Uppdatering av Benjamin Fulford, 17 oktober

9c486-benjamfulford-blue-new

Uppdatering av Benjamin Fulford, 17 oktober 2016


Hillary Clinton gömmer sig medan demonteringen av kabalen fortsätter trots tomma hot om kärnvapenkrig

(Full rapport)

Världshändelserna är tydligt på väg mot någon form av stor vändpunkt under de kommande veckorna, vilket kan ses av de många händelserna i nyheterna och i den hemliga världen. Vad som händer är att två stora rivaliserande fraktioner, som tävlar om kontrollen av världsmakten, går in i sista ronden av deras gigantiska kamp, för att kontrollera det finansiella systemet och därmed processen av att bestämma vad mänskligheten gör i framtiden.

Resultatet ser ut att vara ett säkert nederlag för Khazari-maffia-kabalen som i hemlighet har styrt världsmakten sedan åtminstone 1913, och i väst, troligen under tusentals år.

I nyheterna och i offentligheten kan vi se till exempel att amerikanska demokratiska partiets presidentkandidat och ledande Khazari-gangstern Hillary Clinton har ställt in alla offentliga kampanj-framträdanden utom sin planerade debatt (som också kan ställas in) med republikanska kandidaten Donald Trump.

https://hillaryspeeches.com…

Något sådant har aldrig hänt tidigare, i historien av amerikanska presidentval, och backar upp påståenden från CIA-källor att det amerikanska valet kommer att annulleras.

Det är dock klart att maktkampen fortfarande att rasa i USA, med källor från en fraktion som säger att valet kommer att annulleras eftersom en kandidat (Hillary) kommer att hoppa av. CIA-källor som är anslutna till denna fraktion säger dessutom att valet kommer att annulleras, president Obama kommer att avgå och sedan kommer vicepresident (VP) Joe Biden att ta över, bara för att snabbt ersättas av Hillarys VP-kandidat Tim Kaine.

Men en annan högt uppsatt CIA-källa säger, ”de kan inte avbryta valet, om Hillary hoppar av kommer demokraterna bara behöva hitta en annan kandidat som ställer upp mot Donald Trump. Trump kommer vinna och han kommer att påbörja massarresteringar och ingen kommer att stoppa det.”

Dessa två fraktioner har olika syn på hur det nya finansiella systemet kommer att se ut. Angående detta ämne kunde denna skribent äntligen komma i kontakt med Neil Keenan. Det visade sig att en tredje part kapade Keenan eller denna skribents Skype-konto och låtsades vara Keenan. Den enda person som kan göra detta måste vara Skypes ägare Bill Gates. Meddelande till Bill Gates: överlämna dig eller dö. Keenan säger att han blev förgiftad igen men har återhämtat sig. Han säger att hans källor i Vatikanens P2-lodge, liksom även mina källor där, säger att som en bas för det nya finansiella systemet förespråkar P2 användandet av Zimbabwe-dollar eller annars irakiska dinarer. Anledningen till detta är att ingen av dessa valutor är under kontroll av familjen Rothschild, säger de. De hävdar också att dessa valutor kan backas upp av de globala säkerhetskontona.

Men Rothschild och den europeiska fraktionen av Khazari-maffian kämpar för en fortsättning av det nuvarande systemet med Kina i förarsätet. Kinesiska och P2:s källor är båda överens om att som en del av detta, har Internationella valutafonden och Världsbanken redan tagits över av kineserna. IMF-chefen Christine Lagarde är bara en galjonsfigur och den verkliga makten är nu i händerna på tre kinesiska tjänstemän, säger de.

Detta skulle verkligen förklara Kinas plötsliga iver att främja IMF:s särskilda dragningsrätter (SDR) (konvertibla till kinesiska yuan) som en ny internationell valuta som ska ersätta dollarn.

Detta, från Zero Hedge, tycks backa upp dessa påståenden:

”Den 31 augusti, i vad som kallades en ’historisk händelse’, blev Världsbanken den första utgivaren av obligationer utställda i SDR och betalade i yuan när den sålde obligationer till ett värde av 500 miljoner SDR-enheter i Kina. Sedan, under natten, i ännu en historisk händelse, sade Standard Chartered Bank (Hong Kong) på fredagen att den har erhållit godkännande från Kinas folkbank att vara den första kommersiella utgivaren av obligationer denominerade i särskilda dragningsrätter (SDR) i Kinas obligationsmarknad mellan banker.”

http://www.zerohedge.com/…

De Bush/Clinton/Rockefeller som kontrollerar det gamla dollarsystemet har fortfarande en kraftfull kamp i sina slutfästen som inkluderar Ukraina, USA:s bolagsmedia, Israel och Gulfens Petro-Monarkier som Kuwait och Saudiarabien.

Slaget om Aleppo, Syrien, är faktiskt det sista motståndet av den gamla Petro-dollar-maffian. Denna maffia har försökt att provocera fram tredje världskriget genom att måla israeliska stridsflygplan med amerikanska markeringar och skicka dem för att attackera ryska flygplan. Det är därför Vitaly Churkin, Rysslands sändebud till FN, offentligt deklarerade att situationen i Aleppo, Syrien, var en kris i ”planetarisk skala”.

http://tass.com/politics/906789?_ga=1.249774086.1809548804.1461811033

Pentagon-källor för sin del säger att den senaste tidens ”USA-missil-angrepp på Jemens Röda havets kustradar var en varning till kinesiska militärbaser i Sydkinesiska havet då Ryssland återvänder till Cam Ranh Naval Base [i Vietnam] för att hindra kinesiskt herrevälde.” Detta verkar vara att den amerikanska militären drar en linje i sanden och säger att de inte kommer att låta kineserna överta olje- och gas-intressena på den arabiska halvön.

Att hitta en lösning på hur man kan dela Mellanösterns olja- och gas-paj är förmodligen en av de verkliga orsakerna till att den Rysk-ortodoxa patriarken Kirill är i England för ett besök hos drottning Elizabeth.

http://tass.com/society/906703?_ga=1.255075336.1809548804.1461811033

Ämnet Israel, vars många medborgare kom från Ryssland, tas också upp. FN:s organisation för utbildning, vetenskap och kultur (Unesco) har antagit en resolution ”med stöd av Ryssland och Kina, men där Frankrike lade ner sin röst, som en föregångare till en tvåstatslösning för Israel som stöds av Frankrike och som Obama inte kommer ge sitt Veto”, säger Pentagon-källor. Unesco säger att judarna inte har några historiska band till Jerusalem sedan den romerska kejsaren Titus förstörde den helt under 70 e.Kr., och att västra (klago-) muren inte är templet, utan det som är kvar av det romerska fort Antonia. Ryssarna vill vara säkra på att England också avstår från att ge sitt veto i denna resolution, så att Israel slutligen kan tvingas av världssamfundet till att stoppa sin ovetenskapliga, anti-historiska och anti-sociala aktivitet i regionen, säger källorna. Verkliga judar bör använda riktiga historiska och vetenskapliga rön om de vill behålla en äkta anslutning till skaparen, säger VDS-(Vita Draken-Sällskapet)-källor.

Det andra skälet till den ryska patriarkens besök, det allra första för båda länderna, är att diskutera vilken riktning världen ska gå i efter Khazari-maffians fall, enligt Vita Draken-Sällskapets källor i Ryssland och England. En del av dessa diskussioner kommer också att omfatta frågan om huruvida man ska utse en ny tsar för Ryssland eller inte, som ett villkor för återlämnandet av ryska imperiets guld, som för närvarande förvaras i England, säger de.

P2-källorna levererade också ett meddelande som de hävdar är från George Bush Sr som hävdar att Bush undviker all inblandning i politiken och bara ”vill koncentrera sig på sin drog-verksamhet”. Det är nog för sent nu och Bush måste ta itu direkt med det amerikanska folket som förmodligen kommer, som han sa, vilja hänga honom.

Det finns också en växande mängd bevis som offentliggjorts, om att Bill och Hillary Clinton är massmördare. Wikileaks avslöjanden om Clintons kampanjchef John Podestas hänvisning i förväg, till ett ”våtjobb” (byrån ord för mord), dagar innan den amerikanska högsta domstolens domare Antonin Scalias mystiska död, är bara toppen på ett isberg.

http://www.thegatewaypundit.com/…

CIA-källor säger att en lavin av mord-anklagelser mot Clinton håller på att utarbetas och att denna brotts-familj kommer att tas ner tillsammans med deras Bush/ Rockefeller-partners. Historien på denna länk är bara en av många som ska komma, säger källorna.

http://americannews.com/…

Clintonarna och deras gangsterkolleger funderar nästan säkert på att försöka använda en EMP-attack som en ursäkt för att avbryta valet och undvika rättegång och straff för massmord. Problemet är att de verkar inte kunna besluta om de ska skylla detta på ryssarna eller på en ”rymdväder-händelse”.

https://www.whitehouse.gov/…

http://www.whatdoesitmean.com/…

Hursomhelst kommer de inte att kunna använda en konstruerad massterror-händelsen som ett komma-ut-ur-fängelset-frikort den här gången, är Pentagon- och agenturkällor överens om. Pentagon-källor säger att ”Nobelpriset i litteratur gavs till anti-Vietnamkrigets låtskrivare Bob Dylan som ett budskap till Obama att förtjäna sitt fredspris och till kabalen att stoppa tredje världskriget, eftersom detta aldrig getts för sånger.”

I Asien, under tiden, pågår en hel del intriger i Thailand nu, efter det officiella tillkännagivandet av kung Bhumibol Adulyadejs död. Här är den råa underrättelsen från VDS-källor i Thailand i denna fråga:

”Det finns mycket allvarliga diskussioner som pågår NU. Du har märkt att premiärminister Prayut Chan-O-Cha gjorde uttalandet att kronprinsen är i sorg med folket i Thailand och inte har någon brådska med att kröningen ska äga rum. Varför gjorde inte kronprinsen det uttalandet? NÅGOT ÄR PÅ VÄG ATT HÄNDA HELT SÄKERT.

Han kommer inte att vara på tronen länge …. vilket innebär att hans förstfödde son kommer att bli den näste i raden på tronen.

Som ni vet gick drottningen vidare till en annan dimension under 2012. Detta har bekräftats för mig direkt av byråagenter stationerade vid den amerikanska ambassaden i BKK. Det har varit en dubbelgångare som tagit hennes plats sedan dess. Dubbelgångaren har heller inte setts offentligt under nästan ett år.

När det gäller det thailändska guldet, är det i säkert förvar och jag vet vem som har nycklarna till kungariket, så att säga. Vår grupps avsikt är att använda det för det nya globala finansiella systemet tillsammans med Kina och Ryssland. De kanske inrättar en guldbank de också.”

Kinesiska regeringskällor, för sin del, bekräftar också att det thailändska kungliga guldet samt det persiska kungliga guldet, som hålls i förvar i Thailand, inte kommer tillåtas att falla i orätta händer oavsett vad.

I Japan, under tiden, säger källor nära premiärministerns kontor att 300 Khazari-gangstrar och deras lakejer har samlats ihop och förts till en amerikansk militärbas som förberedelse för att skickas till USA för den kommande krigsförbrytar-tribunalens förhör.

Oktober-överraskningen är här och nu gott folk, och mer kommer, så håll ögonen öppna och undvik att hänfalla åt all rädsla, eftersom de goda vinner. Det finns fortfarande en hel del vi inte kan skriva om (av säkerhetsskäl), men om man jämför den nuvarande situationen med andra världskriget, är det som striderna för Berlin, Tyskland och Okinawa, Japan. Denna gång kommer kärnvapen inte att användas.

Källa

Översättning Ann-Sofie Forsberg – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...