“Tjurfäktning” – GCR/RV Geopolitisk Översikt – torsdag 15 juni 2017

 

“Tjurfäktning” – GCR/RV Geopolitisk Översikt – torsdag 15 juni 2017

 

Politik är en tjurfäktning.

Man mot djur i strid om vilja och ideologier.

Trump i vårt nuvarande politiska klimat är uppenbarligen tjuren och den genomsnittliga mannen är tjurfäktaren.

Kanske mindre och inte så kraftfull, men mer fjädrande och innovativ.

När statsåklagare Rod Rothstein utsåg Bob Mueller som specialråd för att undersöka hela den ryska affären, dräpte han verkligen djuret, d.v.s Trump Administrationen med en sista dödsstöt politiskt.

Mueller är där för att ta ned Trump. Och det gör han. Med åtal. Vilket kommer att tvinga Trump att avskeda Mueller. Och i sin tur kommer representanthuset att kräva hans avgång i utbyte mot amnesti.

Det finns prejudikat. Se uppsagd president Nixon cirka 1974.

Manus? Säkert. Alla tjurfäktningar har det i viss utsträckning.

Visste du att Obama orkestrerade hela processen från sin svit högt ovanför smutsarenan i Washington?

Rod Rothstein var hans utnämning. Liksom Comey.

Paul Ryan och Mitch McConnell håller poängen på sidlinjen och väntar på att skicka en busslast med lagstiftningspaket som är försenade av månader av ineffektivt Trumpdrama.

Vi är de hurrande massorna, oroliga över tjurfäktaren, men ändå hoppfulla att han kan besegra djuret. Tittar hjälplöst på alternativt deltar.

Ryssland och Kina är flinande arenaägare i skuggorna när vårt land kämpar genom svåra nationella växtvärkar från en tid av mörker till ljus.

Bankerna, militären, medierna, diplomaterna och regeringarna är ointresserade, men påverkade företagsägare utanför arenan. Allt är förberett för massorna att lämna ett globalt medvetande för ett annat.

Det finns bara inget strukturellt oavslutat nu. Alla och allt är placerade perfekt för djurets stora slutliga död.

Därför släpptes master- eller kärnkonton tidigare denna vecka efter att i århundraden hållits tillbaka från mänskligheten.

Därför skjuter handelsplattformar på alla cylindrar för ta in och filtrera tillbaka ut alla historiska tillgångar inklusive valutaväxling till moderna digitala investeringsprodukter som kommer att återköpas av 209 länder och gynna hela världen.

RV är nästa stora sak efter slutet av denna flash bang tjurfäktning. Och det är förberett runt omkring dig. Tyst. Dynamiskt. Välvilligt.

Massor av utbildad arbetskraft är i stånd att hantera en svallvåg av människor som de måste finansiellt bearbeta, skydda och tjäna.

Och du har en biljett till oändlig rikedom vilket medför oändliga skyldigheter att älska mänskligheten och planeten.

När djuret äntligen faller, som alla djur slutligen gör, jubla inte med tillfredsställelse. Be istället för djuret och de som följde det ner i den blodiga smutsen.

Om de hade vetat bättre skulle de ha gjort bättre.

De gjorde det inte. Vi gjorde. Sobeit.

Gud är med oss.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling                   www.st-germain.se

You may also like...