Träd och Älvor hos Nova Gaia via Galaxygirl, 17 februari 2020

 

Träd och Älvor hos Nova Gaia via Galaxygirl, 

17 februari 2020

 

Träd och Älvor hos Nova Gaia 17/02/2020

Hälsningar vänner av ljuset, av vägen, av den inre Kristus. Vi är Träden på Nova Gaia. Vi skickar er ljuskodningar genom våra många gröna blad i lövverket. Kan ni se och känna hur ljusstrålarna strömmar mellan våra blad till era uppåtvända ansikten? Låt dessa ljuskoder av hopp, en ny början, peppra ert medvetande med ljus. Många av er har blivit förtryckta av röran från de leriga vattnen på ytan. Gyttjan silas nu bort så att det kristallklara vattnet åter kan rinna obehindrat, rent och glittrande av ljus.

Vi är Nova Gaias Träd. Vi har uråldrig kunskap. Vi kommer att hysa många av er i utsökta hem, inbäddade i våra grenar. Vissa kan välja att bo i kristallgrottorna som genomsyrar våra rotsystem. Vissa föredrar kanske slättlandskap. Detta är träden från Nova Gaias kustområden som talar. Vi har lätt anpassat oss till de element som råder här, och de är inte är så hårda som de ni är vana vid. Havsbrisen samsas väl med våra gröna glänsande blad. Vi njuter av saltet, vinden, vindarna är skonsamma mot oss. Vi är mäktiga, massiva träd. Vi tycker om vår storlek som ytterligare förankrar ljuset i Nova Gaias många elektriska ljussystem. Kärleken finns i luften här, den finns här alltid. Kärleken till oss själva, till andra, kärleken från oss alla finns runt om. Vi älskar oss själva och vi önskar dyrt att ni ljusarbetare ska börja låsa upp denna kod, och lära er att älska, verkligen älska er själva. Hos många av er gråter ert inre barn efter healing. Det är okej att gråta, att gråta efter sådant gör att ni läker. Ljus kommer in där såren har funnits. Snälla låt oss lysa upp era kroppar ytterligare. Det är dags för ljusarbetarna att utforska sann, djup, äkta egenkärlek. För då, och först då, kommer era tvillingar att kunna nå er på djupet. När ni avskyr delar av er själva, känner ni avsky mot en del av det Kristna medvetandet, och mot er egen älskade tvilling. Inget mer nedlåtande prat.

Vi är Nova Gaias träd. Vi finns i alla former och storlekar, men är ändå alla vackra på vårt unika sätt. Vi ser att det också i er värld finns människor i alla storlekar, skepnader, former. Det är dags att omfamna alla delar av er själva, för alla är Källan i form, och vi tror att det är dags för er att ta till er detta faktum. Så omfamna era brister för de har blivit era styrkor. De är en del av er berättelse. Och er berättelse om detta förkroppsligande, kommer att bli till stor styrka för de andra, när ni undervisar, när ni leder, när ni ger er kärlek och ert ljus till de andra. Men först måste ni älska alla delar av er själva.

Vi är Träden i Nova Gaias kustregioner. Låt oss nästla in er i våra grenar. Klättra upp högt, bli unga och fria. Ni är trygga här, ni kan inte falla, för här finns ingen död. Hör barnen skratta i vinden. Se de fnissande älvorna flyga och ge er de vackraste gnistrande blå blommor. Placera den bakom örat, håll den intill ert hjärta. Känn värmen från vår solbelysta bark, och luta er rygg mot den. Känn ljuset sila genom våra blad. Var fridfulla, kära ni. Ni var inte menade att ensamma bära världens bördor på era axlar. Vi ser att ljusarbetarna bär mer än nog. Vi ser att andra händer är nära förestående. Tillåt det. Tillåt att era team, inklusive träden, era förfäder, de högre aspekterna av er, får stödja er, ge er näring. För detta är ingen lätt uppgift, till och med Frodo hade sin trogna följeslagare Sam. Det gick inte bra för Frodo när han befriade Sam, eller hur? Nej det  gjorde det inte. Vi säger detta, för många av er har upplevt Sagan om Ringen på ett eller annat sätt. Tidslinjer ändras och utvecklas, delarna hoppar och slås samman. Ni känner igen det. Det är dags för Ljusarbetarna att fatta händerna som är utsträckta till dem, och finna hopp i denna förening. Låt oss vara det stora stödet, känslan av det hem ni längtat efter. För ni har känt er så ensamma, så avskurna, och er jord har aldrig känts som ett hem för många av er. Det beror på att ert hem är av ett högre ljus, det lyckliga tillståndet, där allt är ljus, kärlek, glädje och frid. Det är denna vibration i hemmet ni blir, som ni kommer att välkomna djupt i era kristallhjärtan. Detta är det hem ni söker. Det finns inom er.

Vi är Nova Gaias Träd. Lukta på havsvinden. Känn era lockar blåsa i vinden. Det är en perfekt temperatur här. Ni kommer aldrig att brännas av solen. Ni kommer aldrig att vara för varma eller för kalla, såvida ni inte vill det. Ni kan skapa med ert sinne. (Jag ser en blomma formas i min hand när jag skapar den. Färgerna här kan inte beskrivas, de är levande, klara, strålande). Galaxygirl, du är inte ensam i din önskan om att träffa din själsfamilj. Ni har ett enormt stöd, alla ni. Ta med er denna vibration från Nova Gaia, djupt in i era hjärtan, så kanske ni när ni verkligen anslutit er, känner er mindre ensamma. Känn er verkligt fridfulla. Träden blir inte lätt rotvältor. Det blir vi först när vi väljer att byta plats. (Jag ser massiva träd stå upp och gå lätt). Vi gör detta när vårt perspektiv måste förändras. Många av er känner behovet av att bokstavligen bli rotvältor och byta plats, och många av er önskar att ni kunde hoppa av här just nu. Vi säger er kära, dyrbara fraktaler, inte än, men snart. Ju mer av denna hemmets vibration ni har, desto tidigare drar ni upplevelsen in i er. Var fridfulla. Känn er hemma. Vi är Nova Gaias Träd som viskar frid och kärlek till er.

Hej hej! Vi är älvorna på Nova Gaia och vi förbereder en speciell välkomstceremoni för er, kära hjärtan av ljuset! Och vi är så oerhört glada att ni ansluter er till oss, för vädret är underbart här och ni kommer alltid att må bra. Vi är upprymda över att energierna på er yta är tillräckligt höga, så att vi har kunnat smygtitta på er och ni på oss, vilket är unikt. Detta har inte hänt på så länge, eftersom ert rike var som att jobba sig igenom lera, medan vårt var som en perfekt vårdag utan lera, dumt men sant! Men nu öppnas små maskhål av ljus mellan våra världar, och älvvännerna sedan långt tillbaka har kunnat flyga igenom, och vi kan prata lite, vilket är så underbart, eftersom vi älskar att prata men att komma ifatt årtusenden tar lång tid (skratt), och vi är lättade över att kunna komma i kontakt med våra Kristna varelser! För ni bär så mycket ljus, att vi har förberett blomkransar till er och med er tillåtelse, kanske ni är snälla och låter oss kröna er? Vi har blommor i alla färger och storlekar här i kransarna, och de är fyllda med de mest strålande känslorna av frid, kärlek, glädje, av återanslutning, och de kommer att göra att ni vill återansluta mer till er själva och till era själsfamiljer för att de kommer att fungera som antenner för er, så att ni känner er mer anslutna, mer hörda, mer älskade! Ni är så oerhört älskade så blir vi chockade över att ni inte känner det, och därför skickar vi det nu, från älvornas rike till människans rike! Vi älskar er!

Vi är Älvorna på Nova Gaia. Vänligen bär era blomkronor, ni förtjänar dem, ni har förtjänat dem och de kommer att få er att känna er extra gnistrande under de kommande dagarna, eftersom det finns lite mer äcklig lera att jobba sig igenom! Och vi är så tacksamma för den här gången, för denna upplevelse. Vi älskar er så mycket! Vi är Älvorna på Nova Gaia. Kom ihåg att era kronor är lika vackra som ni är! (Mycket fniss och skratt när de flyger bort och lämnar strömmar av glödande blommor, svävande mjukt i vindens spår bakom dem).

~ galaxygirl

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...