillåt er att göra denna verklighet upprörande.

Var mild och snäll mot er själva då ni utforskar andra möjligheter. Undersök vilka drömmar ni hade som ungdom? Undersök vad som skulle ha hänt om ni tagit ett annat beslut vid något vägskäl i livet? Vad skulle ni göra då?

Tillåt er att föreställa er att ni lever den drömmen nu, som om den var er riktiga upplevelse. Expandera möjligheterna, låt er leka med dessa föreställningar om att skapa eller kliva in i en parallell existens.

Expandera ert medvetande till att föreställa er en annan verklighet för er planet. Tillåt er känna detta, uppleva detta, läsa om det i tidningen. Vi tror att ni börjar förstå vem ni är i detta underbara skifte som sker här på er planet.

Vi inser att vi givit er mycket information i detta meddelande. Vi inser att ni på någon nivå känner till sanningen om det vi delar. Vi vet att dessa föreställningar trycker på era länge hållna föreställningar om vad som är sant.

Slappna av till dessa möjligheter, lek med detta koncept, tillåt er att se eller skriva ned de andra verkligheterna i ert personliga liv. Expandera sedan till de andra verkligheterna på er planet. Kom ihåg att detta är ett spel av uppvaknande. Var i frid, Älskade. Teamet

©2021 Peggy Black All Rights Reserved. Notice is given that the creation of videos by people other than the author, channel and scribe is prohibited. You may share this message and distribute as long as nothing is changed, you credit the author and include this copyright notice and web address. www.morningmessages.com FREE 88 messages available

 

 

 

 

 

Översättning: Markku

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...