Teamet via Peggy Black, maj 18

Teamet

‘Teamet’ via Peggy Black: Er Personliga Stjärnport

Vi är här, hedrade att återigen knyta an på detta sätt. Vi vill tacka er, och bekräfta vilka ni är, sanna multidimensionella gudomliga medvetna varelser, omfamnade av en fysisk kropp.

Vi är medvetna om att er fysiska kropp kräver mycket av er uppmärksamhet; Men vi fortsätter att påminna er om er obegränsade förmåga att expandera utanför era föreställningar.

Ert fysiska fordon blev designat, så att säga, för att stödja en mänsklig tät existens och upplevelse, och samtidigt kunna uppleva er själva som ljus och energi, medvetet.

Många personer blir varse sig själva, som det medvetna ljuset och energin. Denna utveckling sker inom det kollektiva medvetandet. Människor vaknar upp och förstår, att de är mycket mer än de någonsin trott eller någonsin förstått sig vara.

Mer och mer information kommer fram, angående vilka delar av den fysiska kroppen som är viktiga aktivatorer i ett expanderat medvetande. Under hela tiden har era mystiker och kloka adresserat dessa olika aktivatorer inom kroppsstrukturen.

En mycket viktig inkörsport till högre Uppvaknad medvetenhet, är den lilla mystiska tallkottsformade körteln mitt i huvudet. Den ligger inbäddad mellan de vänstra och högra hjärnhalvorna, direkt bakom mitten av pannan, mellan ögonen.

Den är en del av ert endokrina system. Det reglerar neuro-kemin som ansvarar för vaken-/ sömnmönstret, reproduktion, kroppstemperatur, olika biorytmer samt stämningar och tillstånd av välbefinnande. Denna körtel, som kallas tallkottkörteln, är också ansvarig för den biologiska klockan som avgör åldrandeprocessen.

Även om det ligger i djupet av hjärnan, som är helt mörk, har den stavar och tappar liknande näthinnan i ögat. Ni kanske undrar varför er kropp skapade denna körtel med Ijusdetekterande celler, om det inte fanns något ljus att detektera. Kanske de gamla kära, de kloka, mystikerna, kände till kraften i denna körtel, som ofta kallas det tredje ögat.

Denna lilla mystiska körtel är den förmedlande port, som överbryggar fysiska och andliga upplevelser här på jorden. Mystiker har ofta hänvisat till den som ett säte för själen. Under hela er historia, har alla kulturer knutit tallkottkörteln till upplysning och andlig medvetenhet, kopplingen mellan människan och det gudomliga.

I årtusenden har detta varit dold information. Forntida civilisationer, hemliga sällskap och mysterieskolorna, var medvetna om att denna körtel svarade för andlig upplysning och visioner vid nära-dödenupplevelser, psykedeliska och mystiska upplevelser.

De flesta människor är helt omedvetna om funktionerna och förmågorna hos denna viktiga körtel. Denna tallkottsliknande körtel har uttryckts inom helig konst och arkitektur, runt om i världen. Börja undersöka, för denna information finns tillgänglig och kommer säkerligen att utöka er förståelse för betydelsen av denna personliga stjärnport, genom hela historien av er planet.

Alla kulturer har accepterat denna mystiska port till de högre rikena av sanning, och symbolen för tallkotten, som representerar tallkottkörteln och dess heliga plats i historien, om era mystiker, shamaner, hemliga organisationer och samhällen, såväl som alla religioner i världen.

Denna information hölls dold för mänskligheten, som ett sätt för eliten att ha makt och kontroll. Detta ändras emellertid nu, eftersom fler och fler människor vaknar upp till sin egen förståelse av vilka de verkligen är, gudomliga medvetna varelser som kan ansluta sig till andra gudomliga varelser, både fysiska och icke-fysiska, och resa till andra dimensioner och världar.

Tänk er att denna tallkottkörtel kanske är ansvarig för era inre bilder när ni fantiserar, eller drömbilder när ni sover, eller till och med ut-ur-kroppen och andliga upplevelser. Tallkottkörteln är kanske ansvarig för förmågan av fjärrsyn, som tillåter någon att se bilder eller händelser på en annan plats än där de är, eller klärvoajans, som innebär förmågan att se bilder och energi som inte är synliga för det mänskliga ögat.

Man skulle kunna säga, att när tallkottkörteln är fullt fungerande, är den som en parabolantenn som ansluter er till galaxen. Den är stjärnporten som gör att ni kan resa bortom denna verklighet. Den är givaren av energi; den är samspelet mellan ert multidimensionella gudomliga själv och er fysiska närvaro.

När ni börjar bli medvetna om denna lilla körtels historia, som finns gömd djupt inne i strukturen av hjärnan, kan ni börja aktivera dess verkliga funktion. Ni kan börja tillbringa tid fokuserad på att aktivera alla underbara förmågor som finns för er personliga upplysning, multidimensionella gåvor och dörren för att ansluta till stjärnor och mysterier.

Tyvärr, kan denna lilla körtel blir förkalkade och trög. Förkalkning av tallkottkörteln sker när människan börjar åldras. Detta beror vanligtvis på livsstilen och mönstret i era kollektiva medvetanden.

Ert samhälle har tagit fram snabbmat och förädlade livsmedel. Fluor i dricksvattnet, samt en kost som innehåller konserveringsmedel, kemikalier och bekämpningsmedel, som bidrar till förkalkningen av denna lilla körtel. Denna förkalkning, eller tröghet, kan vara en av de faktorer som orsakar dålig sömn, för tidigt åldrande, förändring av biorytmer, humörsvängningar eller oförmågan att aktivera de paranormala förmågorna.

Så, att äta sunt och dricka vatten fritt från fluor är en bra början. Att återställa era kroppar till att bli mer basiska, istället för sura, kommer också att vara positiva faktorer. Tillbringa lite tid varje dag i solen utan skyddande solglasögon, eftersom solljus stimulerar denna körtel.

Vi vet att när ni börjar undersöka denna kraftfulla lilla stjärnport, kommer ni att upptäcka många andra förslag på dieter och örter, samt tång, vilket kommer att bidra till att återställa er tallkottkörtel till dess rättmätiga och effektiv roll för er personliga expansion.

Ljudvibrationer aktiverar också denna körtel. Att sjunga högt är en utmärkt teknik för att öppna och aktivera tallkottkörteln. Eller spela musik, sånger eller ljudvibrationer som stimulerar, öppnar och balanserar ert tredje ögas Stjärnport.

Ni är mycket magnifika; kom ihåg det när ni börjar fokusera på denna lilla, men anmärkningsvärda aspekten av er fysiska kropp. Er tallkottkörteln börjar svara på er avsikt, ert fokus och er uppmärksamhet. Det är dags att denna personliga stjärnport, dörröppning och portal görs tillgänglig för er under ert sanna uppvaknande.

Vi är här för att stödja uppvaknandeprocessen inom er. Vi fortsätter att påminna er om vilka ni är, och hur värdefulla ni är som representanter för stjärnorna. Kalla på oss och andra varelser av ljus och sanning. Teamet’

Översättning: Margareta och Hans Jonåker

©2016 Peggy Black All Rights Reserved. You may share this message and distribute as long as nothing is changed, you credit the author and include this copyright notice and web address. www.morningmessages.com FREE 88 messages available

“The ‘Team’: Your Personal Stargate,” Channeled by Peggy Black, May 17, 2016, at http://www.morningmessages.com

 

You may also like...