Tim i Agartha via Kerstin Sisilla, 4 juni, 2019

Tim i Agartha 4 juni 2019

 

Hej älskade systrar och bröder.

Jag är Tim och jag bor inuti vår gemensamma planet Gaia. Här lever vi i den 5:e dimensionen. Många av er som läser detta hör hemma här i Agartha. Vid tiden för Atlantis undergång var vi många som flydde hit ner och skapade en högt utvecklad civilisation. Vi lever i fred och frihet. Frihet för oss betyder att ingen utövar makt över någon annan. Vi samarbetar och hjälper varandra av kärlek, inte för egen vinning. Om någon väljer att leva ensam i en grotta i bergen eller i regnskogen så accepterar vi det. Alla är fria att utforma sitt eget liv, så länge ingen annan far illa av det. “Ingen annan” innefattar även djur, träd och växter. Vi lever i nära samarbete med natur och naturväsen. Många av de väsen som ännu finns kvar i era sagor, de existerar här eftersom vi älskar och respekterar dem och de oss.

Eftersom vi inte har något penningsystem är ingen rikare än någon annan. Vi behöver inte arbeta för att överleva utan väljer ett område som intresserar oss. De flesta av oss vill bidra till trevnaden och gemenskapen här. Kanske genom att arbeta med healing eller enskilda samtal. Trots att inte sjukdomar existerar här hos oss kan vi alla behöva tillfällig hjälp och omsorg för att bli stärkta i vår kärleks- och tankekraft.

Det är med tankens kraft vi skapar vår värld. Vi manifesterar i tankevärlden genom vår fantasi. Tänk dig att du vill ha en klargul klänning! Du ser den vackra färgen framför dig, du ser modellen som du önskar. Den materialiseras på din kropp. Allt som du önskar i ljus och kärlek kan snabbt materialiseras i vår värld.

På jordens yta stiger energierna och det är dags för er att minnas hur det var förr. Minnas att kraften finns inuti er själva. Glöm gurus, påvar, presidenter, föräldrar, kungar och politiker. Du är din egen Kung eller Drottning! Återta befälet över dig själv. I ditt hjärta har du allt som är möjligt, ALLT SOM FINNS. Du är älskad av Gud / Källan / Universum precis som du är. Du är unik, du är viktig och just du har en roll i det som händer nu. Ditt kall och ditt intresse kanske är att spela teater, sjunga, spela musik, laga mat, arrangera dans, fester och möten mellan människor, skriva, måla eller ta hand om gamla, barn eller sjuka. Oavsett vad du i hjärtat vill göra, när du gör det i kärlek och glädje påverkar du hela jordens utveckling. Du hittar samtidigt tillbaks till dig själv, för när du lyssnar på ditt hjärta så lyssnar du till ditt Högre Jag.

Vi här i Agartha är glada och lyckliga över vad som händer på jordens yta nu. Förbindelsen mellan er och oss kan i framtiden öppnas helt. Redan nu får vi lättare kontakt med er genom telepati. En del av oss besöker också jordens yta fysiskt eftersom vi får allt lättare att tillfälligt manifestera våra kroppar på jorden för att möta er. Många av er drömmer om livet här och somliga besöker oss genom astralresor. En del har återvänt hit helt, med kropp och själ, när längtan har blivit för stor. Andra har valt att födas in på jordytan för att arbeta därifrån i en nära framtid. Egentligen arbetar de redan eftersom dessa barn sprider sitt ljus till er alla.

Jag tackar för mottagande av detta budskap och återkommer vir ett annat tillfälle. På återseende kära Bröder och Systrar. Vi i Agartha beundrar er, älskar er och firar era stora framgångar med en skål i vårt godaste (alkoholfria och ekologiskt odlade) vin. Skål.

Välkomna till oss när ni så önskar.

Med kärlek från er Broder Tim, vars jordenamn var Timothy Brooke, fiskarson i Kanada, USA.

Du gillar kanske också...