The Arcturian Council via Daniel Scranton, 16 mars, 2018

Enhetsfrekvensen ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Ni har en frekvens inom er som harmoniserar dig med det enhetliga energifältet i detta universum. Det är frekvensen av enhet. Det är upplevelsen av enhetsmedvetenhet, och den är tillgänglig för dig just nu. Du behöver inte skifta för att hitta denna frekvens inom dig. Den är alltid tillgänglig för dig, och den vinkar också på dig.

Att få den erfarenheten kommer att förändra ditt liv för alltid. Du kommer aldrig känna dig ensam eller övergiven igen, och du kommer alltid att veta att du är en del av något gigantiskt. Det är en känsla som kommer att få dig att förstå att det inte finns något tryck på dig att göra någonting eller att bli någonting under denna livstid.

När du känner känslan av enhet med alla varelser kommer du att bli mycket snabbare att förlåta, och du kommer att ha en enorm mängd medkänsla för dina medmänniskor och djur. Vissa av er kommer även att känna det för växterna.

Denna frekvens är en som kan uppnås genom din vilja att känna den och genom att gå inuti dig själv. Det handlar inte om att glömma vem du är eller ge upp din individualitet. Det handlar om anslutning. Det handlar om att sprida din medvetenhet så långt du kan. Det handlar om att känna er själva som mer, och det tjänar er alltid.

Denna förändring i medvetande som du deltar i är också en expansion av ditt medvetande. Det är en ökning av din totala vibration, och det är ett erkännande av den enhetligheten. Ni kommer alla att ha den här känslan på ett eller annat sätt i denna inkarnation, men om du framkallar den medvetet och avsiktligt genom ditt fokus, kommer du att känna sann kraft, och du kommer att förstå att kärlek är allt som finns.

Vi uppmanar dig att gå in, även för bara några minuter, varje dag, för att känna för denna enhet, denna enhetens medvetenhetsfrekvens som väntar på dig och väntar mycket tålmodigt.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss åt en förbindelse med er. ”

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...