Trump och Valet i USA av Per Staffan, 14 november, 2020

Kära Ljusarbetare, Ljuskrigare och ljusbärare,

Vi har återigen fått en Trump hatande ung svensk manlig feminist på kroken. Det här börjar bli roligt. Jag ser det nu som inledningen till allt förklarande och handhållande vi ljusarbetare kommer att behöva göra i framtiden. Många av er har säkerligen en Jens eller Jon i bekantskapskretsen. Vi får se dem som i princip goda människor, men ack så fel informerade av propagandan från Bonnier familjen. Bonnier familjen är en judisk illuminati familj som styr åsiktskulturen i Sverige med sina många publikationer. Här kommer en kopia av det senaste:

 

 

”Från: Jens Carlsson
Ämne: Bagdad Bob
Meddelande:
Efter att ha läst ditt inlägg om USA-valet och om att CIA ligger bakom feminismen i världen (jag tvivlar starkt på att Gudrun Schyman skulle hålla med!) så är jag nyfiken på hur du tänkte undvika att framstå som Bagdad Bob när Biden svärs in som president i januari? Kommer du att medge att du haft fel då eller dela nya skruvade konspirationsteorier?
Att utmåla Trump som världens frälsare är smått chockerande.
Han har gång på gång visat sig förneka sanningen och har inga problem med att sprida lögner för egen vinning. Drivit rättsprocesser för att ”avslöja” att Obama inte skulle vara född i USA, ifrågasatt att Hillary fick flest popular votes i förra valet osv.
Med Trump vid rodret ytterligare 4 år skulle USA riskera att övergå från en demokrati till en diktatur (Inte ens Fox news är tillräckligt regimtrogna enligt presidenten)
Rättsväsendet har blivit allt mer politiserat under Trump och snart börjar Handmade’s tale kännas kusligt nära verkligheten.
Jag vill samtidigt tacka för alla sansade texter som finns på portalen, de som aldrig tar politisk ställning utan bara mest uppmanar oss till att bli våra bästa versioner av oss själva.”
Jag kan ju börja med att konstatera att både Jon och Jens förefaller att oroa sig för att jag skulle ha fel och vad stackars Per Staffan då skulle ta sig till med sig själv. Jag ser inte detta som någon yttring av varm omsorg från deras sida utan snarare ett ”set-up” för ett kommande ”vad var det jag/vi sa” – då de tror sig ha rätt. De som kommer att få ta sig en ordentlig funderare är sådana som Jens och Jon då dels Trump officiellt vinner valet och börjar officielt avslöja kabalens alla brott. Det är då vi ljusarbetare får rycka in och ge konstgjord andningen till kanske 90% av svenska folket – hur vi nu skall klara av det – det blir mycket mentalt lidande. Vi kommer inte att säga ”vad var det vi sa” – det ingår inte i de kärleksvibrationer som den nya Gyllen Åldern innebär.
”Att tro sig ha rätt” är en intresant fråga. Dessa två okunniga unga män får råg i ryggen från det faktum att 90% av svenska folket hatar Trump och har köpt Bonnier propagandan. Vår uppfattning om rätt och fel har till den grad förvrängts så att många tror att ”rätt och fel” bestäms av en demokratisk majoritetoch har föga objektiva bevekelsegrunder. Det är detta som ligger bakom ”poitisk korrekthet”. I själva verket är det så genom historian att det är en minoriteten med en objektiv sanning i ryggen som har ändrat mänsklighetens kurs – Är Jorden rund eller platt. Den ortodoxa majoriteten för inte mänskligheten framåt – uppehåller bara status quo.
Det har gått så långt att Trump-hatet förblindar dom. Här är en video från Henrik Jönsson om Trump hatet i Sverige. Jag skriver inte under på allt han säger – särskilt inte då det gäller hans förefallande accepterande av Trumps förlust i valet. Det är dock en intressant vinkel på Trump hatet i Sverige. Han kallar det Trumphatet – Oförmågan att förstå sin samtid.
Jag kan ta upp några exempel på hur Jens har blivit lurad av den globala Illimunati propagandan från hans eget mejl.
Obama var född i Kenya – men kabalen lyckades få fram ett falskt amerikanskt födelsebevis. Detta kommer att avslöjas.
Trump har aldrig ifrågasatt att Hillary Clinton fick flest populära röster 2016. Det är falsk information från massmedia som de har lyckats få de flesta att tro på. Det är ett faktum att Clinton fick flest röster. Trump förstod dock att för att bli president gäller det att vinna flest delstater, vilket Clinton inte hade klart för sig.
Feminism: Uppenbarligen har Jens inte forskat då det gäller Gloria Steinem och upprinnelsen till feminismen i USA’s femtiotal. Han hänvisar till Gudrun Schyman. Det är oklart om Jens tror att Gudrun tror att hon uppfann feminismen eller att hon bara skulle vara expert på området. Gudrun har säkerligen hört talas om Gloria Steinem. Vad hon dock säkerligen inte känner till är Steinems bekännelse att feminismen kom från CIA som ett medel att bryta ned kärnfamiljen i USA och runt om i världen.
I sammanhanget kan ju också nämnas att FB kommer från FBI. Det var nämligen så att FBI ville ha ett system dår alla amerikanare skulle skriva in sig och berätta om sig själva. De insåg att folket inte frivilligt skulle göra så om de visste att FBI låg bakom det. Man la då ut uppdraget på ett så kallat snille – Mark Zuckerberg, som helt på egenhand gjorde detta till en framgångshistoria – om man  skall tro den officiella sagan.  I princiep fick Zuckerberg hela infrastrukturen för FB från FBI gratis – han skulle göra det attraktivt för folk. Det gick i stort sett ut på follks behov av hävda sig och berätta om sig själv allt det roliga de gjort – resor, nya hus, fler barn. Det är ett narcissistiskt beteende. FBI har tillgång till all denna information – även FB Sverige.
Nu skall man också veta att Zuckerberg är ett oäkta barnbarn till John D. Rockefeller – en illimunati figure i klass med Rothshield. Ett annat barnbarn till Rockefeller är Bill Clinton.  Dessa illuminati familjer tycker om att stödja sina egna blodslinjer via oäkta barn som då inte bär namnet Rockefeller.  Jag kan gå på om vad illuminati familjerna har haft för sig, men jag har säkerligen redan tappat Jens. Jag säger till Jens och andra – tro inte på vad jag säger utan gör egna sökningar, men kom inte tillbaka till mig med Bonnier proganda och vad ni har läst i DN.
Från det ena till det andra så rycktas det att Trump kommer att upplösa CIA helt och hållet under hans andra mandat period. Som kanske en del vet så var det George Bush den äldre som startade CIA. CIA  är i princip ansvariga för 90 procent av krigen runt om i världen där USA har dragits in. Jag kan ju ha fel – det kanske är 91%. George Bush var en inbiten Illuminati och Nazist. Hans far Prescott Bush stödde öppet nazisterna i Tyskland på 30-talet, bland annat genom finansiellt stöd till kemiföretaget A.G. Farben.
Jens har rätt i en observation och det är att rättsväsendet i USA har blivit mer och mer polaricerat. Jens verkar dock tro att det är Trumps fel. I själva verket är det allt fler kabalmedlemmar som under Obama tiden och innan blivit tillsatta och de följer inte konstitutionen. Det är bland annat detta som Trump talar om när han säger att han skall rensa i träsket. Om man menar att en hjälte som försöker rädda USA och dess gudomliga konstitution genom att lägga fram sanningar och avsked korrupta kabalmedlemmar bidrar till polariseringen så har Jens rätt. Vad han inte inser är att Trump och världens befolkning i stort är i krig med kabalens onda krafter. Trump är som Ärkeängel Michael som använder sitt svärd för att lägga bar sanningen.
Vad jag skriver nu är säkerligen för mycket för personer som Jens och Jon. Jag lägger dock bara fram sanningen – bevisföringen får de klara av på egen hand. Klart är att Trump nu ger sig in i ny fas och efter hand kommmer att mer och mer lägga fram en rigorös bevisföring. Slutet på 2020 och vidare i 2021 kommer att bli mycket spännande. Avslöjandena kommer som vi trogna har väntat på – det kommer att bli chockerande. Med detta i åtanke ämnar jag fortsätta med dessa typer av meddelanden om USA och världen – det är ett sätt att upplysa den sovande befolkningen.
Låt oss ta en titt på det Amerikanska valet som Trump är på väg att vinna. Massmedia runt om i världen har redan krönt Biden som segrare. De ända som kan kröna en segrare är GSA  – General Service Administration i USA.  Det är meningen att de skall fatta ett slutligt beslut den 14 december, 2020. Innan dess finns det ingen som kan kröna någon – bara göra projiceringar.
Trump har den senaste veckan valt att ta en mjukare/lugnare ton. Han säger bland annat om det visar sig till sist att Biden vann så kommer att inte sätta sig i vägen, men först måste omräkningar och legala processer gås igenom. Pressen har uppfattat det som ett tecken på svaghet från Trump och hur han förbereder sig för att ge segern till Biden – dom har aldrig förstått sig på Trump. Trump ser sig själv som en ”counter puncher” – en Rocky Balboa. Dvs, han tar mycket stryk, men tar sig igenom och kommer sedan tillbaka och leverar en knock-out.
En annan anledning till den mjuka linjen är att han inte vill inflamera stämmingarna bland de demokratiska Trumphatarna i USA. Trump är övertygad om att kommer att vinna valet via omräkningar och rättsliga processer. Denna information kommer dock inte komma folket till godo – dvs massmedia, FB, Twitter, google,massmedia blockerar informationen. När då GSA uttalar Trumps seger kommer folk ställa sig helt frågande. Det måste vara fusk – Trump har blivit en diktator. Det riskerar då att leda till inbördeskrig eller åtminstone starka stridigheter. Militärt har demokraternas styrkor ingen chans mot Trumps militära styrkor. Man trodde sig ha sin man – Mike Esper, försvarsminister – på plats. Trump visste att ha var en förrädare, men ville att kabalen skulle tro att de hade sin man på plats för att nollställa Trumps militär. Nu efter Espers avskedande är kabalen i panik.
Trump vill dock inte ha ett inbördeskrig utan kommer att göra allt för att det inte blir något – kanske något liknande det han gjorde under protesterna och upploppen i dom olika demokrat styrda delstaterna. Dvs, han skickar bara in trupper om Governören ber om det och federal hjälp. Mike Pompeo sa nyligen det blir en smidig övergång till Trumps andra mandat period.
Låt oss titta närmare på vad som försigår i det olika delstaterna och hur man kan gissa att det utvecklar sig fram till den 14 december.
Det är i stort sett en bred gemensam uppfattning att Biden har 227 electoral votes och Trump 232. I siffran för Trump så är hans senaste segrar i Alaska och North Carolina medräknade. Där han har lyckats vinna trots valfusk.
Debatten gåller de återstående 6 staterna som är oklara på olika sätt.
Det finns två stater som kan vinnas av Trump utan domstolsförfarande. Svaret skulle komma in under nästa vecka. Det gäller
Arizona – 11 electoral votes
I Arizona leder Biden officiellt med 49.4 % av rösterna mot Trumps 49.1 procent då 99% procent av rösterna är räknade. Om då den återstående procenten räknas Trump får 55% av dessa röster och Biden 45% så vinner Trump. Det anses inte omöjligt. Valfusk har ju pågått i Arizona liksom i de flesta andra stater och om Trump förlorar går han till domstol. Arizona har under de senaste årtiodenan alltid röstat republikanskt. Det kan också bli så att myndighterna i Arizona bestämmer sig för på egen hand att räkna rösterna på nytt då marginalen är så liten – domstol kan kanske undvikas.
Georgia – 16 electoral votes
Detta är ett fall då marginalen var så liten att man redan har bestämt sig för att räkna om rösterna. Det skall vara färdigt på onsdag kväll nästa vecka Amerikansk tid. Det skulle kunna räcka för att ge segern i Georgia till Trump
I detta läge att Trump vinner Arizona och Georgia så kommer han upp i 232+16+11= 259 electoral votes, dvs inte tillräcklig. Vinnaren behöver 270 electoral votes.
Sedan har vi ytterligare fyra stater där Trump har påbörjat domstolsförfarande.
Pennsylvania – 20 electoral votes
Wisconsin – 10 electoral votes
Michigan – 16 electoral votes
Nevada – 6 electoral votes
Trump behöver ytterligare 11 electoral votes för att nå 270. Det kan ske genom att enbart vinna en av Pennsylvania eller Michigan. Eller en kombination av två andra, om vi tror han vinner Arizona och Georgia. Vad som kommer att hända i dessa återstående 6 stater är ju öppet för spekulation. Biden kan fortfarande vinna.
Dock med tanke på det bevismaterial som har börjat att läggas fram i Michigan och Pennsylvania ser den legala processen mycket bra ut för Trump. Det kommer nog att vid ett visst läge behövas överklagas till Högsta Domstolen. Där sitter dock nu en ny Konstitionell domare – och aktivistdomarna är i minoritet efter att RBG dog tidigt i höstas.
Här kommer också en kort video där personen är inne på samma linje som jag – tillskillnad mot massmedia:
Förhoppningsvis kan denna redogöring för nuläget i det Amerikanska valet ge en direkt förklaring utan spinn från Bonnier pressen.
Jag kanske blir er Amerikanska valkorrespondent fram till Jul, baserad i Boston i USA. En stad jag har varit skriven i under över 40 år och där jag blev Amerikansk medborgare.
På återseende.
Ljus och Kärlek,
Per Staffan

Du gillar kanske också...