Antarerna via Galaxygirl, 15 mars, 2018

Antarerna 15 mars 2018

 

Vi är Antarerna. Vi hälsar er med öppna hjärtan och skickar kärleksfull energi till era former nu. För vi njuter av helandekonster och musik och ibland tycker vi om att kombinera dem för verkligt majestätiska upplevelser som lyfter och lugnar sinnena.

Ni, käraste, genomgår för närvarande en verkligt majestätisk upplevelse, eftersom ni hjälper er kära Gaia när hon föder sitt högre dimensionella jag, en inte alltför lätt en prestation. För på många sätt, kära ni, pånyttföder ni era egna jag, era egna uppfattningar om vad som är möjligt och vad som inte är det; för när er värld expanderar, expanderar ni med den. Sådan är naturen av interdimensionell resa och expansion. När ni blir mer anpassade till era egna behov och hur de efterliknar de av er kära planet Gaia, ökar ni er hjälp till henne, vilket är era roller som planetariska beskyddare, vilket ni alla är och lovade att ni skulle vara.

Det är dags att komma ihåg era löften nu när kosmos elektromagnetiska stormar och det efterliknande människomedvetandet samspelar och återger dessa förändringar. För ni förändras snabbt, eller hur? Vi ser att rädslan byts ut mot hopp i ögonen och hör sorlet från människor när de börjar vakna och inser att den förtrollning som länge hållit dem fängslade håller på att brytas.

Och vad väntar er, kära ni, på andra sidan hågkomsten och uppstigningen? Allt mer ljus, mer av er själva och större friheter och krafter och glädje än någonsin tidigare kommer återigen att vara tillgängliga för er, mästerskapare av form. För ni kommer ihåg vilka ni är.

Flera av våra vackra planeter har genomgått liknande uppstigningar, men kom ihåg och vet att alla uppstigningsresor är unika, även för planeter. Gaia bryter formen och är utsökt modig när hon behandlar sin skada och sitt helande såväl som mänsklighetens mörker och glömska. Det var därför transmuterarna kom; för att djupt hjälpa er planetära Moder, Gaia. Och för att dela ert ljus med de andra och att hitta ert eget ljus inom er. Det är den oändliga självupptäckten och självupplysningen när vi växer.

Vi alla växer, expanderar, grubblar och utforskar. Det är vår natur att vara fria att vara oss själva. Tyvärr vet få människor vilka de är, än mindre att vara fria att vara det. Självupptäcktstiden är här, mänskliga ledare. Är ni redo? Vi tror att ni är det. Vi har allt förtroende för våra mänskliga vänner som har stridsärr som bevisar att de är redo. Kom ihåg att det här är nya energier som ni testar med att sticka tårna i vattnet. Ledarskap måste ske med Kärlek för att det ska bli framgångsrikt, för Kärlek och service är de nya ledarskapens sätt, verksamma i Nova Gaias nya paradigm.

Ni är i processen med den nya planetens födelse till det nya från det gamla sättet. Det är dags att jorda er till den nya Jorden och att jorda er egen inre styrka – för där hittar ni er röst. Och när ni talar för Gaia och för hennes kungariken och när ni talar för de andra både i tyst tjänst och aktivt ledarskap blir ni den som ni är, bara mer så.

Ni kom hit för att expandera, se och känna och spela i de förminskade dimensionerna där ni kan vara vad som helst och spela någon roll och besluta vad som helst så att ni kunde lära er. Ni har lärt er era lektioner bra. Det är dags för ett nytt kapitel, en Ny Jord, att skrivas. Och ni vänner, är de som skriver det. Och vi är privilegierade att kunna vittna om denna stora utveckling av dimension, av form, från mörkt till ljus och från utan till nåd.

Det är dags att verkligen börja se med ditt hjärta. För många av oss, av vår sort, ser lite annorlunda ut än din form, men kom ihåg att du sannolikt har en version av dig själv som upplever dig i våra former, och det är därför vi kan säga att det verkligen inte spelar någon roll. För i slutändan är vi verkligen alla ett och har alla egna själstillväxtresor. Men snälla, öva er att se med hjärtat för att både öka din urskillnad och expandera dina möjligheter.

För med Källan är alla saker möjliga, eller hur? Och om det inte är skapat ännu kommer det att bli det. Och du slipar nu dina färdigheter. Vi ser och uppskattar att du är redo och antingen du tror det eller inte, försäkrar vi dig att du är det.

Vi Antarer har verkligen glatt oss åt att ansluta och kommunicera med er denna dag. Vi är här för er, Mänsklighet, i den här tiden av den stora beryktade övergången. Och ni är de som leder vägen och bär facklan mot nya horisonter. Vi hälsar er. Gå nu och tjäna och när ni gör det hittar ni ert eget helande och den själstillväxt som ni söker.

Vi är Antarerna.

~ Galaxygirl

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...