Benjamin Fulfords geopolitiska Vecko-Rapport, 12 juni, 2017

Benjamin Fulfords geopolitiska Vecko-Rapport och Nyheter

12 juni, 2017

Khazaria-maffian kommer att göra ytterligare ett antal försök att starta

ett tredje världskrig före sitt slutliga nederlag

(En notis till läsarna:

Med anledning av att jag denna vecka är frånkopplad i Bougainville, skrevs denna rapport tre dagar tidigare än vanligt och fångar då inte upp alla de senaste nyheterna.

Men som kompensation bör det finnas en hel del intressanta saker att nästa vecka rapportera från Bougainville)

Khazaria-maffian som fortfarande är oförmögna att inse sitt pågående historiska nederlag, försöker återigen fanatiskt starta ett tredje världskrig, säger flera källor samstämmigt. Khazaria-maffian har styrt mänskligheten, eller åtminstone västvärlden, i tusentals år och klamrar sig fortfarande fast vid makten i Japan, Israel, Saudiarabien, delar av Europa och i en sektion av makteliten i USA. Men balansen gällande världsmakten har nu tydligt vänts mot dem. Det är varför de, medan de står inför ett slutligt nederlag, med kraft kommer att försöka påbörja det tredje världskriget i Ukraina, Mellanöstern eller Nordkorea, för att försöka hålla sig vid makten och förverkliga sin plan att utplåna 90% av mänskligheten.

De klamrar sig även fast vid illusionen att de på något sätt ska kunna avlägsna USA:s President Trump från makten och sålunda återetablera sin kontroll över militär-industrikomplexet. Deras brist på makt i Washington DC tydliggjordes förra veckan, när den sparkade FBI-direktören James Comey inte bara misslyckades med att komma upp med bevis som kan avsätta Trump, utan också blev ställd inför bevis mot sig själv och det Demokratiska Partiets etablissemang. Comey gjorde det genom att vittna att Obama-erans justitiekansler Loretta Lynch hade bett honom ljuga om det faktum att Hillary Clinton befann sig under brottsutredning.

http://www.zerohedge.com/news/2017-06-08/comey-admits-ag-lynch-pressured-him-use-clinton-campaign-language-it-gave-me-queasy-

Comey gav även ammunition till de människor som säger att khazarerna inte ens är mänskliga, genom att säga att han under årens lopp hade fört ”en hel del konversationer med människor”.

Vidare avslöjade hans vittnesmål för allmänheten återigen att den media som kontrolleras av Khazaria-maffian, såsom New York Times, har publicerat direkta lögner, i detta fall gällande en så kallad rysk inblandning i USA:s presidentval.

Khazarisk massmedia visade också på hur ytterst dumma de har blivit, genom att, med helt uppenbart allvar, skriva artiklar om en så kallad NSA-läcka som heter ”Reality Leigh Winner”. ”Reality Leigh Winner” vann utan tvivel en tävling inom NSA (National Security Agency) med att kunna producera det mest skandalösa falska nyhetsinslaget.

Det är inte att undra på att bara 6% av amerikanarna längre har tilltro till massmedia.

http://www.huffingtonpost.com/entry/trust-in-media_us_57148543e4b06f35cb6fec58

Mossads motto ”Genom bedrägeri får man igång ett krig”, missade att ta med i beräkningen historien om pojken som ropade ’Vargen kommer!’ De har ljugit och lurats så mycket att ingen längre tror på dem.

Det är varför deras händelser med falska flaggor omedelbart inleds med misslyckanden, trots allt ökande hysteriska nyhetsrubriker.

I det brittiska valet fick de falska flagg-attackerna motsatt effekt än vad man hade förväntat sig, genom att vända röstarna bort från den konservativa premiärministern Theresa May. May tvingas nu till att vända sig till det kreationist-fundamentalistiska partiet DUP för att kunna klamra sig fast vid makten. Khazarisk maffia-media försöker framställa hennes förlust som en seger mot Brexit. Men Mays motståndare, Labour-ledaren Jeremy Corbyn, har fått en 75%-ig negativ nyhetstäckning av samma Khazariska media, för han stöttar dessa saker som en 9/11-sanning.

http://www.independent.co.uk/voices/jeremy-corbyn-media-bias-labour-mainstream-press-lse-study-misrepresentation-we-cant-ignore-bias-a7144381.html

http://www.telegraph.co.uk/news/politics/Jeremy_Corbyn/11892383/Jeremy-Corbyn-911-was-manipulated.html

Det anglosaxiska folket har gjort uppror mot Khazaria-maffians styre.

Khazarerna lurar sig själva om de tror att de genom att döda Donald Trump skulle kunna få ett slut på denna revolt. USA:s örlogs-underrättelsetjänst (Naval Intelligence) rapporterar att en framstående yrkesmördare vid namn Charles McCarry och hans Pluribus International Corporation fick ett kontrakt på   $ 150 miljoner för att döda Trump genom att använda sig av kvinnliga mördare. Denna Naval Intelligence-rapport ”Sorcha Faal” är troligtvis runt 80% korrekt.

http://www.whatdoesitmean.com/index2311.ht

Khazarerna siktar också mot fler människor utöver Trump. Den gnostiske Illuminati Grandmaster Alexander Romanov har gått under jorden för att undvika mördare. Även denne författare fick i förra veckan höra av en italiensk TV-journalist: ”Jag är förvånad att du fortfarande är i livet, jag letar ständigt i tidningarna efter din dödsruna.”

Vad de inte inser är att om de vid den här tiden dödade en person som mig, så skulle det vara som att döda det barn som sade att kejsaren var utan kläder, efter att han hade sagt det. Det skulle få exakt motsatt effekt än vad de kunde hoppas på vid det här laget.

Khazarernas försök att starta ett tredje världskrig håller också på att bli allt fräckare och alltmer desperata.

Henry Kissinger försökte i förra veckan växla in en $ 4,3 quadrillion fond, genom att lova att skänka pengarna till asiaterna i utbyte mot skydd för khazarerna, enligt högerkällor i närheten av Kejsaren av Japan. Pengarna skulle gå till AIIB, The BRICS Bank och the Asian Development Bank, så väl som till khazarerna, lovade Kissinger enligt källan. Problemet är att Kissinger är en massmördande krigsförbrytare som har använt sig av bedrägeri alltsedan Nixons chock att upprätthålla den khazariska kontrollen över världens pengar.

Den khazariska kontrollen är känd som ”The Global Debt Facility” (global skuldanläggning), och den är inget mer än en illusion för ett babyloniskt skuldslaveri, som används till att förslava mänskligheten. Ovanför ”the Global Debt Facility” som baseras på ingenting, står the ”Global Credit Facility”, som backas upp med verkliga tillgångar, framför allt asiatiskt guld. Så medan AIIB, the BRICS Bank och ADB (Asian Development Bank) är lovvärda institutioner, så har de inget behov att fortsätta fungera under de khazariska skuldslavdrivarna. De kommer att bli fullständigt stöttade av det nya finansiella systemet.

Detta system växer fram genom krypto-valutor, guld och genom en pågående verklig bojkott inom världsekonomin, gällande de khazariska finansiella instrumenten.

När Kissingers senaste kupp att få till sig pengar misslyckades, försökte han och hans saudiarabiska med-satanister starta ett tredje världskrig genom att hota med att invadera Qatar. Donald Trump visade i förra veckan för världen att han faktiskt inte bestämmer över USA, genom att först lovorda de saudiska hoten mot Qatar i ett Twitterinlägg, för att redan nästa dag av USA:s militärmyndighet bli tvingad till att göra en 180-graders kovändning.

Vidare utplacerade turkarna ögonblickligen trupper för att försvara Qatar och visade upp den största militärstyrkan i Mellanöstern som kontrolleras av muslimer och inte pseudo-muslimska Salafist-satanister.

Den kinesiska militär-underrättelsetjänsten informerade också USA om det Khazariska scenariot gällande ett krig som skulle involvera Nordkorea. Enligt detta scenario, skulle den styrande Kim-familjen evakueras till norra Kina före kriget. Koreanerna skulle sedan provocera USA till att invadera Nordkorea genom att i kamikaze-stil iscensätta en attack mot amerikanska flygplan inom området. När amerikanarna väl hade invaderat Nordkorea, skulle en större kampanj inledas för att försvaga deras styrkor genom slitningar. Mot slutet skulle nordkoreanerna komma att spränga kärnvapen inom Nordkorea, vilket kineserna officiellt skulle komma att beskylla amerikanarna för.

Sedan skulle kineserna försöka få stöd av asiatiska och europeiska länder, genom att agera fredsmäklare och försöka medla fram ett slut på kriget. The Chinese Northern District Army är en av de starkaste i landet och är fylld av krigare från Mongoliet, Manchuriet och Korea, säger kinesiska källor.

Naturligtvis är detta scenario dödfött, tack vare kommunikationer på hög nivå mellan USA och den kinesiska militären samt underrättelsetjänsten.

Situationen i Japan håller också på att i hög grad försämras för khazarerna. Trots att slav-parlamentet lyckades godkänna en lag som lyder att Kejsaren skulle abdikera inom tre år, så är leken slut för dem innan de ens får en chans att inrätta en Kejsare som ersättare. Den övervägande majoriteten av japanska underjordiska falanger är nu redo att avlägsna khazarernas ersättare. Representanter från The White Dragon Society har nyligen haft möten med ledarna för flera av dessa falanger och man har kommit överens om att bilda en allians med målet att åter engång göra Japan till ett självständigt land, för första gången alltsedan 1863.

När Japan väl har befriats, så återstår endast Tyskland, Frankrike, Italien, Israel och Saudiarabien under den khazariska maffians kontroll.

Detta kan vara en bra tidpunkt för att påminna det judiska folket om att de aldrig riktigt flydde från Babylon och att den khazariska gangsterligans fall kommer att betyda att de i sanning blir fria för första gången på tusentals år. Israelerna blir fria att sluta fred med sina grannar och återuppbygga sitt tempel, bara så länge de lämnar Klippmoskén intakt. De behöver också klargöra för världen att Templet kommer att tillägnas Yahweh och inte Satan. Inga offer av djur och människor kommer att tillåtas vid templet.

Trots alla goda nyheter, så är emellertid den slutliga segern inte ännu här och vi kan förvänta oss några otäcka sista minuten-drag från khazarernas håll. Sommarsolståndet den 21 juni är deras traditionella tidpunkt för skräckscenarier eller offerbränder, så vi behöver vara särskilt vaksamma.

Hys emellertid inga tvivel på att mänskligheten kommer att segra.

 

 

 

http://benjaminfulford.net/

 

 

 

 

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...