Trump och Sverige och Valet av Per Staffan, 6 november, 2020

Kära Ljuskrigare, Ljusarbetare och Ljusbärare,

Jag fick en reaktion från en läsare på mitt senaste meddelande om det amerikanska valet. Denna person kommer inte till några möten, men tycker om de kärleksfulla meddelandena på sajten. Denna negativa och okunniga kommentar gav mig inspiration till ett längre meddelande:

 

 

“Från: Jon Persson
Ämne: Amerikanska valet
Meddelande:
Snälla Staffan, sluta sprida din personliga konspiratoriska dynga på hemsidan.
Jag förstår att det smärtar att dina tidigare förutsägelser om presidentvalet nu inte verkar slå in.
Det är inte värdigt att publicera detta i samma sammanhang som seriösa texter av ljuset.”
Min första tanke var att ignorera dumheterna ovan, men så slog det mig att det kan finnas andra som tycker om kärleksmeddelandena, men har ingen kunskap om sanningen. Vi hade en ung man på mötet i Stockholm som tyckte att det störde honom i hans uppstigningsprocess om vi pratade om vad de mörka har för sig.
Det har också kommit meddelanden från läsare som ber mig förklara för dem hur vi kan stödja en sådan narcissit, racist, kvinno utnyttjare och allmänt äcklig egoistisk person som Trump.
I själva verket skulle de ta mig en föreläsning på 3 timmar om det ens räcker för att få folk att ändra uppfattning om Trump. Skillnaden är nu att jag känner att jag måste starta denna process i samband med den turbulens som kommer att fortsätta i USA i månader och i världen.
Låt mig försöka. Jag inser att många som ej är insatta inte kommer att förstå vad jag pratar om.
Jag skulle vilja vända på frågan om Trump. Vad är det som gör att folk inte kan förstå vilken stor President Trump är? När man frågar dessa personer varför det inte tycker om Trump som President? Vad har han gjort som är så dåligt för USA eller världen? Då får man svar av typen ovan – narcissit, racist, kvinno utnyttjare och allmänt äcklig egoistisk person. Det blir personattacker. Dvs argumenten är helt emotionellt betingade.
Det kommer aldrig fram något om hans politik eller sakfrågor överhuvudtaget. Sanningen är den att han avslutar krig och tar hem trupper. Han har fått fem arabländer att skriva fredsavtal med Israel. Trupperna kommer att gå ned till noll Afghanistan. Han vill inte att USA skall fungera som världens polis och vill ta hem och skydda soldaterna På den eknomiska fronten tar han hem välbetala jobb inom den tillverkande industrin, vilket att har fått som följd att löner för “arbetare” har ökat dubbelt så fort som meddelklasslönerna, de sistanämnda har också ökat, men inte lika fort som för de lägst betalda. Hans väljar bas är bland arbetare som har lidit då företagen har flyttat till Kina. I detta val har också fått ett stort upswing bland svarta väljare och latinos. Han har svårigheter bland kvinnor i villaförorterna (som förmodligen håller sig till de emotionalla resonemangen.)
Så i sakfrågor finns det ingen bas för det hat som riktas mot Trump. Det är helt emotionellt betingat och drivs på av massmedia i Sverige, där man inte tar upp sakfrågor utan någon slagsnegativ vinkel eller ens överhuvudtaget. Jag pratar då om Bonnier pressen och SVT. Inser svenska folket att DN, SVD, Expressen och Aftonblandet och Dagens Industi ägs av samma familj – Bonnier familjen. Samtidigt tror vi att vi har en fri press. Bonnier familjen tillhör den globala kabalen.
Läget är inte så mycket bättre i USA. Massmedia styrs där av den globala kabalen samtliga. Det går dock att få vissa sanningar via Fox News. CNN är värst och används av svensk media som käll material och folk förväntas tro på vad som sägs på CNN.
Trump talar om “the deep state” – det är samma sak som kabalen i USA. Hans målsättning är att slänga ut kabalen från USA som Andrew Jackson gjorde på 1830 talets USA. Han har ett stort porträtt av Andrew Jacksson bakom sig i Vita Huset. Jag rekommenderar att göra efterforskningar på egen hand om Andrew Jacksson.
Trump för nu krig på många fronter mot kabalen som har kontroll över media, samt big tech (Google, FB,Twitter, Instagram mm), samt Wall Street bankirerna.
Vilka har Trump på sin sida? Han har åtminstone hälften av den amerikanska befolkningen med sig – som säger att dom “Älskar honom” och menar det, vid hans rallies. Han har Q Annon och militären bakom sig. Han blev tillbedd av militären att ställa upp 2016 för att rädda landet.
Han har också galaktikerna (GFL) bakom sig eller med sig, som ger honom överlägsen information och han lyckas på så sätt vinna varje slag med kabalen. Han har också de uppstigna mästarna med sig – Saint Germain, Sananda och många andra. Om Trumphatarna som läser på denna sida var ärliga mot sig själva så är det inte svårt att se detta i många meddelanden från Saint Germain och Sananda.
Vi är nu inne i en krtisk fas i kriget mellan ljus och mörker, godhet och ondska, Gud och Satan…. De flesta i värden lever i en illusion och omedvetenhet och är illa förberedda för vad som kommer.
Det finns de såsom Jon som hoppas och tror att detta val innebär slutet för Trump. I själva verket har Trump och alla han arbetar med gillrat en fälla. Man visste och förstod att kabalen/demokraterna ända chans skulle bli att valfuska. Man lät då detta ske, men man har samlat in otaliga bevis på detta. Detta kommer att leda till rättsliga processer och Biden/kabalen kommer att avslöjas. Kabalen svar blir att förtrycka denna information inom massmedia som de kontrollerar, inkusive sociala medier och Google.
Man håller tilllbaka sanningen för att kontrollera folket. I och med att sanningen inte kommer ut blir det relativt lätt att uppvigla det amerikanska folket och inbördes krig riskeras. Det kan under en kortare tid bli en “black-out” av all information. I bästa fall blir processen färdig illl någon gång i januari.
I USA är det ungefär 50% av befolkningen som hatar Trump och 50% som älskar Trump. I Sverige tror jag mig uppskatta att det är 90% som hatar Trump och inga som älskar Trump.
Detta kan inte förklaras enbart med media propaganda, även om det är den största anledningen. Trump har blivit näst intill ett tabu ord – om man i Sverige säger man stöder Trump får det konsekvenser på arbetsplatsen, i hemmet och bland vänder. Det öppna och toleranta Sverige kanske inte är så öppet och tolerant, om tar upp fel frågor.
Det har slagit mig att de som har skrivit till mig och klagat på mitt stöd av Trump är samtliga män. Detta är trots att det är cå 80% kvinnor som kommer till mötena och läser sajten. Underligt. Det är ju trots allt kvinnor som har lidigt mer under Trump – enligt den emotionall teorin
Sverige är ett feminisiskt samhälle i absoluta mått mätt och i relativa mått jämfört med andra länder. Det tycker svenska män och kvinnor är bra , ovetandes om att feminism “uppfanns” på 50 talet av CIA – vilket den välkända feministen från den tiden Gloria Steinem har bekräftat och erkännt. Målsättningen var att bryta ned och bryta upp familjen som byggsten i samhället, vilket då CIA har lyckats med ganska bra världen över.
Ja, som sagt i Sverige är man stolt över att vara feminister, till skillnad från enbart jämliket mellan könen. Det är nu poplärt bland män att uttala sig för att vara feminster, för att blidka sina fruar, flickvänner, sambos och andra. Jag kan tänka mig att kvinnan till en sådan man kanske intiellt tycker detta är bra, men får sedan en känsla av att hon har förlorat sin manliga man och börjar tappa respekt och sexuellt attraktionen avtar. Hon börjar kanske till och med ta sig en titt på dessa maskulina utlänningar som har växt upp att vara män i ett patriarkaliskt samhälle. Ungefär “jag håller inte med dem, men de är ju i alla fall män”.
Låt oss återkoppla till Trump. Jag tror Trump är ett hot mot det svenska mansidealet. Männen känner sig hotade av en viril och maskulin person och man angriper honom på det emotionalla personliga planet och inte då det gäller sakfrågor – detta är ett vanligt kvinnligt och feminint beteende.
Det finns just inte plats för en maskulin person med muskler så att säga i den svenska mansbilden. Han måste vara en racisst, narcissist mm.. Han blir ett hot mot den feminiska mannen som har offrat sitt manliga mansideal till förmån för feminism för att blidka sin kvinna och hela samhället.
Så det finns just ingen som kan älska Trump i Sverige. Vi har just inga manliga ledarpersoner i Sverige, särskilt inte inom politiken, då detta inte är politiskt korrekt Man får gå till fotbollen kanske för att hitta manliga män…De manliga män som fanns inom polisen till exempel avsätts eller förföljs – Springare. Sverige är ett feministiskt samhälle.  Vikingen är död.
Jag går igenom allt detta för att ge Trump hatare en chans att tänka efter. Inte för att jag tror att mitt resonemang kommer att ändra på deras åsikter. Vad som kommer att ändra deras åsikter är då sanningen läggs fram, vilket kommer att ske under 2021.
För att kunna stiga upp måste vi känna till sanningen och se till att vi som mänsklighet inte gör samma fel igen. Detta är meningen med denna långa utdragna process som Trump leder – Han är som Ärkeängel Michael som med sitt svård skär av lögner och osanningar. Det kommer att bli en svår tid för mänskligheten. Trump har befälet då det gäller att föra fram sanningen och det kommer att ske trots hans dåliga opinionsmätningar i Sverige.
Donald Trump kommer att gå in i historien som en av USA största presidenter. Han kommer att införa NESARA och återinföra den gudomliga ursprungla Konstitutionen skriven av Saint Germain. Och “We the people,…” kommer då att innefatta hela världen och inte enbart USA.
—————————————–
Ja, det blev ett lite längre utlägg än vanligt, men vi står nu inför extraordinära tider och vi ljusarbetare måste börja utbilda våra landsmän och landskvinnor
Per Staffan

You may also like...