Telosierna: Se inte Utanför Dig Själv för Styrka, 6 oktober 2023

 

Telosierna: Se inte Utanför Dig Själv för Styrka

6 oktober 2023

av Marie Josée Andichou

https://tinyurl.com/3rwwsj5s

Kära bröder och systrar på Jorden, vi hälsar er. Vi är glada över att kunna hjälpa er genom alla meddelanden som vi skickar till er och vars teman skiljer sig från varandra men som alltid har en mycket viktig punkt gemensamt: KÄRLEKENS KRAFT inom er.

Faktum är att vi får förfrågningar om hjälp från ett stort antal människor, som inte vet tillräckligt om sin egen Kraft, de vänder sig till oss alla, era Bröder och Systrar av Ljus, för att få antingen healing eller hjälp i sitt familjeliv eller sitt sociala liv osv.

Vi lyssnar på era önskemål, vi erbjuder er Vår Kärlek och sprider Vårt Ljus över er för att stödja er men vet, vi upprepar, att vi inte gör något för dig. Du har den fria viljan att uppleva den eller den saken, det här eller det äventyret i ditt liv, det är du som bestämmer den väg som detta ska ta och det är inte upp till oss att blanda oss i denna vägen. Om vi ingrep i ditt liv för att rätta till den eller den avvikelsen, om vi gjorde saker åt dig, hur skulle du då förstå de misstag du gör?

I det här fallet skulle du inte kunna gå vidare på din livsväg, du skulle stagnera. Men målet med livet på jorden, för ditt inkarnerade liv på denna planet, är just att utvecklas i förståelsen av vem du är, att förstå den gudomliga STYRKAN och KRAFTEN som finns inom dig. Det är upp till dig att göra och leva detta förståelsearbete, det är upp till dig att projicera dig själv djupt in i ditt hjärta, där ditt Gudomliga Väsen är förankrat som ger dig liv, och att uppleva denna Kraft och detta tillsammans. Den Kraft som du är.

LETA INTE NÅGON ANNANSTANS, UTANFÖR DIG SJÄLV, EFTER ALL STYRKA SOM FINNS INOM DIG.

Vi pratar med er om detta eftersom vi alldeles nyligen överförde ett meddelande om detta ämne till tre människor som letade efter all hjälp de förväntade sig från våra Varelser i oss. Vi förklarade för dem att vi är där för att stödja dem men inte för att göra saker för dem som vi just har sagt ovan.

Många människor kallar på hjälp från ett sådant Ljusväsen, ett sådant helgon, för att hjälpa dem i deras liv.Men detta stora antal människor tror att dessa ljusvarelser, dessa helgon som ni ber till, kommer att agera i deras ställe. Vi säger NEJ till er! De kommer inte att göra något för er men de kommer att erbjuda er all sin Kärlek som kommer att ge er ”en boost” för att uppmuntra er att förstå att den Sanna Styrkan finns inom er.

Detta kan avslöjas genom ett plötsligt klick av förståelse, det kan avslöjas av en oväntad meditativ handling som ni kommer att ledas till att uppleva under mer eller mindre lång tid. Meditativa tider för att möta din STYRKA och din KRAFT kan upplevas när som helst och på fridfulla platser som Naturen eller en plats i ditt hem, en plats som för dig kommer att vara din lilla tillflyktsort för att möta dig själv.

Det är viktigt att förstå att den GUDOMLIGA KRAFTEN kan göra ALLT. Det har vi redan sagt i många inlägg. Men denna GUDOMLIGA KRAFT finns i er eftersom ni alla, utan undantag, är de Gudomliga Gnistorna som Skaparen har spridit över alla universum och, för er, på Jorden.

Vad finns det i denna Gudomliga Gnista? Där finns naturligtvis, och du kan inte tvivla på det, all KÄRLEKSKRAFT och allt LJUS från Skaparen. Så varför tvivla på din GUDOMLIGA STYRKA och KRAFT? De finns i dig och DU ÄR DEM.

Vi har ofta berättat för er att den lilla jordiska makten, antingen den är politisk eller på annat sätt, är ingenting jämfört med er INNEBOENDE KRAFT. Du är den Största Kärlekskraften som finns i alla universum eftersom du är HAN genom den Gudomliga Gnistan som ger dig liv.

Förstå detta, träffa din Gudomliga Gnista så ofta som möjligt och be den om ALLT du önskar att uppleva I KÄRLEK, för på så sätt kommer du att kontakta Skaparen av allt liv som kan göra Allt.

Ha tillit till livet, lita på din Gudomliga Gnista, den hör dig, den lyssnar på dig så länge du möter den med vänlighet, Kärlek och mildhet.

Vi följer er med Stor Kärlek. Vi älskar er.

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *