Trettio Slöjor av Illusion, del 4, via Suzanne Lie, 1 december

Oneness7sig

Trettio Slöjor av Illusion, del 4

Via Suzanne Lie, 1 december 2015

Var är jag? Javisst ja, jag är här, jag ser dörren bakom mig och jag ser Lady Astrea till höger om mig. Jag kanske kan fråga henne varför jag inte kommer ihåg mitt Jordeliv medan jag är här. Men innan jag har hunnit formulera frågan hör jag henne säga:

”Kära du, du kommer att minnas denna upplevelse på Jorden när du kommer ihåg ditt Jordeliv medan du är här. Ha tålamod med dig själv. Det är mycket svårt att leva i två verkligheter samtidigt, men ditt Högre Jag kommer att avgöra när du är redo.”

”Högre Jag? Vad pratar hon om? Menar hon att det finns mer av mig än mitt vakna och sovande jag? Jag är ännu mer förvirrad nu än jag var innan jag ställde frågan, men nu måste jag gå in i cirkeln. Jag hoppas att jag kan komma ihåg att fråga henne om det där ”Högre Jaget”.

Jag går in i cirkeln, och medan jag gör det känns det som om jag kommer hem. De två kära Damerna (the Ladies) dyker upp som från ingenstans och lyfter kärleksfullt på ännu en slöja och jag hör Lady Letos röst.

Det verkar som att även hon hörde min fråga eftersom hon säger: ”Igår natt under sömnen arbetade du mycket hårt, och du kunde inte komma ihåg något av det när du vaknade. Att förstå sambandet mellan det inre och det yttre är ibland beroende av själslig styrka. I det här fallet var det bättre att inte minnas nattens arbete, så att du kunde vila.

Den här kvällen har Damerna lyft på ”Ifrågasättandets Illusion”. Att ifrågasätta är att känna separation mellan dig själv och den Högsta Källan. På den här sidan av slöjan lever vi i ett konstant tillstånd av kunskap. All gudomlig information finns inom räckhåll och vi anpassar oss med lätthet till det som är lämpligt. Vi är inte tvungna att anpassa oss bara till en sak. Jag kan personligen besöka dig när jag kan, precis som jag personligen kan besöka alla andra som kallar på mig denna dag”.

När slöjan överlämnas till Broder Hilarion säger han: ”Jag kan se, min vän, att du ifrågasätter det här konceptet. Det är, naturligtvis, en av anledningarna till varför du inte kunde komma ihåg något av ditt arbete igår natt. Jag kommer att försöka förklara det för dig. För dig personligen, har ifrågasättandet varit en viktig del av din tillväxt.

Ifrågasättandet liknar väldigt mycket otillräcklighet eller brist. Den tyder på att du inte redan har kunskapen och denna brist stänger dig ute från det kosmiska flödet av Allt Vetande. Ifrågasättandet fungerar i stor sett likadant. När du ifrågasätter finns det ett underliggande energifält som anger att du inte vet, och det separerar dig från det Universella Minnet.

För att frigöra ”Ifrågasättandets Illusion” borde man istället förena. När du förenar dig med det Universella Minnet behövs inget ifrågasättande, eftersom din hjärna är förenad med det Universella Minnet. Då kan önskad information hämtas in på samma sätt som du hämtar information från din fysiska hjärna.

Min Kära, försök att inte ifrågasätta det här konceptet, utan ta en paus för att uppleva skillnaden. Ställ först en fråga till dig själv och förena dig sedan med det Universella Minnet. Som du har sett splittras ditt medvetande i enskilda ord och begrepp när du ifrågasätter. Att förena öppnar upp dig för alla svar samtidigt”.

När den andra Brodern, Apollon, tar slöjan säger han: ”Den motsatta polariteten till ifrågasättande är att förstå, därför att du inte behöver ifrågasätta om du har förstått vad som sagts. Vi har förenats med ditt medvetande, och därmed vet vi exakt vad du vill att vi ska säga till dig för att främja din förståelse.

Med Apollons sista ord kan jag känna hur jag dras tillbaka till tid och rum. Nej, nej, jag vill inte tillbaka än. Jag har många fler frågor…

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

 

Suzanne Lie: Thirty Veils Of Illusion – The Illusion of Questioning, #4. http://suzanneliephd.blogspot.co.uk/

 

Du gillar kanske också...