Kollektivet via Caroline Oceana Ryan, april 15

Teamet

Caroline Oceana Ryan ~ Ett meddelande till Ljusarbetarna – april 15, 2016

Den senaste vägledningen från våra vänner, Galaktikerna och Kollektivet av Änglar:

Hälsningar, vänner! Vi är glada att få denna möjlighet att tala med er i dag igen.

Vi är medvetna om de många förändringarna som sker i er värld, men flertalet av dem kommer inte ut i era massmedier.
Trots det – så känner ni dessa stora förändringar i ert intuitiva höga hjärta, eller hur?
Ni ser arméernas och regeringarnas frammarsch, folkens uppror och individernas kampanjer, som signalerar början på en stor rörelse framåt av mänskligheten.

Vi talar om ett stigande av medvetenheten, som tar sig uttryck som händelser av yttre och inre natur, vilket garanterar att ingenting någonsin kommer att bli detsamma igen.

På senare tid har ni hört mer från några av era nyhetsuppläsare än vad som tidigare varit tillåtet, som kommentarer om vem som egentligen var ansvarig för den ena eller andra katastrofen, vare sig den var av ekonomisk, politisk eller militär karaktär.

Ni ser också en presidentkandidat som blivit ombedd att träffa chefen för den katolska kyrkan – och det är inte den kandidaten som framstår som mest framgångsrik, som verkar ha ett finger med i hur de finansiella marknaderna drivs, och han är inte heller den som har fått mest stöd från miljardärerna.
Ni känner förändringens vindar på alla nivåer i livet – som medicinsk marijuana och hampa, som mer öppet erbjuds för de många medicinska användningsområdena, ett ökande antal eko-byar och sådant som en gång betraktades som ”alternativa” färdmedel och kollektivt boende, blir mer och mer vanligt.
Ni känner förändringens vindar genom ökningen av plasmaenergi – ökningen av fria energianordningar, som fortfarande är okänt för miljoner människor, men som existerar, och nyheten om dess ökande användning når eterkroppar och själar på hela planeten.
Ni ser saker i rymden, ibland som planeter eller stjärnor som ”inte borde vara där”, och ibland av Änglar och rymdskepp, fotograferade av era rymdinstanser, med mycket avancerad utrustning, men är till stor del är okänt för allmänheten.
Trots denna oupptäckta aspekt av mänskligt liv, har de inte vågat ge sig till känna, men avslöjas nu av visselblåsare, informatörer, och de journalister som är modiga nog att säga vad de fått veta, istället för att dölja informationen.

Och ni kommer att få se mer avslöjanden – mer än vad som någonsin varit meningen skulle komma fram i massmedia.

Inte för att vi, eller någon annan Galaktisk grupp eller Grupp av Änglar har beslutat att ”nu är det dags.”
Utan för att, ni våra kära, har bestämt att detta är den tid då sanningen i dess många former slutligen kommer att berättas, och nya vägar skapas, som ni informerats om under årtusenden, och som inte på något sätt kan hindras i att gå framåt.
Och detta som kallas en ”läcka” när det gäller de 12 miljoner dokument, som kallas Panamapappren, och som avslöjar olagliga off-shorekonton, som tillhör extremt rika och mäktiga, är verkligen inte bara en läcka.
Det är ett planerat svar på de energier ni absorberar just nu – en avsiktlig plan för att öppna portarna till det som de mörka hattarna länge har försökt att undvika eller skjuta upp.

Och det beror naturligtvis på den nya eran, denna gyllene tid som ert solsystem och ert universum är på väg in i, som ingen och inget och kan undvika, gömma sig för, skjuta upp, eller ljuga om framöver.

Och hur vet vi att det är så?
Vi vet det, eftersom vi ser er skapa denna vackra väg rakt in i Ljuset, varje dag ni rör er framåt i ert eget vackra liv.
Vi ser det, varje dag när ni klarar allt mer, även de små sakerna, genom att ni går in i ert livs rätta arbete och bort från det som förringar er, och distraherar er bort från den sanna vägen.

Vi ser det, varje dag ni släpper taget om någon eller något, och som inte längre är till för ert högsta bästa, och genom det skapar plats till det som är det.
Vi vet det, eftersom vi ser att ni firar era segrar, stora som små, av mänsklighetens kraft, det som ni hade som ett bortglömt ideal, men som nu stiger högt på er horisont, genom att bryta igenom de mörka molnen och hindren som tillverkats för att utplåna Solens eget högre medvetande.
Vi ser att ni avstår från animaliska produkter i er kost, och väljer ekologiska produkter, vegetabiliska proteiner, och rent vatten.

Vi ser, hur ni tar era barn ur skolor som straffar individualism och kreativitet, och antingen placerar ni dem i betydligt mer medvetna skolor, eller så undervisar ni dem själva i hemmet.

Vi ser, att ni kräver att få veta varför vissa varor inte ”finns tillräckligt av” och därför är dyra på marknaden, när ni vet att de finns i överflöd, och kräver att bättre och mer miljöpositiva alternativ användas.
Vi ser, att ni avstår objekt, situationer, och även bostäder och företag, som inte längre tjänar det högre goda i er familj, eller de ni vill uppmuntra och bistå i denna värld.

Och vi ser, att ni tror på er själva och er egen skönhet, kraft och medskapande förmågor – på ett sätt som inte skulle ha varit möjligt för fem eller tio år sedan.
Ni absorberar oöverträffade nivåer av det Ljus, kärlek och frihet, som nu väller in i er värld, och ni reflekterar dessa fantastiska egenskaper i era egna varelser, på varje nivå, och ni separerar inte längre ”det fysiska” från ”det andliga”, utan ni ser att allt är energi, allt är Liv.
Och vi är inte förvånade, när vi tittar på allt detta, och noterar häpnadsväckande förändringar och genombrott som upplevs av hela mänskligheten, i detta Nya Jordens år.
Leder detta till NESARA-lagens fulla antagande, ja. Och långt bortom den högsta intentionen.
Och som man säger, spänn fast säkerhetsbältet, för förändringarna kommer bara att bli större, och er egen kraft och inflytande, blir allt mer häpnadsväckande.

Sannerligen, det här är er stund.

Namaste, medmänniskor av Ljus! Vi är med er, alltid.

Översättning: Margareta och Hans Jonåker

Copyright 2016, Caroline Oceana Ryan

If you repost, please maintain the integrity of this information by reprinting it exactly as you find it here, and including the link to this original post. Thank you.

http://carolineoceanaryan.com/2016/04/15/message-to-lightworkers-apr-15-2016/

 

 

Du gillar kanske också...