Uppdatering av Benjamin Fulford – 27 juni

9c486-benjamfulford-blue-new

Uppdatering av Benjamin Fulford – 27 juni 2016
EU är bankrutt och det är därför dess ledningsstruktur kommer att förändras fundamentalt

 

Den verkliga orsaken till de pågående problemen i Europeiska unionen, inklusive den senaste omröstningen av det brittiska folket att lämna blocket, är att EU är bankrutt. Vi vet i efterhand att konkursen av Sovjetunionen var den verkliga orsaken till att Warszawapakten föll isär, med Polen agerande som den första dominobrickan. Av samma skäl kan vi förutsäga att England är den första dominobrickan i kollapsen av Europeiska unionen. Den framväxande samsynen är, som Pentagons analytiker uttryckte det, ”Brexit kan leda till Frexit (fransk exit), kollaps av banker, populism, nationalism och anti-globalism.” Det kommer också sannolikt att leda till ett slut på Khazarimaffians sponsrade Mulsim-invandring.

Situationen i Frankrike har redan blivit så kaotisk att franska polisen säger att de blir alltför utmattade för att ta itu med de dagliga, våldsamma demonstrationer som äger rum i hela landet. Frankrikes president Francois Hollande, som endast har 11% offentligt stöd, försöker förbjuda demonstrationer, men det är svårt att se vem som kommer att genomdriva hans ”förbud”. Med andra ord är Frankrike på väg mot revolution.

”Detta är den värsta perioden jag kan minnas, det finns inget som liknar det”, det är hur tidigare Federal Reserves styrelseordförande Alan Greenspan beskrev det allmänna läget och kaoset på marknaden som följde på Brexit-omröstningen.

http://www.zerohedge.com/news/2016-06-24/greenspan-worst-period-i-recall-theres-nothing-it

Detta kan vara den värsta perioden Greenspan och hans Rockefeller-, Bush-sponsorer kan minnas men Rothschild säger att de gjorde $ 2,5 biljoner på en dag i fredags, genom att blanka alla aktiebörser och investera i guld. Detta är deras största guldgruva sedan deras insideshandel vid Waterloo. Som Rothschild säger, ”den bästa tiden för att tjäna pengar är när blodet rinner på gatorna”.

Sannerligen kan blod mycket väl börja rinna. Även CIA:s toppexperter säger offentligt att en revolution är överhängande i Europa och Förenta staterna.

http://thespiritscience.net/2016/06/26/ex-cia-spy-a-global-open-source-revolution-is-about-to-begin/

Men om den hanteras korrekt kommer denna situation vara bra för Amerika, Europa och resten av världen. Om den hanteras felaktigt kommer den att leda till kaos, krig och umbäranden i Europa, Amerika och Japan och därmed, i mindre utsträckning, i resten av världen.

EU som har gått i konkurs har blivit ännu mer diktatorisk än Sovjetunionen någonsin var, enligt Rysslands president Vladimir Putin. Med Putins egna ord: ”Andelen mandatbeslut som fattas av Europaparlamentet är större än den för mandatbeslut som fattades av Högsta rådet för Sovjetunionen när det gällde dess medlems-republiker.”

http://www.informationliberation.com/?id=55071

Källor i det gnostiska illuminati och det Vita Draken-Sällskapet (VDS) säger att vad som så småningom kommer att hända, om saker och ting hanteras korrekt, är att de europeiska nationerna kommer att bilda en större, lösare, friare union som kommer att inkludera Ryssland. I detta scenario kommer Storbritannien att vara ett neutralt land kopplat till Europa genom fri handel, liknande Schweiz, säger de.

Konkursen av EU utlöstes av konkursen av Deutsche Bank, den största banken i Europa, enligt medlemmar i Rothschilds bankdynasti. Deutsche Bank är nu under kinesisk kontroll, säger de. Om kineserna inte hade trätt in för att rädda Deutsche Bank, skulle dess kollaps ha utlöst en dominoeffekt som skulle ha dragit ner hela Europa och sedan västerländska banksystem, är flera källor överens om.

Det fanns också en hemlig dimension till denna konkurs som kan härledas till den militära verksamheten i Stilla havet. En massiv gemensam kinesisk och amerikansk flotta var engagerad i ”manövrer” förra veckan utanför kusten i Filippinerna.

Fortsätt läsa på ……http://benjaminfulford.net/2016/06/27/the-eu-is-bankrupt-and-that-is-why-its-governing-structure-will-fundamentally-change/

Benjamin Fulford om GCR / RV

Pentagon-källor är överens, säger att ”Euron kan ersättas av nationella valutor eftersom yuan är guld-backad och nya amerikanska dollar har tryckts upp och väntar på ett offentliggörande av ett globalt valutaåterställande och frisläppandet av hundratals biljoner med stulna medel.”

Denna globala valutaåterställning kommer dock inte att omfatta sådana saker som Zimbabwedollar som bedrägligt sålts till parasiter av medlemmar av Bush- / Clinton-maffian. Dock kan hänsyn tas till medlemmar av den amerikanska militären som investerat i irakiska dinarer, men inte om det genom att göra så gynnar Bush- / Clinton-maffian, säger VDS källor.

Källa

Översättning Ann-Sofie Forsberg – www.st-germain.se

You may also like...